warcrawt Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Tytuł: Mega Tank Wars Gatunek:RPG Opis:Wcielasz się w rolę dowódcy czołgu. Przejdź 7 poziomów gry i zbieraj punkty by być mistrzem tej gry. Nie oczekujcie zbyt wiele od mojej gry, bo jest ona jedną z pierwszych moich gier. Sterowanie: Strzałki – chodzenie Ctrl – Strzał Z – zapisz Nie ma, co dalej pisać porostu tylko grać. Download:Download Rozmiar pliku:3053KB. Autorzy: Programowanie: -Warcrawt podziękowania dla: -RPGCreator -Tymon Fabuła: -Warcrawt Grafika: -Warcrawt -Internet Muzyka: -Game Maker Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/2439/Screen1.png http://www.gmclan.org/uploader/2439/Screen2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Narazie mi sie podoba ocene podam w edicie ;) EDIT: 120 pkt duzo bugow slaba grafa fabula dobra. ogolem 3+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Mnie sie podoba, przyjemna gra. Grafika stoi na naprawde dobrym poziomie(czolgi rox). Nie jest to niestety jakas super grywalna wersja, tylko sciagnac pograc z 3 minuty i tyle. Jest duzo bugow nad ktorymi bedziesz musial popracowac: dzialka strzelajace w przeciwnym kierunku i kolizje gdy obracamy sie przy scianie. Hot-seat wskazany. Gra ma potencjal odemnie 3/5 jak narazie. BTW raczej pomyliles dzialy, bo gotowa gra to to nie jest ;p musisz jeszcze duzo nad nia popracowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Moja ocena - 3.5/5 Mnie się tylko sterowanie nie podoba ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Gra zabugowana, wieżyczki strzelają do tyłu, nie można zakręcać w miejscu (?), AI kiepskie ( czołg się zaciął na ścianie :| ) i nudne troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeluVegaz Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Brawo warcrawt! Jak dla mnie gra może być przyjemnie mi sie w nią gra 4/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 całkiem całkiem 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Gra się szybko nudzi, jest niezoptymalizowana i działo strzelające ma buga, ktory powoduje, że strzela on cały czas w prawo. Ale masz to 4/5, ja nie będę taki, co da 2/5, bo ocena jest nieproporcjonalna do oceny MAGI. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Duurne kolejna gra z GM mi się nie włącza no zrozumcie :sp_ike: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Po dłuższej chwili robi się nudna :/ Wieżyczki czasem strzelają do tyłu, czołgi się zacinają... Mam wrażenie, że cała gra zbudowana jest z kilkunastu obiektów :/ To wszystko się ciągle powtarza. Możesz dodać jakieś miny, ze zniszczonych wrogów niech pozostają jakieś resztki :) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Kamracie wasz czołg ma złe sterowanie moja ocena to dwa poprawcie bugi i będzie może 4. Spocznij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Brawo warcrawt! Jak dla mnie gra może być przyjemnie mi sie w nią gra 4/5 biggrin.gif całkiem całkiem 4/5 Pewnie nawet nie ściągneli ^^.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 A ja dam 2/5 2 za to że coś sie tam rusza i jeździ, a tak to same bugi Gra nudna, wogole nie wciąga, i co to za czogł które nie obraca lufą lub nie moze obracać się w miejscu ;/ Dla mnie żenada xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 3\5 Jak dla mnie sterowanie jest złe i co to za czołg który przez wode nieumie przejechać - jak to poprawisz to będzie 4\5. Ogólnie jest dobrze :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 3\5 Jak dla mnie sterowanie jest złe i co to za czołg który przez wode nieumie przejechać - jak to poprawisz to będzie 4\5. Ogólnie jest dobrze :thumbsup: To taki czołg, który nie jest amfibią :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 gnysek ale to mi na jakieś odrazu jezioro czy ocean nie wyglada tylko jakis maly strumyczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 gnysek ale to mi na jakieś odrazu jezioro czy ocean nie wyglada tylko jakis maly strumyczek widocznie kanał... o jejku, wcale czołg po wodzie jeździć nie musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 gnysek masz racje ale tak byloby trochę ciekawiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Czołg może jechacć w wodzie ale tylko do małej głębekości :P (mówie tu o RL) Gra 5/5 bo sie porządnie starałes powodzenia w następnych "twórczościach. :bye1: Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Na pierwszy rzut oka świetna gra. Ale na dłuzszą metę się nudzi i irytuje sterowanie. Dam 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @up: Nalać mu herbaty! @topic: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Grałem i ocenię to tak: Grafika: -4/5 Dźwięki: -3/5 Grywalnośc: 5/5 Ocena końcowa: +4 Kawał dobrej roboty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiGM Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Fajna gierka naprawde tylko w 3 poziomie zorbiłęś przyjęcie powitalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Grafika: 4/5 Dźwięki: 3/5 Grywalnośc: 3/5 Ocena końcowa: 3+ + Fajny czołg - Inteligencja przeciwników - Możliwość bezproblemowego wjechania na przeciwnika - Pociski przeciwnika nie rozwalają przeszkód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Gierka nawet fajna. Daje -4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi