Morro Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Kurde muszę w końcu dyskografie GR pobrać, bo tego nie słyszałem, a ######ste :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Kurde muszę w końcu dyskografie GR pobrać, bo tego nie słyszałem, a ######ste :D Warto ;) . Btw., nowa płyta Borixona. Kurczę, zaczynam lubić elektroniczną muzykę. Moja krótka recenzja: średniawe flow (mimo, że Borixon ma bardzo ciekawe jak na polskie standardy), oklepane do bólu refreny, miażdżące bity, średniawe teksty, ale są emocje. A to najważniejsze. To, "Papierosy" i "Sponsor" to perełki. W ogóle Borixon to dla mnie jakaś wielka zagadka, tak się wybił, tyle błędów popełnił, teraz wydał niezłą płytę, a kurczę, zero rozgłosu. Pytam: jak? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Słucham dzisiaj to 42 raz Czyli słuchałeś tego łącznie 7 godzin na dzień? Najs A te "papierosy" rzeczywiście niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Czyli słuchałeś tego łącznie 7 godzin na dzień? Najs A te "papierosy" rzeczywiście niezłe http://www.lastfm.pl/user/Huderlord/tracks są tego 3 strony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 ^^ No to coś nowego od teraz trafia do mojej kolekcji :D Co to za gatunek jakieś połączenie industrialu z ambientem? bardzo fajny utwór, szczególnie jak się rozkręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Czasami (co widać, chronologicznie na to patrząc) oscyluje pomiędzy innymi gatunkami, posiadając bardziej zdefiniowaną melodię (EarthShine przykładowo). Lub mniej (album który pierwotnie zalinkowałem). - Ale idea trzyma się ambientu. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 http://www.lastfm.pl/user/Huderlord/tracks są tego 3 strony Nie twierdziłem, że kłamiesz ;) A Solar Fields - Night Traffic City mi też się podoba : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Nie twierdziłem, że kłamiesz ;) A Solar Fields - Night Traffic City mi też się podoba : ] Postawiłeś znak zapytania więc uznałem że się mnie pytasz. Edit: Gram w i słucham Solar Fields :D pasuje do tej gry jak ulał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A przypomniało mi się po tym jak wczoraj wrzucili na YouTube: :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Yello - The Race Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Yello <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 [Chiptune, Rock?] Fajnie się słucha chiptune skręcając komputer! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Desciples 2 ma jeden z najlepszych mrocznych soundracków w historii moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Faktycznie dobre. Z mrocznych ( nie strasznych, nie mylić :P ) soundtracków uwielbiam te z serii MediEvil, mają one to coś są "inne" takie jakby karykaturalne, przedstawiają karykaturalne zło/mrok. I trochę mnie karykaturalne z 2 części gry. Wszystkie są świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 BiałoCzerw - Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 [Chiptune, Rock?] Fajnie się słucha chiptune skręcając komputer! :D Porażka, przeogromny shit :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 czyli muzyka z jednego z lepszych filmów jakie ostatnio widziałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Cudowne : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 <3 Song dobry, a anime aż bym obejrzał, jaki tytuł? edit: już mam - Mayo Chiki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 To anime czy hentai? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Nie masz pojecia co to hentai, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi