exp Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 To tak jakbyś żądał dowodu na to, że masło nie ma fioletowych poroży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Od Bedzioma! It's ain't Rickrolling!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Już raz dzisiaj klikałem replay. Roberto Agustín Miguel Santiago Samuel Trujillo Veracruz koło my world (?) leży już na ziemi. Śmiesznie gra na tym basie tak w kuckach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Niesamowity soundtrack. Z filmem jeszcze lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Jacek Kaczmarski - Pan Kmicic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Ogólnie PMV mi się nie podobają, ale ten - rządzi! <3 Zagadka dla inteligentnych - co oznacza skrót PMV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 co oznacza skrót PMV? Nie wiem ale zgaduję że 1 litera to Pony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Nie wydaje mi się, bo chyba kiedyś widziałem PMV z czegoś innego... ale głowy uciąć nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Koniec świata, Bedziom stworzył zagadkę dla inteligentnych... VNM - Flaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 AMV to Anime Music Video, więc PMV to pewnie Pony Music Video. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 @Huder, @Ignis Eeyup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Jest lepsze pmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Dawno nie słuchałem House. Ten kawałek przypadł mi do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Fokus - Czas II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Chyba kiedyś już zapodawałem ale jeśli chodzi o beatbox, naśladowanie głosów, naśladowanie bitów, i ogólne wyczucie muzyki i flow - no mistrzostwo świata, jak ktoś jest niecierpliwy może śmiało przewinąć pierwsze pare minut, żeby dojść do tej dobrej częśći ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Psychiczny teledysk :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Psychiczny teledysk :o megusta;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 apropo hardcorowych dubstepowych teledysków: http://www.youtube.com/watch?v=fKFMs3hD4gg ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Widziałem widziałem:) Apropo muzyki, kto na woodstock sie wybiera w tym roku? Albo na linkin park za tydzień do wawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 spamowanie beardymanem ciąg dalszy za każdym razem jak oglądam niektóre z jego występów czuję obowiązek nawrócić tych którzy jeszcze nie widzieli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 @propa: lol, normalnie czegoś takiego nie słucham ale to jest dobre :D. @alwin: widziałem już mario theme we wszystkich możliwych wydaniach. A tak btw to co was wzięło na beatbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 hehe no żeby zaimprowizować bez instrumentów kawałek o cygańskiej rybie w kowencji disco - tak żeby jakimś cudem dobrze brzmiało to już trzeba po prostu umieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 @TheMarcQ To jest fajne ;) A "This is War" ma strasznie długi początek, to mi nie pasuje. Ale zawsze można słuchać "Love me Cheerlee" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Słucham dzisiaj to 42 raz : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi