Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No tu może jest mniej ;p Mam wymieniac 10 latków? :) Myślałem że Yoda walnie coś o mieczu ;p Jakim mieczu zaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Prosze, wymień ;p O mieczu dżedaj =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A tak poważnie, to właśnie pisownia ch i h mi sprawiała największe kłopoty, więc się w sumie nie dziwię. Hmm mi też :f To do gnyska prosimy się zgłosić. On jest od wymyślania ankiet. tongue2.gif Niee! Tylko nie ankiety gnyska :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Prosze, wymień ;p OK, tylko poszukam >D O mieczu dżedaj =D :| A co do "dup" to niestety żadnej tak na poważnie nie miałem. Za dużo czasu przy kompie siedzę, zamiast wyjść do ludzi. Tak więc jak nie znajdę sę kobiety i będę jak gnysek, to zwalę na was :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ale tutaj małolat nie ma, sa tylko małolaci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jakim mieczu zaś? O mieczu od kądzieli. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja tak samo jak Yoda - za duzo przed kompem. Jak nie znajde do 25, zostane księdzem ;p @Up: małolaty też sie znajdą (może jedna) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jak nie znajde do 25, zostane księdzem ;p loled. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jakim mieczu zaś? Takim co jak dobrze walczysz to strzela :P A ja mam tylko 11 lat i już mam dupę :D więc troche sie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ROTFLCOPTER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No co? Każdy kiedyś zaczynał, nie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Może jeszcze powiesz, że to tak na poważnie? >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Cyberdog, za 10 lat, to się sam z siebie będziesz smiał jakie to głupoty kiedyś powypisywałeś. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ojojoj ja mam 12 i już 3 laski miałem <_< ale wiecie... dziewczyny w wieku 12 lat zachowują się jak dzieci :P (Z jedną się lizałem, serio!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (Z jedną się lizałem, serio!) *Leży pod krzesłem* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 *Leży pod krzesłem* Co to ma być? nie kapuję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ranmus i jego wyobraźnia ;=/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Że tak se zacytuję: Naprawdę udowadniacie że jesteście jeszcze dzieci ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 urocze, nie ma co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Złap jeszcze Borka na takim czymś i śmiało będzie można całą redakcję GMC wysłać na leczenie :P Oczywiście na nogi, bo na głowę za późno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 OMG~! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ojojoj ja mam 12 i już 3 laski miałem <_< ale wiecie... dziewczyny w wieku 12 lat zachowują się jak dzieci :P (Z jedną się lizałem, serio!) Patrząc po twoich postach niezbyt się od nich różnisz. A ja konspiracyjnie uwielbiam tą jedną jedyną, a imię jej 112|97|116|114|121|99|106|97(naprawdę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Oj, narzekacie. Dup sobie porządnych nie umiecie znaleźć i zwalacie winę na kobiety. Może za twoich czasów dziadku było to łatwe, ale teraz nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Kamrat ty głupia franco, już nie żyjesz... Zresztą fajnie żeś wyciął tego loga, bo wcześniej pisałem Ci, że jak chcesz bym namalował coś w klimatach ER, to muszę się schamić, bo nie jestem przyzwyczajony do klimatów gore... a ty potem przeklejasz historyjki ER na publiczne forum, właśnie dlatego ci powiedziałem, że nie będę malował takich komisków. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Na mnie nic nie macie. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A obiad to kto robił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja razem z Ari. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A ja konspiracyjnie uwielbiam tą jedną jedyną, a imię jej 112|97|116|114|121|99|106|97(naprawdę). O to tak jak ja, ale imię jej inne ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 CybergogRanmusie, przekręciłeś jego nick, zamieniając "d" na "g"! Cóż za perfidia! =o dziewczyny w wieku 12 lat zachowują się jak dzieci :P (Z jedną się lizałem, serio!)Wynika z tego, że 12-letni chłopcy też zachowują się jak dzieci. Chociaż ja w tym wieku na głowie miałem ważniejsze rzeczy, niż lizanie. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Na mnie nic nie macie. ;D A kto chciał mieć ze mną Terminal? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi