Pablo-GM Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Echh cos nie widze tego kabelka do aparatu wiec juz mowie ze dzis nie dam :/ A tu taki offtop wpiszcie sobie w google : propaganja Zobaczcie czyje zdjecie jest tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 lol :P ja i moja pani pijący wóde :P kurde zero prywatności w tych czasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Może to i lepiej? może przyozdobić tak twój zeszyt i gratis od razu ciebie? nie wiem czy gralście w gre "propaganja"", większość spritów w tej grze to właśnie skany z zeszytów mam na dysku,ta mapa miasta jest dobra,ogólnie postacie na kartce rysowane niebieskim długopisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 lol :P ja i moja pani pijący wóde :P kurde zero prywatności w tych czasach Widzialem to zdjecie w dziale 'nasze fotki' wiec postanowilem Cie o tym poinformowac :PP RaistlinBlackRobe fajne sa te z matmy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Czy wam nikt nie psrawdza zeszytów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mi nie :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Czy wam nikt nie psrawdza zeszytów? nie no ale jak się ma kompleksy Michałku i siedzi się cały czas przed komputerkiem w Warszawie w domu to potem są takie skutki...masz pozdrowienia od znajomych z warszawskiej Pragi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 mike p ale masz farta ;/ mi sprawdzają a potem jes awanura za moje obrazki ludzi pijących wódke i jarających trawke ;/ gdzieniegdzie są napisy HWDP ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Czy wam nikt nie psrawdza zeszytów?Niezbyt. A Tobie sprawdzają? Ja ogólnie mam pogląd, że zeszyt jest dla ucznia i co on tam pisze i jak pisze to tylko i wyłącznie jego sprawa. Nie cierpię, gdy nauczyciele wpychają łapska do mojego zeszytu i pierdzielą głupoty o brzydkim piśmie, albo że na marginesie jest obrazek. ;f To nie jest jakiś zeszytowy konkurs piękności. Co mi przyjdzie z super estetycznego kajetu, jeśli nie będzie w nim istotnych informacji, które są potrzebne przede wszystkim MNIE, a nie nauczycielowi, którego powinno g**no obchodzić, w jaki sposób te informację zapisuję i czy mam namalowanego smoka na marginesie, czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 mi sprawdzają ale na pismo nie zwracają uwagi ( tylko czy zadania robione ) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Background w zeszycie hitem roku... :D Nie no, kto by tam sprawdzał zeszyty, ja np. mam takie w których jeszcze nic w tym roku nie napisałem, bo i po co :P Z polskiego mam 10 kartek zapisane, same tematy, to co dałem to jest najbardziej obfita lekcja w sumie :P Dla porównania z matmy na ostatniej tylko lekcji zapisałem 8 kartek :P Przestali nam sprawdzać zeszyty od czasu gdy zaczęły pojawiać się ptaszki (bardzo modne w naszej szkole). W sumie nawet jak sie idzie do kibla to z zeszytem, bo można po powrocie nawet kilkanaście ptaszków zastać. Kilka mam nawet namalowanych na zapisanym materiale i już nieczytelny jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ja przez całe liceum miałem może z 5 zeszytów i z 30 brudnopisów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Niezbyt. A Tobie sprawdzają? Ja ogólnie mam pogląd, że zeszyt jest dla ucznia i co on tam pisze i jak pisze to tylko i wyłącznie jego sprawa. Nie cierpię, gdy nauczyciele wpychają łapska do mojego zeszytu i pierdzielą głupoty o brzydkim piśmie, albo że na marginesie jest obrazek. ;f To nie jest jakiś zeszytowy konkurs piękności. Co mi przyjdzie z super estetycznego kajetu, jeśli nie będzie w nim istotnych informacji, które są potrzebne przede wszystkim MNIE, a nie nauczycielowi, którego powinno g**no obchodzić, w jaki sposób te informację zapisuję i czy mam namalowanego smoka na marginesie, czy nie. Czasami musimy zrobić jakąś prace w zeszycie, którą później sprawdza nauczyciel. Albo jak się przeszkadza na lekcji, to nauczyciel sprawdza czy ten toś coś wogóle zrobił, jeśli nie, to dostaje 1 za prace na lekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Czasami musimy zrobić jakąś prace w zeszycie, którą później sprawdza nauczyciel. Albo jak się przeszkadza na lekcji, to nauczyciel sprawdza czy ten toś coś wogóle zrobił, jeśli nie, to dostaje 1 za prace na lekcji.Kolejny głupota - uczeń nic nie zanotował, to jego sprawa. Nauczyciel jest jakimś Strażnikiem Prawa i Sprawiedliwości? A prace pisemne powinny być oddawane na oddzielnej kartce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ja sobie na każdym teście próbnym(na koniec gimnazjum) sobie w Brudnopisie maluje jak sie nudze,ostatnio sobie logo noCore robiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Nauczyciel jest jakimś Strażnikiem Prawa i Sprawiedliwości? Jego zawód :) A ja zeszytów nie ozdabiam. Bo jak ten "Strażnik PiS'u mnie przyłapie to takie coś: :Thkgh: AaaaAaArrrgh! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A mój ostatni temat w historii jest z dnia 23.11.2007roku do tej pory piszę na kartce bo zawsze zapominam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Dobra nie pisać tylko pokazywać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Gnysek, dlaczego ten temat nie jest w dziale "Grafika". Przecież się do takowej zalicza [=. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Żeby nie nabijać postów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Eee, ale wtedy większa motywacja będzie do pokazania co tam się nabazgrało =}. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Przestali nam sprawdzać zeszyty od czasu gdy zaczęły pojawiać się ptaszki (bardzo modne w naszej szkole). W sumie nawet jak sie idzie do kibla to z zeszytem, bo można po powrocie nawet kilkanaście ptaszków zastać. Kilka mam nawet namalowanych na zapisanym materiale i już nieczytelny jest tongue2.gif Uczysz sie w mojej szkole ? Czy wszędzie tak jest ? Dobra nie pisać tylko pokazywać tongue2.gif Ale co ptaszki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Mi się nie chce skanować, ale oto co mam: - trójwymiarowe, kunsztownie wykonane figury geometryczne - sudoku i obrazki logiczne (układane przeze mnie) - graficznie przedstawione algorytmy zmniejszania wielkości obrazków - co najmniej jeden portret Kopalnego (jak nie wiecie kto to jest, to się wstydźcie!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jego zawód :)Nie, to jest zawód policjanta. Nauczyciel ma przekazywać wiedzę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 maczo miecz jednego z 4 jezdzcow apokalipsy zwiadowca i se narysowałem pod cytat "war does not determinate who is right, only who is left Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi