LionX Dagger Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 full: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Susanne Sundfør - When Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Jest w tym jakaś magia, naturalna radość. Polecam obejrzeć teledysk, pozytywnie nastraja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Bjork <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Nirvana - You know you're right Bo nie znałem piosenki i teraz poznałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Bardzo dobra składanka Dark Electro / Industrial / Aggrotech Wylądowały na nim polskie i pierwszy raz zagraniczne kawałki na naszym Halotan Records. http://halotan.net/shop.php?view=full&id=98&lang=pl Album jest darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Przesłucham w wolnym czasie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 DISS na haterów Dark Electro :thumbsup: SYCHY: Ile razy już słyszałem, że jestem cienki Ta muzyka to jakieś pojebane dźwięki Ty ciągle jesteś w tym jebanym mainstreamie A ta muzyka przecież od kilku lat gnije Wiesz, to mnie wkurwia, ze zamiast muzy Na stronach artystów pojawiają się bluzy Wkurwia mnie, że to się zmienia naprawdę Zamiast nowych pomysłów, każdy trzyma starą bandę Kiedy wreszcie zmieni się oblicze tej sceny Wszyscy zachowują się jak jebane hieny Jeśli robisz coś kolego nowatorskiego Na pewno spotkasz się z opinią popierdolonego Ja też nie raz, takie teksty słyszałem Robię electro dark z polskim wokalem A ziomek z irokezem na last.fm Na pierwszym miejscu Dawn of Ashes z milionem zer ODO: Wielu tutaj robi dobrą robotę Ale zawsze znajdą się zakompleksieni idioci Wraki ludzi bardziej "tru" od reszty Próbują wmówić mi, że jestem od nich gorszy Dekadenckie mikrokółka wzajemnej masturbacji Dadzą ci bardzo szybko odczuć ostracyzm Dlaczego kilka tych życiowych śmieci Stara się zniszczyć ciężką pracę całej sceny? Nie muszę cię całować w dupę, nie obchodzisz mnie, Nie robisz w życiu nic, a szczekasz jak wściekły pies. Krytykujesz, a nie masz prawa mnie oceniać Wali mnie to, co masz do powiedzenia Chcesz tak dużo znaczyć, bo jesteś nikim Chcesz decydować i wystawiać opnie Żeby inni się liczyli z tobą, bali się A ja ci mówię prosto, fiucie - pierdol się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 >all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Montagues and Capulets w wykonaniu zespołu Symfoniczno metalowego EPICA piraci z karaibów też fajnie im wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jazz funk. Yay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Franz Ferdinand-Love Illumination Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Jizz na kucyki... hi hi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ann Smith Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Leśne Licho - Pani Jeziora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Dawno ja nic tu nie wrzucałem. Mat Zo artysta którego uwielbiam od samego początku jego kariery, i nie tylko za utwory ale też za osobowość, wydaje właśnie swój pierwszy album. Cały można przesłuchać na www.rollingstone.com. Chciałbym oznaczyć to jakimś gatunkiem ale 'Sterta Losowych Śmieci' jedynie pasuje. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Spoko robi muzę, przesłuchałem całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 może teledysk kogoś natychnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 może teledysk kogoś natychnie ;) A jak ja takie coś wstawiam to mówicie, że zagrożenie dla życia w społeczeństwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 RLY? Czego wy słuchacie w tych czasach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Tak, żeby nieco zaniżyć poziom: Z nowej płyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 RLY? Czego wy słuchacie w tych czasach? Tego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 http://c418.bandcamp.com/album/minecraft-volume-beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi