warcrawt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Znalazłem na yoyo.com gre taką jak gta san andreas itp. oto link GTA JAKIEŚ TAM Onie mają czym się pochwalić a my ? Almora, Farmer Fram, itd to nic w porównaniu do nich. Wiem że to amerykanie i to najlepsza strona o GM ale czy GMClan nie planuje jakiejś fajnej gry ? Bo naprawde nie mamy nic na forum. Niech Borek, Yoda, Tymon, Gnysek itd zrobią razem jakomś fajną gre i może będziemy się mogli czymś pochwalić, a tak to co my mamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Znalazłem na yoyo.com gre taką jak gta san andreas itp. oto link GTA JAKIEŚ TAM Onie mają czym się pochwalić a my ? Almora, Farmer Fram, itd to nic w porównaniu do nich. Wiem że to amerykanie i to najlepsza strona o GM ale czy GMClan nie planuje jakiejś fajnej gry ? Bo naprawde nie mamy nic na forum. Niech Borek, Yoda, Tymon, Gnysek itd zrobią razem jakomś fajną gre i może będziemy się mogli czymś pochwalić, a tak to co my mamy ? Co wy tak z tą yodą? :| Po za tym już były tematy o takim pomyśle, ale nic z tego nie wyszło. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 To nich wkońcu coś zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Znalazłem na yoyo.com gre taką jak gta san andreas itp. oto link GTA JAKIEŚ TAM Onie mają czym się pochwalić a my ? Almora, Farmer Fram, itd to nic w porównaniu do nich. Wiem że to amerykanie i to najlepsza strona o GM ale czy GMClan nie planuje jakiejś fajnej gry ? Bo naprawde nie mamy nic na forum. Niech Borek, Yoda, Tymon, Gnysek itd zrobią razem jakomś fajną gre i może będziemy się mogli czymś pochwalić, a tak to co my mamy ? Sorki, ale taki mały offtopic co do tej gry. Może mi ktoś powiedzieć jak ją ściągnąć? Btw. (żeby nie było) :) Jak by na to nie patrzeć, to oficjalna strona, tam zawsze znajdą się maniacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 warcrawt, bądź pierwszy i daj innym przykład, jak należy robić gry :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Sam cos zrob zebysmy mogli sie pochwalic, a nie zwalaj wszystkiego na barki innych :jezor: i nie tlumacz, ze nie umiesz --> naucz sie i zrob dobra gre. I tak wogole gry na yoyo nie sa zrobione przez ludzi ktorzy pochodza z jednego kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 O ile dobrze pamiętam było już 4 propozycje na stworzenie gry i one "weszły w życie". Ale po tygodniu prac już nikomu się nie chciało dalej robić. I już wiadomo ,że i nawet jak by teraz zaczęli tworzyć nowy projekt to i tak by nie wyszedł. Smutne ale prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Tak samo mogą tam umieszczać gry polacy którzy nie chcą znać gmclanu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 No właśnie, skąd wiesz, że to jest amerykańskie? Overmars, np. jest Holendrem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ale to angielska Strona a Mark to chyba angielskie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Jakbym ja tam dodał grę po angielsku to była by amerykańska? Spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zaczne robić Jakieś GTA i może to nas podciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 pozatym skad wiesz , czy gnysek yoda , itp , moze jeszcze wszyscy Ci lepsi z gmclanu by sie dogadywali i zgadzali we wszystkim ? :P Dobra jest taka gra super GTA w gm , ale czy sa jakies innowacyjne pomysly tam zastosowane , czy dalej te same schematy co sa oklepywane w dzisiejszych produkcjach ? Skad wiesz co ten rok przyniesie dla gmclanu , moze wyjda jakies gry ktore ze swoimi pomyslami pobija te z yoyogames czy jak to tam jest :P "Wiem że to amerykanie" , a co to amerykanie sa lepsi od nas ? tak napisales i zabrzmialo jakbysmy byli byle kim w porownaniu do amerykanow :D To ze nie wychodza na gmclan , narazie jakies porzadne produkcje , tylko powiedzmy , narazie same gierki poczatkujacych , to nie mozna powiedziec ze na gmclanie nie ma utalentowanych tworcow , tylko albo czasu nie maja , bo szkola praca itp , Duzo jeszcze bym sobie tak pisal , bo sie rozkrecilem jak ksiadz na kazaniu o.O ale to chyba na tym skoncze :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Znalazłem na yoyo.com gre taką jak gta san andreas itp. oto link GTA JAKIEŚ TAM Onie mają czym się pochwalić a my ? Almora, Farmer Fram, itd to nic w porównaniu do nich. Wiem że to amerykanie i to najlepsza strona o GM ale czy GMClan nie planuje jakiejś fajnej gry ? Bo naprawde nie mamy nic na forum. Niech Borek, Yoda, Tymon, Gnysek itd zrobią razem jakomś fajną gre i może będziemy się mogli czymś pochwalić, a tak to co my mamy ? Zapłać każdemu po 500 zł, to zrobią coś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Po za tym , Location: Greece , jednak tym razem nie amerykanie .. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zdecydowanie bardziej wolę Magi lub Almore niż tego z leksza crapowatego klona i tak już zastygłej i nudnej gry jaką jest GTA :/ Po GTA 3 widzimy już zaledwie kosmetyczne zmiany, a GTA 4 to będzie to samo tylko z nową grafiką większym światem i inną fabułą, która w GTA i tak zawsze była płytka... tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 To ze nie wychodza na gmclan , narazie jakies porzadne produkcje , tylko powiedzmy , narazie same gierki poczatkujacych , to nie mozna powiedziec ze na gmclanie nie ma utalentowanych tworcow , tylko albo czasu nie maja , bo szkola praca itp , Nie prawda, mają czas. ale hitowych gierek nie robi sie w tydzien EDIT. A ja uważam ze polacy mają swoje ######ste gierki. Dobrzy w te klocki jesteśmy wbrew pozorom @UP San Andreas wymiata! moze już nie teraz bo gamplay sie strasznie zestarzał nie mówiąc już o grafice, ale ciepło wspominam chwile skońćzone z tą grą. Vice City mi se faktycznie nie podobało. A najlepsze i tak jest Saints Row Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nie prawda, mają czas. ale hitowych gierek nie robi sie w tydzien Nie wiem , ale mialem na mysli raczej Gnyska i PsihiXa , bo bodajze sa w klasie maturalnej i chyba raczej wiecej nauki jest , takie ja mam odczucie :P Ta wiem ze sie nie robi w tydzien , w dodatku samemu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Taka durna rywalizacja jest beznadziejna. Osobiście wolę pisać gry dla zabawy, czy zdobywania doświadczenia ostatecznie brać udział w ciekawym komercyjnym projekcie, a nie bawić się w realizowanie czyjegoś badziewnego marzenia w komercyjnym szajsie bez przyszłości. Po za tym, jak chcecie wymieniać najlepszych z najlepszych w GM na GMclanie to jest ich tylko 4 czy tam 3 o ile mi wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 A co z MAGI (TeeGee)? @warcrawt Z niecierpliwością czekam na twój "hicior" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ten temat jest beznadziejny, niektórym 10 latkom po prostu nie potrafię czegoś wytłumaczyć, tak samo tobie ;/ . GMClan schodzi na psy przez właśnie takich, którzy sami nic nie robią, a społeczność yoyo to nie tylko amerykańskie bachory :huh: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 A Wg. mnie nie ma naj naj lepszych, nie da sie tego ocenić, bo niby po czym? Po zdolnosciach programistycznych? po wydanych do tej pory gierkach? :-I wiele maksymalnych talentów do tej pory sie chowa z swoimi produkcjami, a gierki które by były tutaj jednymi z lepszych nie zawsze wychodzą na światło dzienne. Choćby pamietam jak Nasheer wyskoczył ze swoim demkiem, ja miałem wytrzeszcz oczu kelli jak to zobaczyłem, bo naprawde tamta gra w moijej opini przebiłaby Hidden Sworda na śniadanie (almory już nie :-] chociaż graficznie owszem), ale nigdy nie powstała, teraz nashera za bardzo nie ma na forum, i juz nikt nie pamięta o imho "jednym z najlepszych". Dlatego ja nie lubie takich segregacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Co wy tak z tą yodą? :| No co? Znany jestem ^_^ Choć fakt - praca z Borkiem czy Tymonem to lekka przesada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Żeby gra była popularna, to trzeba od razu klona super-wypaśnego GTSRA zrobić? Według mnie dużo popularniejsza byłaby platformówka w stylu Super Mario Galaxy. Pewnie od razu wybuchną burze, że to dziecinna gra, itp., ale ilu z was umiało by zrobić takie triki z grawitacją jak w tej grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Żeby gra była popularna, to trzeba od razu klona super-wypaśnego GTSRA zrobić? Według mnie dużo popularniejsza byłaby platformówka w stylu Super Mario Galaxy. Pewnie od razu wybuchną burze, że to dziecinna gra, itp., ale ilu z was umiało by zrobić takie triki z grawitacją jak w tej grze?gdybym miał robić grę tylko po to by zyskać popularność - też bym zrobił klona GTA z prostego powodu, spora część dzieciarni jara się właśnie GTA, a nie dziecinnym Mario :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 propaganja, ale i tak jest tylko kilku najlepszych. Nie powiesz mi że takie osobowości jak woozie czy jedi_master nie biją nas wszystkich na głowę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Wow. 12 Użytkowników czyta ten temat. Co do tematu to ogółem idea sama w sobie jest dobra, tylko, że zawsze takie próby kończyły się klapą, albo nie zaczynały. Niedawno pytałem się Yody co sądzi o kolejnej próbie i też twierdził o niepowodzeniu. Jakby co, to ja się piszę i mógłbym spróbować wykrzesać jakiś battle silniczek, a proponowałbym zrobić coś w stylu Final Fantasy(nawet wczoraj cośtam w tym stylu zacząłem). To ma pewne szanse, jeżeli kilka osób by się zaangażowało w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ale ten rok się dopiero zaczął - więc jeszcze nie jest powiedziane, że nie zaszalejemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Pozwolę sobie przypomnieć pewien wspólny projekt: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=704 Ja pewnie i tak skończył bym jako grafik. xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Wspolny projekt ehh tez kiedys nad czyms takim mysllem, ale wiem ze to nie ma sensu. Jeszcze sam zrobię dobrę grę i podbije świat (szatański śmiech z dodanym w nero wave editorze echem) :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi