Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Bez zbędnego przedłużania: Licytuj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Wkoncu na sprzedaz ciekawy jestem za ile pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ok, zalicytowałem :) (ta dioraunitra to mój nie kochany braciszek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Hah... Może gnysek coś nieco zarobish za te lata pracy... :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 A nie podopieczni WOŚP'a czasami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Lol... Jak tak to żal... xD Bez urazy.. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Hah... Może gnysek coś nieco zarobish za te lata pracy... :F Ja ani grosza nie dostanę. Licytacja doszła już do 1/2 kwoty którą chciałbym aby osiągnęła. Zobaczymy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 W tym tempie, myślę, że gra dojdzie do 100+zł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jakaś kobieta licytuje, albo ktoś korzysta z konta siostry/mamy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ale nadal prowadzę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Wcale nie! przebiłem Cię na 31 zł! :D ale ja jestem skąpy ale więcej nie mam :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Poczekam do ostatniego dnia zakończenia licytacji i wtedy wszystkich przebije. :P O ile cena nie będzie wyższa niż 100zł. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Specjalnie strategicznie podbiłem cenę i zmusiłem WebZira (alias Guxio x_X) na przelicytowanie mnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mysle ze wieksza liczba osob raczej poluje na kod zrodlowy niz chce pomoc WOSP ;)) Ale jestem ciekaw do ilu dojdzie ;P Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ogólnie pomóc chce ale nie widzi mi się wspieranie przystanku woodstock bo część funduszy na pewno na to idzie no bo Owsiak z niczego by tam imprezy nie robił, chodź kuszą mnie te kody źródłowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Specjalnie strategicznie podbiłem cenę i zmusiłem WebZira (alias Guxio x_X) na przelicytowanie mnie :> Ja specjalnie podbijam cenę, przecież wiem, że nie wygram :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ja specjalnie podbijam cenę, przecież wiem, że nie wygram :P Nie zdziw się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Kurcze tak mnie to kusi żeby to kupić :| ale kasiory brak, a muszę coś znaleźć bo w ferie do laski na tydzień jadę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Nie zdziw się :P A żebyś wiedział BARDZO się zdziwię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Co wam tak na tym kodzie źrodłowym zależy, przecież połowa z was zapewne nawet 1/3 z tego wszystkiego nie zrozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Co wam tak na tym kodzie źrodłowym zależy, przecież połowa z was zapewne nawet 1/3 z tego wszystkiego nie zrozumie. No to was podsumował... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Co wam tak na tym kodzie źrodłowym zależy, przecież połowa z was zapewne nawet 1/3 z tego wszystkiego nie zrozumie. Napiszę to dzisiaj drugi raz... Nie zdziw się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jeszcze się okaże że gnysek robi na klockach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Pozwolę sobie zacytować Gnyska. :] Nie zdziw się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jeszcze się okaże że gnysek robi na klockach :D Tak, na Execute Piece of Code. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 a moze w gml stworzyl bardziej zaawansowany jezyk skryptowy ktory tylko on rozumie(funkcje itp. typu: "$&(%*%&(*#&$") ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Tak, na Execute Piece of Code. Ty, ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 A ja wam powiem sekret ze Gnysek zrobil Farmer Frana w assemblerze przez rok, a kolejne 3 lata spedzil na zrobieniu tego samego w gm :P Ale ciiii... ja wam nic nie mowilem xD A co do aukcji... chetnie bym kupil, nie tyle dla gry ale dla samego sprawdzenia jak wyglada kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Eh co za ironia losu... Nagle ludzie stracili zainteresowanie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 ...to znaczy, że ja już nie licytuję :P. Ale dla takiego "przechodnia", który nie wie za bardzo co to GameMaker, to 40zł za demo, to trochę za dużo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi