LolikZabijaka Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Siema grał ktoś kiedyś w Adventure Island na pegasusa i pamiętacie te urywające się chmurki i platformy ?? :) zrobiłem przykład urywania się platform pod wpływem kolizji z obiektem Hero Przykład Urywanie Obiektu Przy Kolizji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Do doopy! Myślałem że będą się chmury urywać, a tu tylko poruszanie w dół! Dużo niepotrzebnego kodu. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 poruszanie w dół hahaha tam jest grawitacja a nie w dół a poza tym chyba nie grałeś w tą grę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Nie ma to jak zrekonstruować tak fajne zdarzenie. Poza tym fajny przykład. Musiałeś się trochę nakodzić więc dostajesz 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 tam jest grawitacja a nie w dół I co z tego, to i tak bieda. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 biedny ten przykład, 5 minut roboty 1/5 tam jest grawitacja a nie w dół Grawitacja czyli w tym wypadku w dół <_< chyba że by była grawitacja do góry, w prawo, w lewo to już coś innego :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 co z tego że 5 minut roboty liczy się efekt a nie czasz poświęcony na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 co z tego że 5 minut roboty liczy się efekt Sorry ale efekt też kupiasty, nie ma się czym podniecać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 mi to bardziej spadające platformy przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 eee no bo to są spadające platformy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 2/5 Może być przyda się początkującym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Kocham GMClanową krytykę ;p wszystko byle by zgnoić kogokolwiek :D 3/5 mi się w sumie podoba ;] Chodź rzeczywiście trochę dużo niepotrzebnego kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 W adventure island dało się podskoczyć w trakcie spadania platformy a u ciebie można podskoczyć w momencie wejścia na nią. Jak platforma już się rozpędzi to można jedynie czekać na spadnięcie. EDIT: znowu zapomniałem o ocenie 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Z tego też powodu przykład jest beznadziejny. Oceny nie ma co wystawiać. Przydałaby się maska chmurki :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ja grałem :P Najbardziej lubiłem fioletowego jaszczura 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ja w czwartej części zawsze padałem na 4 bossie xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 co z tego że 5 minut roboty liczy się efekt Efekt do d*py - w oryginale od spadającej platformy można było odskoczyć, a tu nic. Myślałem, że przynajmniej bohater "przyczepi się" do tej platformy. Przynajmniej się pośmiałem. Musiałeś się trochę nakodzić Tak, ok. dziewięć wyrazów kodu to bardzo dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Efekt do d*py - w oryginale od spadającej platformy można było odskoczyć, a tu nic. Myślałem, że przynajmniej bohater "przyczepi się" do tej platformy. Przynajmniej się pośmiałem. To właśnie wyżej powiedziałem xD Dziwne jak powstaje jakiś przykład nawet kiepski to zawsze ktoś napisze: Musiałeś się trochę nakodzić xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi