Uzjel Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Okej mam już obie gry z Empiku ze Złotych Tarasów :) Faktycznie ta "informacja" z Empiku lipna. Ładne pudełka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 A według empik.com, produkt niedostępny (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Wogóle Empik jakiś nie ogarnięty jest... Screen 1 Screen 2 Screen 3 Średnia jakość bo komórką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Polska wersja kinowa XDDD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Tak, to jest ostra zjebka ze strony city <_<. Saqqarah jest w pełni spolszczona z głosami i wszystkim, a na pudełku walnęli "Polska wersja kinowa". Ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Może wracając dzisiaj z pracy wskoczę po drodze do Złotych Tarasów i też obadam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zatem jutro idę do Empiku i kupuję (o ile będzie) - niezależnie od pudełka i napisu na nim. Mama się ucieszy ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja też byłem dzisiaj w Media Markcie i pani obsługująca stanowisko z grami nawet o Saqqarze nie słyszała :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nagle wszyscy kupują, żeby się TeeGee przypodobać (jeszcze te fotki, omg) XD? NIE WKRĘCI WAS DO CDP, LOLOLOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nie, to są fajne gry i tyle. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ludzix jesli zrobisz tak dobrą gre w tak dobrej cenie to z checia kupie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 TeeGee mam takie pytanko. Ty (Wy?) robiliście te "okładki" na pudełka czy CI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Zresztą już jest dostępne na empik.com, oszczędza się tam całe 1zł, a odbiór i tak można dać osobisty w salonie empiku, to wtedy przesyłka jest za darmo i OSZCZĘDZA SIĘ 1 ZŁOTY ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ciekawie by było, jakbym znalazł tą grę w zagranicznym MediaMarkt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja to mam i jest super!! Wszystkie fajne świątynie fajne tylko mam pytanie: 1. Czy w tej środkowej świątyni będziemy grali?? I szczerze mówiąc gra niestety szybko się nudzi :( , ale i tak jest fajna :lol: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Zakupiłem dziś w Media Markt i tak mnie ciekawi, bo piszą, żeby się zarejestrować by otrzymać klucz do bonusowej gry. Wszystko super, tylko gdzie niby się rejestrować? Bo na stronie City Interactive nigdzie rejestracji nie ma, a po tytule tej bonusowej gry widzę, że mogłaby mnie zainteresować ;> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Ta bonusowa gierka jest chyba na plycie w folderze Bonus :) EDIT: O i w pliku na plycie jest adres do strony :) EDIT2: Marmot od razu mnie zjechal ;( 10.Nie edytuj swojego posta, aby odpowiedzieć, zapytać etc. na następną w kolejności notkę. Lepiej napisz nowego. Trudno regulamin przeczytać. Tym razem daruje i warna nie będzie. Mimek Edytotawalem jak jescze posta nizej nie bylo... Lepiej drogi Modzie sledz tematy na biezaco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Człowieku, umiesz czytać? Ja się nie pytam gdzie ona jest na płycie, tylko gdzie zdobyć do niej klucz >< . EDIT: Dobrze, że dałeś tego edita. Poszukam :P . EDIT2: Ok, mam. Dzięki :P . EDIT3: Sorka, że Cię zjechałem, ale przeczytałem Twój psot zanim zedytowałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Ta darmowa gra to Break Quest!? Nie no, przecież ta giera wymiata :o 20zł za dwa wspaniałe kaszuale, CI ma naprawdę dobre ceny 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ta gra naprawdę wciąga niektórych :D Mam znajomego, który przechodzi tą grę czwarty raz, za każdym razem stara się uzbierać więcej punktów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Tylko 20 zł? 3+ :D Coś dla mnie xD Może kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Gdzie trzeba tą grę zarejestrować by dostać te hasło do gry bonusowej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 EDIT: O i w pliku na plycie jest adres do strony smile.gif Szukajcie a znajdziecie, ewentualnie zlamcie Marmota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dzisiaj ni stąd, ni zowąd jednocześnie na dwóch komputerach (nie w sieci) Norton z radością oznajmił, że pod plikiem exe czai się Trojan Horse. Reinstalacja nie pomaga, problem się powtarza. Ktoś ma identycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Marmuś mi o tym wspomniał. BTW: idiotyczne to trofeum, w którym trzeba zagrać 40 poziomów w jednej sesji. Męczyłem się nad nim ponad 2 godziny (pierwsze 30 minut było fajne, ale potem było bardzo nudno). W Saqqarh się gra do pięciu poziomów w jednej sesji, potem to nudzi, jak zresztą w każdym casualu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 BTW: idiotyczne to trofeum, w którym trzeba zagrać 40 poziomów w jednej sesji. Męczyłem się nad nim ponad 2 godziny (pierwsze 30 minut było fajne, ale potem było bardzo nudno). W Saqqarh się gra do pięciu poziomów w jednej sesji, potem to nudzi, jak zresztą w każdym casualu. O z tym się nie zgodzę. Sam potrafiłem grać 4 godziny bez przerwy w Saqqarę. W sumie to z Break Questem to mój ulubiony casual. I od dawna się zastanawiam nad jedną kwestią. Coraz więcej casuali przenosi się na DSa [np Peggle], ja wiem że to nie jest takie proste, ale chciałbym wiedzieć, czy jest jakaś choćby najmniejsza szansa żeby wydano Ancient Quest of Saqqarah na handhelda Nintendo? Według mnie DS ma idealne warunki i osobiście bardzo chętnie bym sobie popykał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tak jak Webzir wspomniał, mam identycznie i to na innym Antivirze - na AVG. Fail antywirusów (tak jak przy GM), czy fail City Interactive które dało zawirusowaną wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 BTW: idiotyczne to trofeum, w którym trzeba zagrać 40 poziomów w jednej sesji. Męczyłem się nad nim ponad 2 godziny (pierwsze 30 minut było fajne, ale potem było bardzo nudno). W Saqqarh się gra do pięciu poziomów w jednej sesji, potem to nudzi, jak zresztą w każdym casualu.Nawet nie zauważyłem, kiedy je zdobyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Problemy a antywirusami przy exekach z wrapperem to niestety norma :(. Spokojnie - na 100% nie ma tam żadnego wirusa. Skrobniemy do nich maila, żeby wykluczyli nas z listy w którymś z następnych updatów. W Saqqarah się gra do pięciu poziomów w jednej sesji, potem to nudzi, jak zresztą w każdym casualu. Ha ha. Powiedz to mojej matce. Ona potrafi cały dzień w to przepykać :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Odświeżam, ale byłem dzisiaj w Leclercu kupić słuchawki i leciała reklama Saquarah na dużym telewizorze na dziale z elektroniką :D Bombowo to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi