zelman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wiedziałem, że coś jest nie tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nickolas, myślę, że pokazywanie wciąż tego samego zespołu mija się z celem. Nie wiem co odpisać :# Po prostu słucham tego zespołu, no a że jeno jest temat "Jakiej muzy sluchasz w tym momencie?" to daję i już :P No ale ok, ok, wiem co chciałeś mi przekazać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Każdy post w twoim temacie składa się w 20% z Coldplay'a, w 50% z tytułu piosenki, a pozostałe 30% jest na dodatkowe uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Led Zeppelin - Kashmir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Grecy też śpiewają po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 @zelman 30% - ahhh mam się czym pochwalić, wole nie patrzeć na Twoje "statystyki". Podaj mi źródło skąd masz te statystyki. BTW. O gustach się nie dyskutuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wiem, że się nie dyskutuje, ale ciągle Coldplay... jak zmienisz zespół, daj znać w tym temacie :) @Lolik Heh, ######ste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 @Zelman Nie zmienie zespolu, juz 4 lata ich slucham (tak cztery) i nie znudzilo mi sie. Juz z kolegami od roku gramy w zespole ich piosenki i jest dobrze. Zeby nie bylo offtopu to: Coldplay - Fix You Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 :3 Arrr, wzięło mnie ostatnio na dziewczyny z instrumentami :< . I na brzmienia z tego kraju, przynajmniej tekstów nie rozumiem, co jest jak dla mnie czymś świetnym 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Sądzę, że twoja piosenka jest o Pandzie. http://www.youtube.com/watch?v=Yu3Rfc9fr-0 Tak kiepski teledysk, że aż fajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Sądzę, że twoja piosenka jest o Pandzie. No co ty nie powiesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZareCmy5BWQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 @Marmot Wokalistka Scandalu ma przyjemniejszy głos imho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Też tak sądzę, ale Scandal ma za mało dobrych kawałków jak dla mnie :P . Parę ciekawie brzmiących (większość pierwszej płyty), a poza nimi nic szczególnego. Z muzyki tego typu bardziej wolę Chatmonchy, bo tam przynajmniej jest fajniej pod względem instrumentalnym, szczególnie partie gitary basowej są tam świetne. A ze słuchanych teraz: http://www.tu.tv/videos/midori-yukiko-san Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 @alwin +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @Nickolas Tak są świetni, tez gram ich piosenki ;) Piano cover of Hallelujah (L. Cohen) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 "Przylepcie" ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Kolega dobry materiał wałkuje ;). Turbo - Dłoń potwora Zanim to nastąpi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jimi Hendrix - Hey Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Lonely Island Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Lonely Island <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zimę da się lubić! :D http://www.youtube.com/watch?v=00GuHdXgkeM...=watch_response Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 OMGOGMOGMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Aha - Take on me HIT MOJEGO SYLWKA !!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jezu, Lolik, to jest starsze chyba ode mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Iron Maiden - Remember Tomorrow - ŚWIETNE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Fort Minor - Remember the name : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Żeński odpowiednik Roda Stewarta? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ostatnio wokal Angeli Gossow mi się wkręcił i zacząłem ich słuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi