Indrycho Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 raz jak dodałem na image shack to też takie małe było, niewiem czemu, ale za drugim razem było normalne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 bo pewnie zapisujecie w JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Zamiast brać bbcode z imageshacka, weś ostatni link, bezpośrednio do obrazka. Poza tym zapis do PNG proponuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Nie, lepiej. Zapisalem w... ... BMP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ale co za problem zapisać w PNG? Jakość ta sama, a mniej miejsca zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ale co za problem zapisać w PNG? Jakość ta sama, a mniej miejsca zajmuje. Heh :P on se ironizował. Kliknij PPM na obrazku >> Właściwości obrazka (przynajmniej w Operze...). Masz tam napisane "Typ: PNG". Albo zrezygnowaać z imageshack.us na rzecz np. fotosik.pl. Sam fotosik jest cieńki, ale ma fajny Fotosik Manager - jedno kliknięcie (no cztery :P) i już masz wgrany obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 ED: może kogoś zdziwi że nagle dodałem dwa, ale jeden już raz dałem, ale ktoś go po drodze nie uwzględnił ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ale co za problem zapisać w PNG? Jakość ta sama, a mniej miejsca zajmuje. Nie problem. Po prostu przeoczyłem. I to wcale nie była ironia. Wtedy co było takie małe, to przez to, że imageshack ma limit wielkości pliku, a tamten był w bmp(teraz już jest w png). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 nom spodziewałem się dużej różnicy w wadze plików, ale nie aż takiej: png 174KB, bmp 3,44MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ojj jesli ktos moze dac z mojego obrazka 2 puzzle do tego nowego dodac to bede wdzieczny : PS sorka ze dwa puzzle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Czy tam pisze: Comon Jezus Comon Satan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ojj jesli ktos moze dac z mojego obrazka 2 puzzle do tego nowego dodac to bede wdzieczny 6 błędów :huh:, ale nie oto chodzi, mogłeś zobaczyć czy ktoś nic nie dodał w tym czasie (brakuje dwóch puzzli) ED: zaraz wrzucę ze wszystkimi ;p ED: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Mój post nie był akurat skierowany bezpośrednio do RaistlinBlackRobe'a, tylko do wszystkich, którzy mają problem z doborem formatu. :) A obrazki dawajcie w linkach, bo już się zaczyna forum rozwalać przez tą szerokość. PabloooGM: Zauważ, że ten puzzel z diabłem i aniołem (czy co to tam jest) kompletnie nie pasuje do kawałka poniżej. =p Popraw to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 pablogm musisz usunąć sowje puzle bo: są źle wklejone (dorobiłeś czarną linie do puzli poniżej!) c na dodatek NIE PASUJĄ DO OBRAZKA PONIŻEJ!!!!!!!! Po za tym kto dodał biedronkę w jpg? Sorki, jak pisałem nie było postu powyżej. Przy okazji, proszę, przestańcie dawać tego zielonego nurka, szczególnie że nie wygląda najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 ale pojawia się problem, co będzie z puzzlem pomiędzy spadającymi nurkami, biedronką i prog soft'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Sorka za zle obrazki nastepnym razem dam poprawne. Jeszcze raz sory za bledy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 TESCO_ _ _ _ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No wiec tu cos jest zle : (nie wchodzi puzzel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Tak więc teraz podajemy tylko linki do obrazków. Najlepiej robić to w jakiejś czytelnej formie, żeby łatwo było zauważyć. Np. tak: Puzzle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 wsadz ten obrazek na uploader. imageshack sux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 dobra to jakieś szczegóły ;p grajmy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Cholera, kto zepsuł rząd z cyckową damą Propy? 0: Ah już wiem. To ten puzzel, gdzie jest zią z mambą. Skopiowałem go i zrobiłem na nim człowieka rakietę, i dalej już samo poszło 0: Tak więc bądźcie ostrożni, po ulicach grasuje puzzel-przybłęda. Jak czujecie, że coś jest krzywo, to używajcie przybłędy, on na pewno wejdzie. Przybłęda należy do Miśka999, który bezczelnie zawirusował nam obrazek \o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Czy jesteśmy sami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Problem Puzzla zażegnany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @DOWN: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Konrad-GM twój puzel naprawdę tu pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Kawałek ziemi na górze twojego puzzla nie pasuje. @Edit: You were faster! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 http://img301.imageshack.us/img301/2757/palalalaalalnv4.png byłem złośliwy i dodałem 2 puzzle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No ja tez dam :) http://img403.imageshack.us/img403/8474/pa...aalalnv4gi6.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi