Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Wracając do Punka: "Punk jest dobrym rozwiązaniem dla tych, którzy nie potrafią wyrażać własnych uczuć. Oni nie są niebezpieczni. W najgorszym razie mogą uśmiercić swych odbiorców." I z dedykacją dla Globiego: "[Muzyka new age] wydaje mi się nudna. Może nie słuchałem właściwych utworów, nie poświęciłem jej zbyt wiele czasu, ale wydaje mi się, że to pusta muzyka, pozbawiona uczuć. Jedyna wspólna rzecz to taka, że moja muzyka jest również instrumentalna." I jeszcze jeden cytat: Zajęło mi dwie minuty nauczenie się wszystkiego, co [muzyka dyskotekowa] miała mi do zaoferowania. Teraz taki offtopicowy quiz, który znany muzyk jest autorem powyższych wypowiedzi? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Is that some Miku Oldfieldu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zapomnialem, ze jest cos takiego jak gugle. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Pierwszy cytat znany jest także poza góglami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 I do większości wielbicieli punka na gmclanie, pasuje idealnie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Oj tam, ja słucham po prostu muzyki która ma w sobie energię, gdzie słychać zaangażowanie instrumentalistów w to co robią, która ma w sobie to coś, a że są też punkowe zespoły, które potrafią tego dokonać, to nie moja wina (: . A u mnie teraz Armia - Aguirre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Fantomas - Simply Beautiful orgazm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Tenacious D - Tribute (long version) http://pl.youtube.com/watch?v=BH35ahbWO_E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Tenacious D - Tribute (long version) http://pl.youtube.com/watch?v=BH35ahbWO_E To samo :thumbsup:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Azucar Moreno - Mambo Tequila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 The Song of the Count XDD lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Wracając do Punka: "Punk jest dobrym rozwiązaniem dla tych, którzy nie potrafią wyrażać własnych uczuć. Oni nie są niebezpieczni. W najgorszym razie mogą uśmiercić swych odbiorców." I z dedykacją dla Globiego: "[Muzyka new age] wydaje mi się nudna. Może nie słuchałem właściwych utworów, nie poświęciłem jej zbyt wiele czasu, ale wydaje mi się, że to pusta muzyka, pozbawiona uczuć. Jedyna wspólna rzecz to taka, że moja muzyka jest również instrumentalna." a mike oldfield za to potrafi w swojej nadętej muzyce wyrażać uczucia, bo podczas gry na gitarze robi minę jak by wąchał gówno :thumbsup: widać, koleś sie zna na tym interesie jak mało kto. wypowiada się na temat gatunków o którym nie ma żadnego pojęcia. spoko :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 @UP: Witam waćpana bartka ;) cóż cie tu znów sprowadza? :P btw. Maria Mena - Our Battles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Fokus - SMSY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Unsun - Whispers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Maria Mena - Belly Up (Studio version) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Firewind - Head Up High EDIT: [11.01.09] 13:08 Manowar - Die For Metal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Cartoons - Witch Doctor Oo Ee Oo Ah Ah Ting Tang Walla Walla Bing Bang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Motyw z "Piratów z Karaibów" grany na gitarze elektrycznej http://pl.youtube.com/watch?v=dnbve26vsYI&fmt=18 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 bez cenzury - rerezentuję siebie http://animek87elo.wrzuta.pl/film/uhGZTcB0...p_gru_jwp_mafia P.S. Jeaa 50000 post w tym dziale należy do mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Depeche Mode - Enjoy the silence Piosenka Fajny kawałek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 On The Move Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 E-nonime - schwarze sonne (klassik edition) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Moonspell - Nocturna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Matt Pokora - Through the Eyes :D http://pl.youtube.com/watch?v=N1dHrI9yuQk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi