Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Fajne i przydatne. 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Mhm.. Coraz lepiej ci idzie ; d Potem możesz dodać jeszcze obsługę różnych plików z kolorowaniem składni różnych języków.. tak jak jest w programie ConText ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Tytuł: TClipper v. 0.3 Gatunek: edytor tekstu Opis: Kolejna wersja TClippera. ;p Lista zmian: DODANO -system aktualizacji -skróty klawiszowe -"dymki" z podpowiedziami ZMIENIONO -wygląd na nowocześniejszy -okienko z informacjami -ikonę programu ...chyba tyle ;p Download: https://gmclan.org/up2178_3_TClipper03.html Rozmiar pliku: ~300KB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: brak Grafika: Ja Muzyka: brak Screeny: Zapraszam na oficjalną stronę programu: http://luksor.cba.pl/tclipper/ :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Luksor! Nie bedziesz zakladal nowego topicu z kazda 0.x wersja programu! Lącze tematy i przenoszę do działu dem, by nie robic bałaganu. Jak zrobisz wersje pełną to dopiero daj nowy temat w gotowcach. PS. Wersja 0.x sama przez siebie mowi ze jest to demo - pamiętaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Luksor! Nie bedziesz zakladal nowego topicu z kazda 0.x wersja programu! Lącze tematy i przenoszę do działu dem, by nie robic bałaganu. Jak zrobisz wersje pełną to dopiero daj nowy temat w gotowcach. PS. Wersja 0.x sama przez siebie mowi ze jest to demo - pamiętaj. Dzięki, będę pamiętał :thumbsup: . Piszcie co sądzicie o nowej wersji. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 No, hmmm w sumie to nawet milsze od zwykłego notatnika, ale rozszerz go jeszcze o więcej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Nom, coraz lepiej to wygląda, ale brakuje tu jednej ważnej funkcji - wyśrodkowania. Poszerz ten programik jeszcze o kilka ciekawych funkcji i będzie już dosyć przyzwoity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 O, teraz dobrze wygląda. W toolbarze też widzę że jest lepiej z tymi ikonkami. Popraw to, że w menu Edycja opcje Wytnij, Wklej i Kopiuj są zawsze aktywne. Opcja Kopiuj i Wytnij powinna być aktywna tylko gdy ma się zaznaczony jakiś tekst. A opcja wklej gdy w schowku jest tekst. Poza tym nie da się wyłączyć wytłuszczenia, kursywy i podkreślenia. Dodaj opcje związane z formatowaniem na toolbarze - będzie wygodniej niż ustawianie formatowania z menu. ( tak jak w WordPadzie ) I jeszcze popup menu z opcjami edycji i formatowania po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na edytor by się przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Szkoda że to Delphi ;s. Jeśli projekt pójdzie ci dobrze, to może nawiążemy współprace? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Powinna być opcja zmiany oceny, bo teraz ten program zasługuje na 3-4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Nowa wersja 0.4! Dodano: -menu kontekstowe -opcja drukowania tekstu -zmiana akapitu -pogrubianie, pochylenie i podkreślenie w toolbarze -podzielone menu Download: https://gmclan.org/up2178_3_TCLIPPER04.html :thumbsup: :thumbsup: Przetestujcie system aktualizacji, kiedy uruchomicie go w wersji 0.3 tclippera powinno pokazać że jest nowsza wersja. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 dalej nie mozna wylaczyc/odznaczyc na danym fragmencie konkretnego stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 dalej nie mozna wylaczyc/odznaczyc na danym fragmencie konkretnego stylu Zaraz coś wykombinuję, bo już mam pomysł jak to zrobić. :) Wersja 0.4a: https://gmclan.org/up2178_3_TClipper04a.html :] dodałem to co mówił PsichiX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Lepiej by było gdyby zmieniało się styl po 2 wciśnięciu przycisku ze stylem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Widzę że prace idą Ci całkiem nieźle ;) Jeszcze trochę i będzie drugi M$ Word :D TClipper przerósł już notatnika, ale do wordpada jeszcze brakuje trochę. Ale staraj się :) Lepiej by było gdyby zmieniało się styl po 2 wciśnięciu przycisku ze stylem smile2.gif Ale zawsze lepsze to niż nic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Nom coraz lepiej Ci idzie, popieram przedmówce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Mógłby jeszcze pliczki .doc otwierać :) 5/5 Dobra robota ! Pracuj dalej ! :construction: Edit: Wydaje mi się że nie działa Kopiuj i wklej z Menu, chodź pod prawym przyciskiem działa :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Edit: Wydaje mi się że nie działa Kopiuj i wklej z Menu, chodź pod prawym przyciskiem działa :| Rzeczywiście - przycisk wklej w menu nie działa. Błąd już wyeliminowałem, w następnej wersji będzie on uwzględniony. Thx :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 4/5 Jak na zwykły/standardowy edytor tekstu jest świetny, przydało by się więcej opcji +to co powiedział Konrad-GM, ale w zasadzie jedyne co tak naprawdę mnie gryzie i to co zaniża ocenę (pomimo, że to jeszcze demo), to grafika, mogła by być znacznie lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Dodaj plik .manifest, bo nie ma wcale wyglądu z Windowsa XP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 po prostu do uses dodaj xpman i po sprawie... uses windows... classes, xpman; i gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Hmm... nieźle, nieźle... :P 4/5 daję... BTW. Może i ja wezmę się za kolejną betę mojego programu... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 OMG, Na serio nie ma wyglądu XP? :blink: :blink: Mi wszystko działa. XPMan jest już w uses. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Hmmm... Dobre, niezłe, ale mi najbardziej brakuje zwykłych skrótów Ctrl+C, Ctrl+V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Hmmm... Dobre, niezłe, ale mi najbardziej brakuje zwykłych skrótów Ctrl+C, Ctrl+V. Ctrl+C działa, a Ctrl+V nie działa, ale będzie w następnej wersji (taki mały błąd) :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Hmm. To po prostu przerobiony WordPad ;) Zalety [+] Autor chociaż się postarał (jest początkujący ;)) [+] Fajowe ikonki :) [+] Wiele funkcji Wady Brak Ocena: 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 UPDATE!!! Nowa wersja 0.5!! Download: https://gmclan.org/up2178_3_TClipper05.html Zobaczcie sami co dodałem! :jezor: Warto! ;p Pozdrawiam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Tylko że przy tych nowych opcjach nie ma informacji co to jest tylko trza klikać, jest dobrze tylko ciągle brak swobodnego usuwania formatowania tekstu, no i po co komuś w notatniku brudnopis? :huh: :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Tylko że przy tych nowych opcjach nie ma informacji co to jest tylko trza klikać Poprawiłem, nowa wersja w uploaderze. (ten sam link) no i po co komuś w notatniku brudnopis? :huh: :huh: Jak by komuś nie wystarczył schowek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Bardzo fajny notatnik ;) Daje zdecydowanie 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi