Maximal Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Start tury: 25.06.08 - 09:56 Temat: Polowanie (nadesłał wezyrnorbert) Czas: 24h Uwagi: Tradycyjnie znajdą się tacy, którzy zapytają, co to jest polowanie, więc tradycyjnie daję linka do Wikipedii. Zaznaczam, że gracz może występować zarówno w charakterze zwierzyny łownej, jak i myśliwego. Oczywiście dozwolone (a nawet mile widziane) są różnego rodzaju wariacje i odstępstwa od rzeczywistości. Powodzenia! :) Ach, byłbym zapomniał. Zgodnie z zapowiedzią, od tej tury zaostrzamy zasady. Koniec z przyjmowaniem durnych gierek zrobionych "na kolanie" w 3 minuty. Trudno, najwyżej prac będzie mniej, ale trzeba jednak trzymać jakiś poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Czyli co mamy zrobić gościa z łukiem który strzela se do ptaków. Tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Fajny temat, jak będę miał czas i umiejętności to zrobię może coś :P Syliusz: Rób sobie co chcesz, żeby tylko chodziło o polowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 @Syliusz: Polowanie. Możesz polować na rekiny, a nawet na obcych, ewnetualnie obcy na nas. Co tam chcesz. Byle było polowanie. Nie mylić z polewaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 @Syliusz: Kliknij link podany w pierwszym poście, przeczytaj zawartość strony, do której Cię doprowadzi, pomyśl chwilę i sam sobie odpowiedz na to skądinąd głupie pytanie. E: Zresztą gnysio już napisał co trzeba. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Pfr. Zaraz się zaroi od klonów Kurek Wodnych albo banalnych strzelanek do ptaków. Ale dobra, ciekawy temat. Sklecę coś może ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Shoot'n'kill? :D Przynajmniej w większości się to tak skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Wiecie, to wcale nie musi być shooter. Można zrobić skradankę, w której wcielamy się w jakiegoś biednego zwierzaka i staramy się uciec Myśliwemu Barnabie i Jego Zbirom. =) Możliwości jest dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Wreszcie tura. Się coś wymyśli, mam nadzieję, że zdążę. Już mi 35 minut uciekło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zrobiłbym coś gdyby mi klucz do GM7 działał, nawet pomysł mi przyszedł do głowy ;p . Cóż, trudno, to zamiast robić grę na ligę zajmę się graniem w TF2 xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 To rób w Lite. tez przyjmę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ale no... image_angle do życia jest niezbędny xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Kiedyś to się robiło za pomocą animacji obrotu sprite'a i i odpowiedniej linijki kodu. A teraz się rozpuściło towarzystwo i gier bez image_angle nie chce robić. :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 a GM6 działa ? :P To może jego uzyj, aż taki duzo gorszy nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Właśnie ściągnąłem. Zobaczę, może coś zrobię :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Całkiem wporzo temat. Gdyby nie ostatni zupełny brak chęci do roboty to bym coś zrobił :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Myślę, że udzielę noobom podpowiedzi: w Pacmanie duchy polują na żołtka. :] Ja postaram się zrobić grę, mam dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja bym może coś sklecił w Irrlichcie, ale za mało czasu na to... ;< EDIT: Zrobię gre 2d w GMLu... >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dołączam się. Sklecę coś ciekawego i będzie OK. Btw, Tibia też jest o polowaniu :P. Bo tam się zabija kurczaki, króliki, szczury itp ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 U mnie zwykły celowniczek, nie miałem pomysłu. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dołączam się. Sklecę coś ciekawego i będzie OK. Btw, Tibia też jest o polowaniu :P. Bo tam się zabija kurczaki, króliki, szczury itp ;) W takim razie wszystko jest o polowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Pytania: -Czy może być teksturka (tylko jedna, no ;p) z internetu? -Czy w menu może być jeden obrazek ściągnięty z internetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 @up: Regulamin... @topic: Jednak nie zdążę, bo zaraz gdzieś wyjeżdżam... :confused: A szkoda, bo zacząłem... ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Regulamin regulaminem, a może mi pozwolą? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 fajowy temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Oddałem moją grę Zue Kury Terminator. Zrobiłem ile zdążyłem - zaraz wyjeżdżam na lotnisko. Sterowanie: 1-3 wybór broni LPM - strzał R - przeładowanie SPACJA - wypuszczenie bomby Miłego grania ;p EDIT: Coś się ze skryptem (chyba) pokiełbasiło... Jak nie będzie widać gry, to niech ktoś doda za mnie (link: http://www.gmclan.org/up613_4_zkt.html nazwa gry: Zue Kury Terminator) bo naprawdę muszę już iść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Fajny pomysł :P Jak będę miał czas, to może coś zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Hahahahhashahashahahahahahahahahahahajajh1!!!!!1 :D :D :D Ale kurwa macie pomysuy!!!!!!1 :boxed: A tak na serio to nawet faine! :lol: :lol: Normalnie sóper! heheheheh.... :jezor: :jezor: Morze coś napiże w asmebleże! :twisted: :twisted: Kolega widzę dopiero co miał Pierwszą Komunię Świętą? Ech, dlaczego dzieciom nie kupują już zegarków? :/ Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Czyżu, czy to naprawdę twoja twarz w avatarze? Ech... najbardziej krzyczałem o Ligę, a teraz mi na linuxie nie chodzi GM. Trudno, zainstaluję kiedyś windę na VirtualBox. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dobra, wypisuję się. Powód: brak pomysłu :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi