Cora Wind Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Pmz_5 (0) 39,00 zł pią 11 sty 2008 15:14:26 CET dioraunitra (0) 38,00 zł czw 10 sty 2008 20:18:27 CET Anakin161 (0) 37,00 zł czw 10 sty 2008 20:17:27 CET maja71_11 (0) 29,55 zł czw 10 sty 2008 19:39:14 CET Wszyscy z zerową reputacją ;) mogą cię za przeproszeniem "wyhujać" xD aaA tak poza tym , dlaczego sprzedajesz tylko 1 egzemplarz? mogłeś na tym bardzo dużo zarobić ^^ Jak już masz przeklinać, to nie rób przy tym błędów ortograficznych... Marmot. Sorry zapomniałem że to się pisze przez ch ... no wiesz ja nie często przeklinam : d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Pmz_5 (0) 39,00 zł pią 11 sty 2008 15:14:26 CET dioraunitra (0) 38,00 zł czw 10 sty 2008 20:18:27 CET Anakin161 (0) 37,00 zł czw 10 sty 2008 20:17:27 CET maja71_11 (0) 29,55 zł czw 10 sty 2008 19:39:14 CET Wszyscy z zerową reputacją ;) mogą cię za przeproszeniem "wyhujać" xD aaA tak poza tym , dlaczego sprzedajesz tylko 1 egzemplarz? mogłeś na tym bardzo dużo zarobić ^^ 1. Bo to jest reputacja WOŚPowa - ja też mam 0 a sprawdź dobrze allegro, że mam chyba 20... 2. Ja tych pieniędzy nie zobaczę, bo od razu wpłaca się je na konto WOŚP o czym pisałem kilka razy, a więcej egzemplarzy - mniejsza wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ale jak jest jeden tym bardziej motywuje ludzi. ;) Jak człowiek by dostał taki egzemplarz to by wiedział ,że tylko on jest jego posiadaczem i nikt nie ma innego. ;) A ja jak już mówiłem zacznę licytować pod koniec licytacji. Z dwóch prostych powodów. Po pierwsze chwilowy brak kasy. :P Po drugie większa szansa na wygranie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Nie martwcie się :) po 50 złotych gnysek płaci sam za przesyłke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Gnysek ta twoja gra ma błąd instalacji bo jak chce wywalić farmer frama to mi wywala gm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Gnysek ta twoja gra ma błąd instalacji bo jak chce wywalić farmer frama to mi wywala gm że co ? pierwsze słyszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 że co ? pierwsze słyszę... Masz problem z kompem chyba warcraft powinno dzialac aha i gdzie znajde link do farmer frana??chociaż demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Przypominam, że jutro przed 15 aukcja się kończy !!!http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=163481 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 No przecież ja pamiętam. :] Już nawet zegarek ustawiłem na 14,30 aby szybko zalicytować. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ciekawe za ile pójdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ostatnie 50 minut ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Nie chcę się chwalić ale jestem szczęśliwym zwycięzcą licytacji. :D Już nie mogę się doczekać jak dostanę w końcu wymarzoną płytkę z farmer franem i jego kodem źródłowym. :D Och będę miał co robić przeglądając cały kod :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Gratuluje Ci bardzo, Pasterz :) Pozdrawiam, Grela :rockon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Nie chcę się chwalić ale jestem szczęśliwym zwycięzcą licytacji. :D Już nie mogę się doczekać jak dostanę w końcu wymarzoną płytkę z farmer franem i jego kodem źródłowym. :D Och będę miał co robić przeglądając cały kod :D. Gratuluję wygrania aukcji ! :D Szkoda, że kwota nie przekroczyła 50 złotych - no ale i tak 41 złotych to tyle co np. dwie gry z Extra Klasyki - więc nie jest to cena mała. Czekam na potwierdzenie od Allegro, że kasa dotarła na konto WOŚP (no i na 5 złotych na przesyłkę na moim koncie - zgodnie z umową :P) i paczka zostanie wysłana. A ja muszę wszystkie pliki ładnie przygotować i w końcu nagrać :D A za rok trzeba wymyślić coś nowego na sprzedaż :D Bo Franka już nie sprzedam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dałem 50 zł licytacji ale Allegro samemu licytuje. :( No ale jestem tak podekscytowany wygraną ,że chyba dzisiaj nie zasnę. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 @Pasterz Gratuluję ;) @gnysek zrób jakiegoś MMORPG z użyciem 39dll i sprzedaj z kodem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 hehe wtedy by się nie musiał martwić, że nie przekroczy 50 zł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dałem 50 zł licytacji ale Allegro samemu licytuje. :( No ale jestem tak podekscytowany wygraną ,że chyba dzisiaj nie zasnę. :D No tak, bo oni daja najmniejszą kwotę i jak ktoś zacznie przebijać, to zwiększają Twoją do tej którą ustawiłeś na maxa - w sumie taki ukłon w stronę kupującego, co by nie musiał za dużo kasy wydać :P Ale 41 + 5 to i tak mniej niż 50 więc jeszcze 4 złote Ci zostaną (pokryją pewnie opłatę za przelewy :P) Komentarze możecie zostawić też na moim blogu: http://gnysek.hmt.pl/113 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 @Pasterz: Gratulacje! :w00t2: ^^ Mam nadzieję, że gdy już ochłoniesz udowodnisz nam, że gnysek napisał to we własnym języku programowania... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Jak myślisz Gnysek,czy nabywca nie pokaże kodu twojej 4 letniej pracy? W końcu 4 lata wysiłku,a ktoś za 50zł będzie mógł robi co mu się żyw niepodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dałem słowo gnyskowi ,że nie opublikuję nigdzie tej gry i kodu. Więc nie proście o to bo i tak słowa nie złamię. ;) A Farmer Frana postawię na półce nad biurkiem. Aby rzucała się wszystkim w oczy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dałem słowo gnyskowi ,że nie opublikuję nigdzie tej gry i kodu. Więc nie proście o to bo i tak słowa nie złamię. A kto prosi? Chyba tylko nooby,które i tak by nic z tego nie skapowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Frana postawię na półce nad biurkiem. Aby rzucała się wszystkim w oczy. biggrin.gif NIEEEEEeeeeee!!!1111oneone takie marnotractwo zabytkowego starożytnego 4 letniego kodu!!!1 nie rób nam tego nie odstawiaj tej gry na półkę!! Tylko się z niej ucz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ale kto powiedział ,że postawie tam płytkę. :P Tam będzie stała tylko opakowanie. A płytka cały czas będzie wykorzystywana. (Bez skojarzeń :P) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zawsze można to tak wykorzystać, że zanosisz na policję, że kupiłeś grę, a w niej grafiki prawdopodobnie bez zgody jej twórców umieszczone... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 a wtedy wośp by miał przekichane :D bo to oni pieniądze dostali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi