pablo1517 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Wersja DOS to jakiś fangame, nie jest to oryginał. Nie pamietam, by kiedykolwiek Nintendo wydało grę z Marianem za darmo na PC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 +3Baldur's Gate 2 +2Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade +1Icewind Dale 2 -3Wiedźmin -2Need For Speed Most Wanded -1Gothic 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Worms World Party (+3) Settlers 4 (+2) Worms 2 (+1) -- Gothic 2 (-3) Gothic (-2) Catch The Clown (-1) :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Baldur's Gate +3 Knights&Merchants +2 Fallout 2 +1 Gothic -1 Gothic 2 -2 Catch the clown -3 ( a fe! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 No to będzie problem ^^ +3 Dungeon Keeper (Po prostu bardzo dobry RTS - i nie tylko - pamiętam te godziny spędzone nad rozgryzieniem niektórych plansz... Przecież one są takie łatwe! :P Niektórych misji z dodatku nawet nie przeszedłem... Kto wie, może teraz bym przeszedł... :P) +2 Heroes of might and magic 3 (Bo jeszcze się ktoś zapyta dlaczego!) +1 Warlords Battlecry 2 (Super RTS-RPG wydany przez Play'a, który rozdawał grę z kartonikami z kiosku. Zniszczyli honor tej grze! Jedyna wada - coraz bardziej mi się nudzi! :() -3 Catch The Clown (gratuluję pomysłu... Skąd to się tu mogło wziąć?) -2 Elastomania (tak jak wyżej) -1 Counter-Strike 1.6 (niemili gracze ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 +3 Settlers (1) +2 Heroes of Might and Magic 3 +1 Commandos \\\\\\\\\\\\\\\\\\\ -1 Knights & Merchants -2 Gothic (1) -3 Baldur's Gate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 wiedźmin+3( pierwszy rpg w którym panuje ogromna nie liniowość i w dodatku Polskiej produkcji ) Knights & Merchants+2(niezła strategia i pierwsza w którą grałem ) Twierdza+1( pomysł ujdzie ale wykonanie ) katch de clown-3(skąd to się tu wzięło ??) gothic-2(cienkie jak barszcz ) Heroes of might and magic 3 -1 (bez komentarza <_< ) a i dlaczego nikt tak nie lubi Witchera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Oddword Abes Oddysee +3 bo to moja ulubiona gra ever Dungen Keeper +2 bo to najlepsza strategia ever Worms WP +1 za te wszystkie spędzone godziny Tony hawks 3 -3 bo w porównaniu do dwójki i jedynki to shit jakich mało IGI2 -2 bo jedynka była lepsza Oblivion -1 bo osobiscie nie lubie tej gry. wkurza mnie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Eeecchhh... znowu? Diablo 2 +3 Painkiller +2 Quake +1 Lara Croft: Tomb Raider -1 MDK 2 -2 Tetris -3 (hihi!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 1. Wolfenstein 3D (+3) 2. Grand theft auto : San Andreas (+2) 3. Wiedźmin (+1) ------------------------- 1. Call of Duty 2 (-3) 2. Diablo II (-2) 3. Catch the clown (-1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 wiedźmin+3( pierwszy rpg w którym panuje ogromna nie liniowość i w dodatku Polskiej produkcji ) Lol... ktoś w mało RPG grał chyba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 StarCraft +3 Half-Life +2 GTA III +1 GTA San Andreas -3 Counter Strike Source -2 Need For Speed Most Wanted -1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 @UP ee akurat san andreas i most wanted to najfajniejsze gry z obu serii :) ale spoko kazdy ma swoj gust EDIT. no dobra moze porshe bylo lepsze od most wanted.. chociaz czy ja wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 One Must Fall 2097 (+3) Starcraft : Brood War (+2) Cannon Fodder (+1) Prince of Persia: Warrior Within (-1) Gothic (-2) Gothic 2 (-3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Icewind Dale (+3) Mario (+2) Prince of Persia: Warrior Within(+1) --- Dyna Blaster (-1) Elastomania (-2) Catch the Clown (-3) Zapomniałem o Prince of Persia wcześniej... :( xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 +3 Empire Earth I (prawie nikt jest nie zna, świetna strategia, z klimatem. Trójka do bani, dwójka też marna ;/ ) +2 Age of Empires II (klimat, sequel do bani) +1 Wolf 3D (Wolfenstein 3D to jego "ulepszona" wersja) -3 Heroes III (bez urazy :confused: ) -2 GTA (za wiele dzieci w to gra ;( ) -1 Warcraft III (nie wiem czemu, bardzo dobra gra z klimatem, coś mi się w niej nie podobało :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Lol... ktoś w mało RPG grał chyba :P a grałeś wo gule w Wiedźmina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 +3 Gothic (świetna pod każdym względem) +2 Diablo II Lord of Destruction (król hack'n'slashy) +1 Call of Duty 2 (najlepsza strzelanina wojenna która kiedykolwiek powstała) ------- -1 Saper (grywałem w lepsze<starsze gry) -2 Windowsowe kierki (możesz grać, chyba że dopiero zainstalowałeś winde i nie masz żadnych 'normalnych' gier) -3 Fifa 2008 (pozwólcie, że tego nie skomentuję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 +3 - Call of Duty ( Druty xD ) 4: Modern Warfare +2 - Need For Speed MW +1 - Grand Theft Auto 2 ( Super! Najlepszy GTA chyba! ) --------------------------------------------------------------------- -3 - Gothic 2 ( Bez urazy! ) -2 - Gothic 1 ( To co wyżej ) -1 - GTA: SA ( A fe! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 a grałeś wo gule w Wiedźmina ?Tu nie chodzi o to czy ktoś grał w Wiedźmina czy nie grał, tylko że Wiedźmin nie jest "pierwszym rpg w którym panuje ogromna nieliniowość". Fallout 2, Daggerfall, Morrowind, Oblivion, Planescape: Torment, Arcanum... wymeniać dalej? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Icewind Dale II +++ Baldur's Gate ++ Abe's Oddysee + Painkiller - Disciples: Sacred Lands -- Prince of Persia: Warrior Within --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Need For Speed Most Wandet +3 Tony Hawk Underground 2 +2 Twierdza +1 Windowsowe kierki -3 Saper - 2 Elastomania - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 @Driger: Chodziło mi o to, że można albo zagłosować trzema plusami na jedną grę lub dwoma i jednym na dwie gry. Rozumiesz? A skoro jest tak a nie inaczej to: Oblivion +3 Wiedźmin -3 Bleee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 +3 Empire Earth I (prawie nikt jest nie zna, świetna strategia, z klimatem. Trójka do bani, dwójka też marna ;/ ) +2 Age of Empires II (klimat, sequel do bani) 1. Znam, słaba gra. 2. http://pl.wikipedia.org/wiki/Sequel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ultima Online +3 pkt Half-Life +2 pkt Baldur's Gate 2 +1 pkt Half-Life : Counter-Strike 1.6 -1 pkt Lara Croft : Tomb Raider -2 pkt Disciples: Sacred Lands -3 pkt Moje zdanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 @Driger: Chodziło mi o to, że można albo zagłosować trzema plusami na jedną grę lub dwoma i jednym na dwie gry. Rozumiesz? A skoro jest tak a nie inaczej to: Oblivion +3 Wiedźmin -3 Bleee Tak juz rozumiem . ale niech juz bedzie jak jest , nie zmieniam juz nic . ;p Ahh niech ja tez zaglosuje Diablo +3 Warlords : Battlecry +2 Heroes of Might and Magic 3 +1 Pasjans -1 Saper -2 Mario (gra bo gra ale podroba) -3 PRZYPOMINAM INNYM O WCZORAJSZEJ ZMIANIE ZASAD , LEKKIEJ , ALE JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Gothic + 2 NFS Underground 2 + 1 ---------- Worms World Party - 1 Pasjans - 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 zedytowalem posta ale zeby nie bylo to dam raz jeszcze: MDK 2 (+3) (dla rownowagi xD <joke>) Settlers 2 (+2) Soldat (+1) ------------------------- Gothic 2 (-1) Gothic (1 bo to od niej sie zaczelo tongue2.gif) (-2) Fifa 08 (co ona zmienila to nie wiem mellow.gif ) (-3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 +3 Final Fantasy VII +2 Final Fantasy VIII +1 RO -1 Conter Strike Source -2 Half Life -3 Half Life CS 1.6 Hehe. Ale przywaliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 +3 Empire Earth +2 Knights and Merchants +1 Oblivion -1 Gothic -2 Counter Strike -3 Catch the Clown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi