Wojo Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 tak mi sie jakos skojarzylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 pamiętam jak miałem długie włosy w podstawówce i dyrektor kazał mi je ściąć i potem chodziłem taki thug life słuchając tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 właśnie to sobie wyobraziłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 ja w 1 albo 2 gimbie pobilem jednego goscia bo robil mi caly czas gnebe przez dlugie wlosy, dyrektor stwierdzil ze w sumie ok, nalezalo mu sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Mi się niechcący w jednego rzuciło krzesłem co mi gumę we włosy wsadził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Łoterflejm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 bez ściemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 sztos nutka ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 KUPILEM SOBIE NOWY HEDSET: http://www.ebuyer.com/720440-corsair-gamin...p;pkw=&pmt= tzn nie, dostalem od Corsair upgrade za darmo, bo moj post na reddicie byl ladny :3. I teraz slucham nowego genre ktory znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 onie, słucha popka, ale żałosny gimbus, do pieca z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 *robi słowiański przykuc w dresie* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Uuu jak pięknie, moje 2 ulubione zespoły zagrały razem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 ale z ciebie tony hawk chell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 ale z ciebie tony hawk chell ale ostro kiedyś katowałem dead kennedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 <youtube> na gmclanie to taki lokalny triforce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 <youtube> na gmclanie to taki lokalny triforce http://www.samosia.pl/pokaz/1954242/jak_zrobic_triforce aha i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Fajnie by było zmienić ten osadzany player na jakiś HTML5 bo nie dość, że flash potrafi ubić prawie każdą maszynę to wszystkie kontrolki są koszmarnie małe jak ktoś ma okazję obchodzić się z ekranem HiDPI. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Hiromi - Indulgence B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 niedawno grałem w chrono trigger na snes jedna z lepszych gier w jakie grałem szkoda ze tak puźno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi