Bedziom Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 wreszcie Bedziom normalną muzyką zarzucił, +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Akurat Bedziom tutaj wrzucał największe klasyki usłyszane od kolegów lub też zasłyszane w radiach (wszystkie hity Paktofoniki, Sidney Polaka, G&R), więc ciężko tego było nie nazwać muzyką :P . A Habakuk jest dla mnie bezpłciowy i sztuczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 W sumie, to ja nawet wolę jak w tym temacie ktoś zarzuci jakąś mniej popularną powszechnie muzyką, to przynajmniej można coś poznać ciekawego :P . A Habakuk po "mniam mniam rege" nie nagrał żadnego fajnego materiału. Ot kolejne reggae jakich wiele. Za to "mniam mniam rege" się nawet całkiem ciekawie wyróżniało na tle reszty, np takim lekko rockowym kawałkiem "Wake up". Od 0:25. Jak komuś się podoba to polecam cały film :-) . Fajna komedia do tego w klimatach muzyki eksperymentalnej - żyć nie umierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Sernat, mylisz się. Sidneya Polaka słucham od czasów jego pierwszej płyty, kiedy to włączył ją w samochodzie ojciec, Paktofonikę znam od cioci :) To tak z serii "eksperymenty". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 hyhyhy mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Insane Clown Posse - Terrible Horrorcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Urzekło mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 piątka dla tego kto namierzy mój pysk w tym tłumie ;)edit. buahahaha nie trzeba nawet odpalać bo widac na nieodpalonym oknie;) Więc bez piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 to zależy jak wyglądasz... czyżby to ten z otwartą paszczęką na dole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 czyżby to ten z otwartą paszczęką na dole? owszem ;) Najbardziej rzucający się w oczy pysk haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 mi się najbardziej rzucił pan starszy ciutkę na prawo od trójkącika plej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 M83 - Midnight City (Eric Prydz Privat3 Remix) Kawałek znam odkąd usłyszałem go na UMF2012, ale dopiero teraz mi się spodobał jak usłyszałem go w jakiejś reklamie w TV. Nie wiem czy ktoś tu gustuje w House'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nie słuchałem Stripesów odkąd mieszkam w Wawie, czyli przeszło 6 lat i teraz nagle mnie naszło ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Peja - Mój Rap Moja Rzeczywistość http://www.youtube.com/watch?v=ao1lw7XMXR8 Smutam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ending z filmu Epidemic. Kocham tą piosenkę :3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 The White Stripes - Just Don't Know What To Do With Myself Ooo ttaaaak : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Bosski, Virus, Pezet prod. Paff - To Nasza Muzyka Tekst słaby, kiepskie bragga, ale za to mistrzowskie skillsy i świetny elektroniczny bit. Cóż, Firma idzie do przodu, hejterzy dalej w tyle :P . Btw. Zamówiłem już płytkę. To jeszcze jeden utwór :P . Bosski - Prawdziwe Ja prod. Volt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Bo moc, bo o brodach do pasa, bo tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Bo moc, bo o brodach do pasa, bo tak. O no patrz, myślałem że grają utwory tylko o I i II wojnie światowej. Refren jak zwykle u nich wkręcający na maxa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Incubus - Glass Hay yeah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Cóż na jutro na lekcje multimediów mamy za zadanie zrobić mix audio. Dowolny ważne żeby był. Ja usiadłem kilka godzin temu zacząłem przesłuchiwać utworki w swojej playliście aż w końcu trafiłem coś. W ten sposób w jakieś 2 godziny powstało Dash Berlin and ATB vs Above and Beyond feat. Richard Bedford - Apollo Love (Threef Mashup) To tylko minutowy wycinek do oceny. :) Enjoy! Oryginalnie chciałem wziąć jakąś Death Metalową pralkę i połączyć z "Siała baba mak..." ale nie mogłem znaleźć odpowiedniego nagrania. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 BAPTISED IN FIRE FORTY TO ONE! DADADADADA HOPE AND GLORY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie wiem czy już tu dawałem, ale ten kawałek w połączeniu z tym teledyskiem jest mistrzowski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Swoją drogą początek strasznie mi przypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Chell, PoxiPol, Morro +1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 O no patrz, myślałem że grają utwory tylko o I i II wojnie światowej. Refren jak zwykle u nich wkręcający na maxa :D Z tego co wiem to żaden utwór z Metalizera nie traktuje o I czy II WŚ, a samo Swedish Pagans jest z The Art of War RE-ARMED (które całe polecam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi