Marmot Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Co poradzić, że niektórzy się zachowują tak, jakby dziewczyny to tylko na zdjęciach widzieli :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 jakby Oby XD Mam cytat, żeby nie było: Ostatnio to przeraziła mnie myśl że szczęście a strach to takie same uczucie, tylko inne... i zastanawiałem się jak je odróżniamy :| So deep T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opis: W grze gramy Gangsterem. Za dużo nie wymyśliłem, ale gra będzie rozbudowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Z mmo sobie sam poradzę, jednak do szczęścia potrzebuję clienta i serwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 jak na pierwszy przykład zamiast 1/5 dam ci 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 wo gule Wiem, że to prowokacja, ale i tak jest smutne :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 whut Boom, nie rozumiem, Sasus, nie działa. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=250951 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 KubaGM (15:59, 28.06.09): Ma ktoś jakąś realistyczną maskę "wytrysku" ? Tzn. chodzi mi o krew oczywiście. ;x leże i kwicze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 akurat w tedy gdy to się pojawiło byłem na gmclan XD!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ja to skomentuję w ten sposób (: : "xD ja pierdziele xD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Początkowo nie załapałem, ale...OMG LOL XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Bo to +18 jest i dzieci tego nie czają :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Bo to +18 jest i dzieci tego nie czają :rolleyes: I może mi powiesz, że nie jest to również objaw okresu dojrzewania? Przecież u mnie w szkole już na WDŻ-ecie o tym uczą... EDIT: I żeby nie było aż takiego spamu: zrozwiązane co to znaczy "zrozwiązane"? ;/ No że związane i rozwiązane - proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Przecież u mnie w szkole już na WDŻ-ecie o tym uczą... Wow, niesamowite. Ale to dziwne, bo o tym już jest w 4 klasie szkoły podstawowej na lekcjach przyrody, a potem w gimnazjum na lekcjach biologi. To dziwne, że "już na WDŻ" skoro takie rzeczy to już 4 klasa podstawówki jest na dobrą sprawę xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ja tam tego w 4 klasie nie mialem i musialem się w inetrnecie dokształcać "własnoręcznie" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Wow, niesamowite. Ale to dziwne, bo o tym już jest w 4 klasie szkoły podstawowej na lekcjach przyrody, a potem w gimnazjum na lekcjach biologi. To dziwne, że "już na WDŻ" skoro takie rzeczy to już 4 klasa podstawówki jest na dobrą sprawę xd . Od kiedy w 4 klasie gadają o wytrysku i innych problemach objawach związanych z dojrzewaniem? (co prawda ten objaw nie jest związany tylko z dojrzewaniem ale ja o dojrzewaniu mówię :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Wytrysk to nie jest problem związany z dojrzewaniem drogi Grabarzu. Jeżeli dla Ciebie wytrysk jest problemem, to mogę Ci tylko współczuć :P . Wytrysk to najnormalniejsza w świecie czynność biologiczna o której jest mowa w szkole podczas lekcji z układu płciowego/rozrodczego, które są już w programie przyrody w podstawówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Kurcze, amcie jakis pomysl aby sprawdzic kto was urodzil? z shoutboxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja tam tego w 4 klasie nie mialem i musialem się w inetrnecie dokształcać "własnoręcznie" :D to zabrzmiało trochę dwuznacznie xD metoda "co to zrobi jak tym potrzepie?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wytrysk to nie jest problem związany z dojrzewaniem drogi Grabarzu. Jeżeli dla Ciebie wytrysk jest problemem, to mogę Ci tylko współczuć :P . Wytrysk to najnormalniejsza w świecie czynność biologiczna o której jest mowa w szkole podczas lekcji z układu płciowego/rozrodczego, które są już w programie przyrody w podstawówce. Pomyliłem słowa, przepraszam :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wy nie rozumiecie mnie. Ja rozumiem ten przykład tylko nie rozumiem kilku zmiennych Owned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 i nie rób tego zabijania zwierząt :( XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Tibia (Wiem adminy mi jak zawsze wykasują mojego posta...) Gdzie w Tibii jest kampania? O LOL Na wojnie https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=18382 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jakoś nie za bardzo mnie to rozśmieszyło, ale może jestem pod tym względem upośledzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wyrwane z kontekstu: Witam, ostatnio mój antywirus wykrywa mi wirusy: (...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 To chyba normalne, ne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Pewnie chodziło mu o to, że niby mój antywirus dopiero ostatnio zaczął mi je wykrywać, kurde... EDIT: I żeby nie było spamu: Opis: Grze będzie miała 1 misje zbierz 100motorów ale wszyscy je będą broni ale nie przechodniowiowie tyle że były ostatnich 10motorach czeka BOSS z 1000Hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 haha to było dobre :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ghost w SB :) Ezgietutkor: Mylisz się. Bassmaster to jest suoniq. Czemu? Nie pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Chętnie mogę zejść do poziomu członka, https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=252192 OLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi