Phoenix Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam! Jestem tu nowy ale pracowałem nad jedną grą. Pierwszy raz zrobiłem gierkę. Jest trochę nie dopracowana, ale to jest moja pierwsza. Zwie się ona Fast Attack polega na łapaniu piłeczki. Może to nie hit tysiąclecia, ale jestem z tego dumny. oto link: http://rapidshare.com/files/85753185/fa0.6.rar.html zapraszam do ściągania i do oceniania. I proszę pisać ewentualne bugi. Tylko proszę ze na ostro bo będzie mi smutno :( . Sterowanie w grze jest w pliku read Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Hmmm gdzie szablon? Lepiej się dostosuj bo będzie zapewne warn. Nie będę ściągał z rapidshare, jak już musisz uploadowac gdzie indziej pliki to speedyshare.com - ale nie musisz bo jest uploader GMCLANu. A, i nie ma screenów więc nie ściągam. Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 oki zaraz wszystko poprawie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Po przeczytaniu opisu nachodzi tylko jedna myśl;"Czyżby kolejny klon Catch the Clown??" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 poswiece sie w imieniu calego forum i sciagne to a ocene dam w edicie, jak by co dzwoncie po pogotowie :boxed: hit the ball, 2 pileczki jedna odbija sie pionowo druga na ukos, tam i spowrotem, nie zmmieniaja toru, ta na ukos nie odbija sie od klockow tylko od krawedzi ekranu, ta pionowo ma tendencje do blokowania sie w "podlodze" coz to pierwsza gra niema sensu stawiac zadnej oceny bo na tym poziomie to tylko 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Cieszymy się że jesteś dumny i że chcesz pochwalić się swoją pracą, ale my takich gierek mamy tu dużo... dużo za dużo... Tak czy siak powodzenia w dalszych pracach ! :thumbsup: Nie oceniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Tytuł: Fast Attack Gatunek: Arcade Opis: No 5 zdań nie da rady. Napisze w jednym. Myszką, łapiemy kulki Download: http://www.speedyshare.com/543577905.html lub http://rapidshare.com/files/85753185/fa0.6.rar.html Rozmiar pliku: 3,3 MB Autorzy: Programowanie: PhoenixPL Fabuła: PhoenixPL Grafika: PhoenixPL Muzyka: PhoenixPL Screeny: http://www.voila.pl/hd6jc/ http://www.voila.pl/lzxut/ dzięki naprawdę się z niej ciesze, ale skoro mówicie, że jest to słabe spróbuje zrobić coś nowego, lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 A próbowałeś edytować pierwszy post ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Gra jest zbyt nudna. Nie daję oceny, bo jeszcze sie pogniewasz ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ta gra to nic innego jak przerobiony przykład,jednak używa ona zaawansowanych technologii,których nie zna nawet MO: (Anti-Bug System (A-BS)®) = GML game_restart(); A co do samej gry to jest lipna,zero nowości.Zmieniona jest tylko grafika bloczków.Oprócz tego że gra nie powinna powstać jest nawet fajna :) Życzę powodzenia i lepszych gier! BTW. Włączcie grę,zminimalizujcie i macie plik pick.gmd == source! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 takie "coś" to się na demo nie nadaje a wogóle przeróbka przykładu gma "hit the ball" lol myślisz że nie wiemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Gra beznadziejna jeżeli można to nazwać grą :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Przerobiony przykład 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 ej ja sie tylko na nim wzorowalem! Po to go zrobilem zeby go polepszac. a po za tym skoro wam sie tak nie podoba to nie doczekacie sie kolejnej odzielnej gry fast attack 1.0 bedzie jako jedna z minigier w jednej z mojej nowej produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 taaaa... nie mogę się doczekać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Coż...uczyłem się tak samo jak ty... ale nie wpadłem nigdy na taki n00bski pomysł dawania tego na forum :P 1/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Brak szablonu = ostrzeżenie, szablon stosujemy w pierwszym poście a nie w środku tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Kolejny klon "Catch the Clown". Nie wrzucaj tu takich gier! Oczywiście 1 plusy + Ładne piłeczki minusy - Cała gra jest jednym wielkim minusem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 English: Game is even great not please such game estimate 3/5 only me Polski: Gra jest nawet fajna tylko nie podobają mi się takie gry Ocena 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 omg to zamknijcie temat skoro wam sie nie podoba!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Sam zamknij :), masz do tego pełne prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Kaszana - nie lubie odpalać takiego badziewia, bo muszę dać 2 za chęci i pracę. A to nie zasługuje na 2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi