wezyrnorbert Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Tytuł: Pixel Gatunek: Zręcznościowa? Opis: Fabuły brak. Jesteśmy pixelem, klikamy na start i musimy dolecieć do mety niedotykając przy tym ścian i różnych przeszkód. W wersji demo jest 6 etapów w tym jeden "Boss Level". W pełnej wersji dodam nowe, lepsze menu oraz nowe przeszkody, muzykę, bonusy (w demo jest tylko 1) no i creditsy:D Download: http://www.speedyshare.com/375126164.html Rozmiar pliku: 2,85Mb Autorzy: Wezyrnorbert Programowanie: Wezyrnorbert Fabuła: Wezyrnorbert Grafika: Wezyrnorbert Muzyka: Brak więc nieoceniajcie Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Fajne 3.5/5. Czyli 4 ;). Nie mogłem przejść tego po Boss Level :D. Ale po kilku min. przeszedłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Bo te fruwające są oczoje*ne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Przyjazna zręcznościówka, Boss Level w sumie był dosyć łatwy :) daję 3+/5, czyli 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Bardzo fajne i pomysłowe :P 4 stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dzięki, myślałem że będą słabsze oceny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 http://poszkole.pl/gry.php?co=1&idm=98801&kat=10 Czyż to nie podobna gra?:] Ale twoja gra jest ok :]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Przeszedłem demo i fajne :) Ale te klocki latające w tę i nazad nie powinny tak się 'dzielić' na inne części bo nie mogę się połapać, który to prawdziwy ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Całkiem przyjemna gra :) 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Przyjemne fajne. 4 PS popraw creditsy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Taka sobie. 2+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RW11 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Superowe, bardzo wciągające. :) 5/5 oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Gierka jest wciągająca, mimo to, że nie ma muzyki to mogę postawić bez wyrzutów sumienia 4/5. A propos omijania: Podobną grę zrobiłem w PowerPoincie 97 xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Fajne ale niemie i mało urozmaicone :P Posiedz na tym jeszcze :D:D 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Taka sobie gierka. Ostatni level wydawał mi się jak jeden z tych łatwiejszych. Daję ci 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Dzięki alll, ale co do wypowiedzi Shylios to przypominam że to demo, chciałem pokazać tylko sam silnik, zasady gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 prawdę mówiąc jak ściągałem tą grę spodziewałem się badziewia, a gierka zarąbista, właśnie przeszedłem HUH, że to demo to 5/5, w pełnej pozmieniał tylko te wszystkie napisy bo wyglądają jak z office 2003 i starszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Nudne trochę i oklepane, ale jednak za to, że nie można oszukiwać, należy się plus - 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Wciągnęła mnie na 1 godz. ! :P Ale ten czas szybko mija :) daje -4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 fajna gra,nie przeszedłem całej ale dam 4,mógłbyś dodać jakieś np przemiany że jak pixel czegoś tam dotknie to się powiększa i jest ciężej albo coś,że coś go przyciąga i takie tam,dużo idzie z tym kombinować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 3+/5 Troszkę małe demko. Wahałem się między 3+ a 4- ;) 3+ ale ołówkiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Daje 4/5. Fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Proste, ale cieszy :P 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi