Snake Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Khazakstan Super Star - Feestajlo (B Laze Remix) http://www.youtube.com/watch?v=55fDYX9Z3sY lul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Takiego Smoke On The Water ciężko nie znać, mimo że tego w radiu nie puszczają, to kawałek sam w sobie jest tak znany, że na pewno wielu go słyszało, tylko część mogła nie wiedzieć, że to akurat to ;p .najbardziej znany ze smoke on the water jest przede wszystkim sam riff, wątpie żeby duża część osób przypadkowo zaczepionych na ulicy mogła zanucić coś jeszcze :Q Deep Purple - Child in Time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Przed chwilą: Firewind - Head Up High Teraz: AC/DC - TNT EDIT: Mudvayne - Not Falling ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Maria Mena - All This Time http://pl.youtube.com/watch?v=HKDzX1Aj2o0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 The Gap Band - You Drop The Bomb On Me http://pl.youtube.com/watch?v=XXUgtEe99ZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 D Kay - Maniac (John B Edit) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Farben Lehre - Kolory marmot byłeś na ich koncercie w czewie? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 TranceBase.FM lub Di,fm - trance :P ^^ <muza> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 @Pieter: Nie, przepadam za zaledwie paroma ich piosenkami to po co miałbym iść na to. Denerwuje mnie ogólnie takie granie, jedynie ich stare płytki znoszę no i klasyki pokroju Matura czy Spodnie z GS-u, a dla dwóch kawałków się na koncert nie idzie xd . Są inne zespoły na których koncerty bym z chęcią poszedł gdyby tylko były w Częstochowie, o dziwo polskie również. Na Armię albo TSA bym z chęcią poszedł, ale nie słyszałem żeby mieli grać w Czewie ;p . A u mnie: Sabaton - Hellrider Ja chcę na ich koncert do Krakowa <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 jak coś będzie w czewie, to daj mi znać na gg, spikniemy się na koncercie ;] Akurat - Lubie mowic z Toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Pełno tych koncertów jest, ale nic ciekawego. Jak Cię interesuje, to na plakatach widziałem, że Feel ma być w październiku w Hali Polonia, no i jeszcze plakat koncertu Analogsów widziałem, bodajże w Teatrze Made In Poland będą grać, czy jakkolwiek się nazywa ta salka w alejach, w której koncerty rockowe są. Jak dla mnie, nic interesującego. No, może trochę ci Analogsi, ale nie kręcą mnie aż tak bardzo, żeby na koncert iść ;x . A jakby na Feel był wstęp wolny to może i bym poszedł, ale tak to xd . U mnie: Manic Subsidal - Hopeless Offspring zanim nazywali się Offspring, świetna sprawa <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Mindless Self Indulgence-Shut me up http://www.youtube.com/watch?v=Zn6_nAMOvHY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Arena Armin'a Van Buuren'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 RHCP - Sir Psycho Sexy lol Blood Sugar Sex Magik górą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Kult - Królowa Życia IMO ojciec Kazika pisał świetne teksty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Base Attack - Techno Rocker 2007 speed up remix http://mp3g.pl/show-mp3-Z2RJeUJKU2t3TA==,b...ed_up_2007.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Prodigy - out of space (dnb mix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Klasyk: Aerosmith- I don't wanna miss a thing http://pl.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 They Might Be Giants - Istanbul Not Constantinople http://pl.youtube.com/watch?v=vsQrKZcYtqg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Czesław Śpiewa - Mieszko i Dobrawa Świetne ;o . Ogólnie, cała płytka jest świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 No, wreszcie Marmocie. Gwarh. Słucham sobie trójki, a na niej Marillion. (zaraz będzie koncert) A tak, link: http://www.polskieradio.pl/sluchaj/play.aspx?p=r3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Daft Punk - Robot Rock szaleństwo, Marmot słucha house ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Daft Punk - Robot Rock szaleństwo, Marmot słucha house ;[ globi@aqua:~$ mpc Godspeed You Black Emperor! - The Dead Flag Blues (Intro) [playing] #1/3 0:29/16:28 (3%) volume:100% repeat: off random: off globi@aqua:~$ Szalenstwo - globi słucha Post-rock-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Zabili Mi Żółwia - Uczucia w promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Coldplay - Talk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Łona - Rozmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Frank Klepacki - Hell March Jak tego słucham, to aż chcę, żeby ZSSR powrócił i rozwalił świat D: Jakbym miał wybrać kompozytora do swojej komercyjnej gry, brałbym TYLKO FRANKA (chyba że nie miałbym pieniędzy, to wziąłbym Ludziksa llolololo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Hunter - Fantasmagoria http://www.wrzuta.pl/audio/n5v8UXa8w9/02-h...ntasmagoria-bcm Jeden z najlepszych kawałków, jakie w życiu słyszałem. Frank Klepacki - Hell March Jak tego słucham, to aż chcę, żeby ZSSR powrócił i rozwalił świat D: A jak to się ma do ZSSR? :| Przecież tam gość drze ryja po niemiecku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 RHCP - I could have lied Po raz kolejny, jeden z najlepszych utworów jakie w życiu słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 A jak to się ma do ZSSR? :| Przecież tam gość drze ryja po niemiecku... Tak to się ma do ZSRR, że jest to motyw przewodni serii C&C: Red Alert =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi