Maximal Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Start tury: 07.04.08 - 18:30 Temat: Symulator Czas: 48h Uwagi: Mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć na czym polega gra symulacyjna? ;) Jest tylko jeden haczyk - imitować wolno tylko doznania, jakich zaznajemy w codziennej rzeczywistości jak np. lot samolotem, jazda samochodem, obieranie ziemniaków itd. Żeby później nie było sytuacji, że ktoś wrzuci Pacmana i powie, że to symulator bycia żółtą kulką. Pole do popisu jest duże. Ze względu na to, że jest to gatunek wymagający trochę więcej pracy, daję 48 godzin. Powodzenia! :) Gry do tury oddajemy tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Może uda mi się coś zrobić. :] Już mam nawet pomysł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Może być symulator lotu bąbą atomową? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 To dla ciebie codzienna sytuacja? Fajnie masz =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Symulator redaktora GMC :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Symulator redaktora GMC Za nudne. Może symulator stania w kolejce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A wybuch fajerwerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 symulator życia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Bardzo ciekawy temat. Ja proponuję zrobić symulator rolnika.. Duże pole do popisu . Hahahah! Dosłownie.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Paqoo - ja robiłem 4 lata i nie dałem rady :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Może Mike da na Ligę? =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Kto? Ja? :F Nie chce mi się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Nie ty =D A może symulator seksu? Niewiem, coś zrobie ^^' OMG, symulator robienia kupu XDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Najlepszy jest ten najłatwiejszy, symulator klikania myszką xD to jak najbardziej codzienna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Na wszelki wypadek się zapytam: czy może być symulator strzelania z łuku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Owszem, może. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Symulator robienia gier! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 gdzie to oddawać ? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Róbcie lepiej te symulatory zamiast rzucać pseudooryginalnymi propozycjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 gdzie to oddawać ? <_< Gry do tury oddajemy tutaj.Właśnie tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ech ja nie wystartuję w tej turze. Za mało czasu przez tą szkołę. A szkoda bo temat bardzo ciekawy. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Może być symulator życia zwierzątek i opieki nad nimi? All rights reserved xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Może być symulator życia zwierzątek i opieki nad nimi? All rights reserved xD. A to nie bedzie za podobne do tury z Tamagotchi? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A to nie bedzie za podobne do tury z Tamagotchi? :) nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Tamagotchi to też symulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 "Róbcie lepiej te symulatory zamiast rzucać pseudooryginalnymi propozycjami." Jak mój symulator oglądania anime?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dobry temat (wreszcie). Jutro powinien tutaj trafić mój symulator gry w bierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 a symulator czynnosci fizjologicznych, nazywanych eufemistycznie "stawianiem klocka", byla by akceptowalna? wlasnie zrobilem probke silniczka. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Byleby to się mieściło w granicach dobrego smaku. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ta, wybierasz wielkość kupy, gęstość i ilość nie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi