Phoenix Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam. Chcialem napisac wam newsa o tym ze od teamu Unreal Pictures, podobno ma wyjsc pierwsza animacja dotyczaca GMC! Jak podaja autorzy w animacji wykorzystane beda rozne programy do animacji jak i kawalki niektorych gier. Najczesciej wystepujaca gierka ma byc Almora i moze MAGI. Zarys fabuły: jest sobie gmclan wszyscy zyjemy sobie w harmonii, a tu nagle jakis hacker namierza nasze forum i zaczyna oblezenie. Wtedy wy forumowicze wjedziecie do akcji. Wiekszosc userow z gmclan'u bedzie wystepowac w postaci...stickmanow! Kazdy stick man bedzie znam autentyczne chwyty karate, kung-fu, ninjitsu, Shaolin itp. Oczywyscie nie zabraknie naszych adminow. Caly filmik ma byc epicka opowiescia (moze raczej wirtualna) o tym jak grupka ludzikow - patyczakow, chce obronic swoj azyl przez glupimi botami, virusami, spamerami i Bractwej Noobów. Animka ma byc 20 lub 30 a moze nawet i 40 minuowa. PS: Kolejne info (kulisy) z planu tworzenia tej animacji bede zapisywac tutaj oraz prosze adminow o spis wszystkich uzytkownikow jesli gdzies taka lista jest (albo o przeslanie takiej. Wystarcza same nicki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ciekawe... <_< Tu masz listę użytkowników ..:TU::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Mam nadzieję, że liczysz się z tym, że osoby wykorzystane muszą dać ci zgodę(wprawdzić nicki nie są zarejestrowanymi znakami handlowymi, ale jakaś etyka musi panować). No i dlaczego stickmany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ale głupoty,jakby jakiś haker miał problem to po namierzeniu wjechałbym mu do chaty i wsadził monitor w czoło i tyle z filmiku hahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No i dlaczego stickmany?Bo stickmany dżo łatwiej zanimować niż ludzika :P @topic: pomysł... przeciętny, ale, może się udać :D Choć jakoś wątpię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Masz zgodę na wykorzystanie mnie (mojego nicku). ;p PS. Zmień nazwę, bo chyba powinno być "GMClan Defense", czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Mam nadzieję, że liczysz się z tym, że osoby wykorzystane muszą dać ci zgodę(wprawdzić nicki nie są zarejestrowanymi znakami handlowymi, ale jakaś etyka musi panować). Ja się zgadzam. Tylko problem w tym czy ktoś w ogóle chciał by mojej zgody, bo trzeba np. jeszcze wepchnąć gnyska, Jakluba, Micansera, Blackmaula i całą tą elitę zapominając o "reszcie" inteligentów którzy jednak coś tam wnieśli, choć niekoniecznie dobrego (typu bigshark, bluetree, ten kretynek z avatarem z mrówką z bajki, dziadekkleofas itd.) Nie wspominając już o osobach, które pierwsze to community tworzyły w rodzaju BWO czy Woocka. Według mnie taki film o Gmclan powinien uwzględniać całą historię i mitologię. Co to by było gdyby wkleić kawały z alejaja.pl i tylko podstawić nicki? Po za tym nick to jest coś, do ukrywania swego normalnego "ja", więc nie potrzeba na to zgody. Inna sprawa, że chce się użyć prawdziwych personaliów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ten kretynek z avatarem z mrówką z bajki To był Albusik - jeszcze go pamiętam. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 no to dawajcie tu zgody na uzywanie swoich nickow. Jesli wam sie pomysl nie podoba to UP moze nie robic GMClan Defense (pomylilem sie sorki). wiec jesli sie wam nie podoba to piszcie chociaz i tak zrobia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A ja sie nie zgadzam, o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 no to ciebie nie bedzie. Jak chcesz 0o0 nowa ranga dla mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Lol, ale Raistlin cię wkręcił >XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 cos ten filmik nie ma na zadanie osmieszyc tylko jest po to robiony zeby zabawic i tyle. Zwykla wojna miedzy hackerami a userami, proste. A wiec moim skromnym zdaniem nie ma sensu pytac sie wszystkich. Kazdy kto nie chce zabe wystepowal w animacji niech tu napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 heh, też chciałem coś takiego zrobić :D A w czym to animujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Lol, ale Raistlin cię wkręcił >XD Czemu? Według mnie wsadzanie kogoś jeśli ktoś się nie chce zgodzić byłoby chamstwem. A tak wogule, to jak chcesz, to możesz mnie wsadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A w czym to animujesz? Troche w pivocie, moze troszke w Aligator Flash Desinger, w paincie :P, w bridge consturctor set. Napewno dojdzie z jeden albo dwa sie zobaczy A tak wogule, to jak chcesz, to możesz mnie wsadzić. Okey. Jestes w obsadzie PS: myslalem ze troche bardziej ochoczo przyjmiecie wiadomosc o GMClan Defense, ale coz. Na te minute dokanczam animacje pokazowa, robie o Jaklubie :P. Oczywiscie ten filmik zuplałduje na uploadera i pokaze. Filmik jest juz w moim folderze w uploaderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ale głupoty,jakby jakiś haker miał problem to po namierzeniu wjechałbym mu do chaty i wsadził monitor w czoło i tyle z filmiku hahahahaha pod pierwszymi dwoma słowami wyjątkowo się podpisuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 hahaha :/ jak chcesz to moge zrobic taki filmik i tyle... tylko napisz lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 możesz wykorzystać mój nick :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Czemu? Według mnie wsadzanie kogoś jeśli ktoś się nie chce zgodzić byłoby chamstwem.No, teraz słusznie ;D Problem leżał w tym "muszą dać ci zgodę" ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 lol, mnie też możesz wsadzić :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Mnie też możesz wstawić (nawet jako hakera, który nie umie uruchomić komputera :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 dzieki za pomoc! Tylko w 8 (chyba) nie ma co robic filmiku... jakby sie wiecej zgodzilo byloby spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 osoby wykorzystane muszą dać ci zgodęXD Myślisz, że ktoś z GMCLANowiczów ma nick zastrzeżony prawnie :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 gnysek kiedyś odgrażał się, że pójdzie do urzędu. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Marmot: Tak, ja. :P Bo Cyberdog to nazwa firmy elektronicznej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ale chodzi o twoj nick. No chyba ze jestes prawnym wlascicielem tej firmy to wtedy musze sie pytac o zgode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Gdybyś cyberdog'a wsadził to jeszcze reklamę byś im zrobił ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 no pisac co o tym myslicie i wyrazac zgode jesli chcecie wystapic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ja tam nie mam nic przeciwko użyciu mnie pod postacią mojego nicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi