qspy Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Tytuł : Oero Gatunek : Zabawa w admina :) Opis : Bawimy się w admina sieci LAN możemy banować użytkowników itp. Logujcie się na nick Kimo. Więcej jak ściągniecie i na screenie :) Robiłem to z nudów i nie oceniać zbyt surowo. Inne : Programowanie - Qspy Grafika - Google Rozmiar : 601 KB Download : Pobierz! Screeny : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Najlepsza gra w jaką grałem. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Tu nic sie nie da zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 @Up Da się ;/ @Topic Pewnie musiałeś się dużo napracować przy tej super grze! 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Dostajesz 5/5. Zawsze chciałem być administratorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Dostajesz 5/5. Zawsze chciałem być administratorem. Ja już takowym jestem =p 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Głupie, nie podoba mi się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Nie powinienem traktować tego programu poważnie, ale pierwsze błędy pokaże: 1. Muszę wcisnąć [OK] powinno wysterczać [Enter] 2. Wpisuję login "lol", a i tak widzę "Kimo" (to zapewne dlatego, ze nie potrafisz zmieniać wyświetlanej nazwy w "Panelu admina" (tym po prawej)) 3. Nie chowa się okienko logowania. A jak je zamknę to cały program się zamyka. 4. Kiedy wpisze "Kimo" to pojawi się w "Konsoli" "zalogowany jako kimo" i pojawi się guzik [OK]. Ale jeśli wpiszę "lol" to pokaże się guzik [OK], a w konsoli nic się pokaże Dalej nie wypisuje.... pokoszę się jeszcze spytać, po co zmiana daty? Nawet się nie wyświetla nigdzie... Ale i tak 5/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 OMG :blink: Nie wiem za co wy dajecie te piątki! Program zasługuje na 2! Same podstawy, gra wcale nie wciąga. To tylko klikanie przycisków. I bugi. 2 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 @Up Program zasługuje na 5 ponieważ spełnił jak widać marzenia kryniaka :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Co to za program? bo na miano "gra" to chyba nie zasługuje, to jest parę przycisków chyba że czegoś nie zauważyłem, jak tak to sorry. 2/5 za interface bo przejrzysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 ale beznadzieja... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Przecież to jest tylko wyświetlanie napisu zbanowany oraz zdjęcia + silnik :P 5 ? Muahahahaha, max 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Głupie to i beznadziejne :| 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ludzie, opanujcie się... Za co stawiacie 5 czy nawet 2? Za zrobienie kilku przycisków? Gratz, gra na przynajmniej 0/10, szkoda tylko, że takiej oceny dać nie można. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 OMG... oni stawiają 5 z ironią... Bo serio to chyba nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Bez dwóch zdań 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Czym was przekupił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Wtf i za co te 5? Jedyne co moge zrobic to zbanowac i zobaczyc zdjecie. Jezeli jest wiecej opcji to gadaj jakie to sa a jesli nie ma to ja daje 1 (do dupy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Mogłeś zapytać czym przekupili Weba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jest.. wy wszyscy o tym nie wiecie ale my którzy dajemy 5 odnaleźliśmy tajną opcję dzięki której można serio banowac członków sieci lan.. to nie żart! 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Bez dwóch zdań 5/5. :huh: bez dwóch zdań 1/5, przecież tam nic nie ma, co najwyżej można klikać sobie w parę przycisków. A Administrator zajmuje się przecież nie tylko dawaniem banów itp, tylko głównie tworzeniem i zarządzaniem stroną :mellow: Jest.. wy wszyscy o tym nie wiecie ale my którzy dajemy 5 odnaleźliśmy tajną opcję dzięki której można serio banowac członków sieci lan.. to nie żart! 5/5 Ciekawe gdzie bo ja jakoś nic takiego nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Widocznie nie jesteś na tyle pr0 ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ciekawe gdzie bo ja jakoś nic takiego nie znalazłem Bo nic takiego nie ma a oni sobie z nas w kulki lecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Prawie nic nie można zrobić.Parę przycisków i napisy.1/5 EDIT: Czy jego sygnatura nie łamie regulaminu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Widocznie nie jesteś na tyle pr0 ; D Ta pro hehe jak nie ma czegoś takiego ja się nabrać nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 EDIT: Czy jego sygnatura nie łamie regulaminu? Moja też łamie i nikt się jeszcze nie czepił. Po za tym niestety zmuszony jestem obniżyć ocenę do 1/5 bo zabrakło scen erotycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 WTF? Co to jest ;/ Praca admina tak wygląda ? ;x Rozsiane kontrolki na formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Wiem, jestem adminem DarkWarez ale przecież ja dopiero zaczynam z Delphi i wiem że niepotrzebnie ją tu wrzuciłem.... Sorry i zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi