Maxius Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 DATE = 1967 PUBLISHER = Classic Compact Disc GENRE = Other ALBUM = Procol Harum TITLE = Repent Walpurgis TRACKNUMBER = 10 BAND = Procol Harum COMPOSER = Matthew Fisher ARTIST = Procol Harum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 @Ziomalek1996 Jaka fajna muza :P Ja żadnej muzy nie słucham :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Manu Chao - dont want you ogólnie w playliście dyskografia manu chao, manu negra, 3 płytki zion train, kilka płytek boba marleya, nowa płytka indios bravos, płytka groove armada, 3 płytki sizzli, greatest hits Jimmiego Cliffa, i kawałek Uk Apachee : No Escape był kiedys taki temat. strasznie spamowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Kamelot - Karma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Kamelot - Karma O Panie! Masz u mnie dużego plusa. Ostatnimi dniami to mój ulubiony utwór ulubionego zespołu. Trafiłeś w dziesiątkę, dlatego jak kiedyś dostaniesz warna, to przypomnij mi o tym poście. :P Z tej płytki prócz Karmy rządzą jeszcze The Spell i Temples Of Gold. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Kolejny spam topic ;-o Breakout - Pomaluj moje sny -> link Blues. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Już był taki temat i został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 W tym momencie Kelly Rowland-Work(Freemasons Remix),tylko z ciekawości ściągnąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A ja słucham płyty Jamiroquaia, The Return Of The Space Cowboy, akurat w tej chwili kawałka: "Half The Man" =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jethro Tull - My God Rock progresywny/Folk rock/Heavy Metal Oo @Ziomalek - Procol Harum dobra rzecz ;] @Kamrat - Breakout dobra rzecz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Clawfinger - Biggest & The Best, 1997. ;) Mają śmieszny teledysk do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 In flames - Come Clarity - Take this life BTW. Nie lepiej byłoby otworzyć "Podgłośnij..."? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Kamelot - Descent Of Archangel (Epica - 2001) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nine Inch Nails - Down in it Nine Inch Nails - Only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Apocalyptica feat Lauri Yloen & Ville Valo - Bittersweet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Descent of Archangel z linka od Ranmusa :D Fajne to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Descent of Archangel z linka od Ranmusa :D Fajne to! Nawet fajne, tylko sam nie wiem czemu, ale wydaje mi się takie trochę retro. Cokolwiek by to nie znaczyło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Stabbing Westward - The Thing I Hate. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 oczywiscie energy 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 U mnie w obecnej chwili leci z wieży pierwsza płytka Rage Against The Machine, a konkretniej kawałek Bombtrack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 @UP Burn, burn, yes ya gonna burn! Fajna płytka :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Lacuna Coil - Closer ;) @Marmot: RATM rządzi ;) Najlepsza kapela lat 96-97 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Red Hot Chilli Peppers - Californication Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Iron Maiden - Phantom of the Opera ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Muse - Knights Of Cydonia ;O @Yoda: Fajniutki kawałek ten Phantom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Operation Ivy - Knowledge A co do Kamelot to mnie najbardziej podoba się album Epica :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Album się nazywa: Iron Savior - Battering Ram [2004 Promo VBR-AMRC German Metal] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Firewind - Mercenary Man (The Premnotion - 2008) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Bobby McFerrin - Dont worry Be happy B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Slipknot - Duality Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi