karolo320 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Drax - mistrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Tak bardzo lepsze albo to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 A ja wróciłem do starego dobrego Trance. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Od dawna ich słucham ale dopiero teraz natrafiłem na tą perełkę. Zupełnie inny stylowo utwór niż to co zwykle robią. I uważam że odwalili tutaj świetną robotę. Niesamowity klimat stworzyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Aż muszę zapostować: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Klasyk. Te cięcia. Generalnie, Noon to jest taki typ, co nie dość, że jak coś wyda, to zawsze musi być wyznacznikiem perfekcji, to jeszcze ma w sobie duszę. Wielu polskich producentów dopiero dochodzi do perfekcji, wielu też osiągnęło. Ale to jest arcydzieło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Kurde fajną muzyczkę dali na creditsy idealnie wzmacnia smutne zakończenie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Lubię Sernata za fajną muzykę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Nie było tego na YT to zuploadowałem :D Krótki utworek zakończający płytę. Całkiem niezły jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Żebyś wiedział że też teraz słucham! Refren to mistrzostwo! Daj MP3! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 A prosz https://www.box.com/s/8d8o26og2xrf8j7kkg87. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Zdawało mi się czy wcześniej był teledysk? "hej biały bracie, skończ te kawały białe masz mleko, biały ser biały" epic xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Był, był, ale mnie się nie podobał. Jak tekst uznaję za śmieszny, to teledysk był po prostu nie smaczny. Taka moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 xD Cover Murzyn Songa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jakiś czas temu poznałem w moim subiektywnym odczuciu ideał muzyki - Toma Waitsa o głosie dekad burbona, cygar popitych litrem gwoździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Klasyka elektro-industrialu/Aggrotech Większość liryki tego zespołu jest o wojnach. Chociaż ten utwór jest trochę nowszy z 2005 ale utrzymany w klasycznym stylu. Trochę smutno że dzisiejszy industrial to w większości napierdalanka a nie takie coś jak te 2 utwory. How could god be so greedyTo take away what we all love And leave us with grief and sorrow To mourn the loss of our little dove Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Kiełbaska, dziesięć punktów dla gryfindoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 spełniam swoją powinność i kolejny pakiet godnej muzyki a oto ideał bluesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi