bartekozaur Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mam bardzo durzodużo putańpytań jak zrobizrobić gregrę rpg 1.Nie wiem jak zrobizrobić plecak do kturegoktórego można wkładawkładać wiele rzeczy np. bronbroń 2. NIe wiem jak zrobizrobić żeby było więcej liczników niż te trzy co somsą (socerscore, heal, live ) 3. nie [spacja] wiem jak zrobizrobić żeby jak potworek straci rzycieżycie to tylko on znikał a nie inny o tym samym wyglondziewyglądzie 4. Nie wiem jak zrobic/ć wogulew ogóle atakowanie. :bash: :bash JerzeliJeżeli by ktoś umiał odponiedziecodpowiedzieć na moje pytanie to prosze/ę pisac/ć albo przesłac na E-mail przekładprzykład PS mój E-mail to www.profilmoj@interia.pl :unsure: :crying: :boxed: :( <_< Z GóRY DZIęKUJEGÓRY DZIĘKUJĘ Dostajesz 3 ( trzy ) warny! Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zrobiłeś 11 błędów w tym poście, jeśli nie liczyć interpunkcji i pierdół. Jeśli chodzi o Twoje "problemy" to wszystko znajdziesz w dziale downloadu na stronie głównej lub też przeglądając forum. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mam bardzo durzodużo putańpytań jak zrobizrobić gregrę rpg 1.Nie wiem jak zrobizrobić plecak do kturegoktórego można wkładawkładać wiele rzeczy np. bronbroń 2. NIe wiem jak zrobizrobić żeby było więcej liczników niż te trzy co somsą (socerscore, heal, live ) 3. nie [spacja] wiem jak zrobizrobić żeby jak potworek straci rzycieżycie to tylko on znikał a nie inny o tym samym wyglondziewyglądzie 4. Nie wiem jak zrobic/ć wogulew ogóle atakowanie. :bash: :bash JerzeliJeżeli by ktoś umiał odponiedziecodpowiedzieć na moje pytanie to prosze/ę pisac/ć albo przesłac na E-mail przekładprzykład PS mój E-mail to www.profilmoj@interia.pl :unsure: :crying: :boxed: :( <_< Z GóRY DZIęKUJEGÓRY DZIĘKUJĘ Dostajesz 3 ( trzy ) warny! Borek Ten temat będzie trzeba chyba przykleić, aby inni widzieli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ale za np bron nie powinieneś mu dać warna bo czasem sie tak szybko pisze że się zapomina o polskich literach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 To trzeba pisać po niemiecku, czyli powoli, ale dokładnie. Jak już, to wcale nie używać polskich liter. Zresztą tu nie chodzi o zjadanie "ogonków", tylko o ortografię i całokształt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No, ale "Z GóRY DZIęKUJE" to już błąd niektórych klawiatur. Za posiadanie myszki A4 też postawisz warn? Choć fakt, że mógł pomyśleć o Caps Locku :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 "ę" kolego, a nie "e" Dziękuje to jak ktoś dziękuje, a ja dziękuję Po drugie, po to jest opcja "PODGLĄD POSTA" aby sprawdzić jego poprawność, a to, że ktoś nie sprawdza, to jest czyste lenistwo ( w przypadku jak robi błędy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 @Ludzix: Błąd z polskimi "ogonkami" jest spowodowany Firefox'em, a nie klawiaturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Jeśli chcesz zrobić np, Atakowanie z siekiery to zrób oddzielny obiekt uderzenia bo przy bezpośredniej kolizji musisz mieć dwa obiekty dodaj jeszcze relase key (np. relase space) wtedy weź np. change to object_hero i bedzie git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Firefox`emIMO za to powinny być co najmniej cztery warny ;x http://pl.wikipedia.org/wiki/Apostrof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 IMO za to powinny być co najmniej cztery warny ;x http://pl.wikipedia.org/wiki/Apostrof To dobrze, że nie jesteś moderatorem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 "ę" kolego, a nie "e" Dziękuje to jak ktoś dziękuje, a ja dziękuję Po drugie, po to jest opcja "PODGLĄD POSTA" aby sprawdzić jego poprawność, a to, że ktoś nie sprawdza, to jest czyste lenistwo ( w przypadku jak robi błędy ) MorzeMoże i mam durzodużo blenduwbłędów nawet jak teraz pisze/ę ale to nie moja wina poprostupo prostu mi klawiatura nie chciala pisac polskich znakuwznaków :crying: :crying: :crying: Warn. Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 to jaką ty masz klawiaturę ?(z którego roku ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 to jaką ty masz klawiaturę ?(z którego roku ) mam nowom klawiature ale w ustawieniach jest namieszane :( <_< <_< <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 mam nowom klawiature ale w ustawieniach jest namieszane :( <_< <_< <_< to trza było nie mieszać a nie teraz masz pretensje do klawiatury ok koniec oftopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ale to nie znaczy że masz pisać 'blenduw' zamiast 'błędów' Boże... ;'( Sorry za offtop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mam bardzo durzodużo putańpytań jak zrobizrobić gregrę rpg 1.Nie wiem jak zrobizrobić plecak do kturegoktórego można wkładawkładać wiele rzeczy np. bronbroń 2. NIe wiem jak zrobizrobić żeby było więcej liczników niż te trzy co somsą (socerscore, heal, live ) 3. nie [spacja] wiem jak zrobizrobić żeby jak potworek straci rzycieżycie to tylko on znikał a nie inny o tym samym wyglondziewyglądzie 4. Nie wiem jak zrobic/ć wogulew ogóle atakowanie. :bash: :bash JerzeliJeżeli by ktoś umiał odponiedziecodpowiedzieć na moje pytanie to prosze/ę pisac/ć albo przesłac na E-mail przekładprzykład PS mój E-mail to www.profilmoj@interia.pl :unsure: :crying: :boxed: :( <_< Z GóRY DZIęKUJEGÓRY DZIĘKUJĘ Dostajesz 3 ( trzy ) warny! Borek Iiiiiih... Jesus Christus! A co do pomocy: Poszukaj na forum :P Były centyliony takich tematów... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Morze i mam durzo blenduw nawet jak teraz pisze ale to nie moja wina poprostu mi klawiatura nie chciala pisac polskich znakuw :crying: :crying: :crying: Co ma klawiatura do pisania wyrazów typu, "durzo", "blenduw" ? Dostajesz kolejnego warna, zgodnie z regulaminem. Twój post posiada co najmniej 3 błędy ortograficzne... Ściągnij sobie FireFox'a PL i w nim pisz jak masz takie problemy z ortografią. Ja nie mogę tolerować takich byków, bo to aż razi w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Czego sie az tak chlopaka czepiacie? A moze on ma dysleksje? -.- 1. Przyklad invetory w przykladach 2. zmienne (nie radze kozystac z tych health, score itp - one mieszaja ci w calym kodzie) 3. if(hp<=0)instance_destroy() // hp w tym przypadku to zmienna odpowiadajaca za zycie postaci 4. przyklad chodzenia a la almora mojego autorstwa - walka z bronia oraz czary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 właśnie czytałem sobie regulamin... "jak ktoś jest dyslektykiem niech ściągnie sobie firefox'a" :P cyberdog po co ten post... ?? Oo Morze Może i mam durzo dużo blenduw błędów nawet jak teraz pisze, ale to nie moja wina poprostu po prostu mi klawiatura nie chciala chciała pisac pisać polskich znakuw znaków crying.gif crying.gif crying.gif ja tu naliczyłem co najmniej 7 :P jak nie możemy wystukać np. "Ó" piszemy "O"... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Co ma klawiatura do pisania wyrazów typu, "durzo", "blenduw" ? Dostajesz kolejnego warna, zgodnie z regulaminem. Twój post posiada co najmniej 3 błędy ortograficzne... Ściągnij sobie FireFox'a PL i w nim pisz jak masz takie problemy z ortografią. Ja nie mogę tolerować takich byków, bo to aż razi w oczy. To ma klawiatura do tego ze mi polskich znakow nie chce pisac :angry: :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 To ma klawiatura do tego ze mi polskich znakow nie chce pisac :angry: :angry: Ale to nie znaczy że trzeba takie błędy walić, ó można jako o zapisać, ż jako z itd. A tak w ogóle to Firefox 2 powinien być zalecany przez Ministerstwo Edukacji do walki z dysfunkcjami bo podkreśla błędy. A mi przynajmniej często ratuje drobne literówki (zwłaszcza zjedzone literki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No to jak mówi Borek, ściągnij FF i jak zrobisz byki (choć to nieunikliwe :P) to kliknij prawym przyciskiem myszki i wybierz to, o co ci chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No to jak mówi Borek, ściągnij FF i jak zrobisz byki (choć to nieunikliwe :P) to kliknij prawym przyciskiem myszki i wybierz to, o co ci chodziło. o super mogę już pisac polskie litery oprócz litery ci z kreską ;) :) :D :P :] :lol: :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 o super mogę już pisac polskie litery oprócz litery ci z kreską ;) :) :D :P :] :lol: :jezor: ctrl+alt+del -> procesy -> CCC -> zakoncz proces :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 o super mogę już pisac polskie litery oprócz litery ci z kreską ;) :) :D :P :] :lol: :jezor: Kamień z serca... Jak zobaczę, że piszesz poprawnie to zdejmę ci te warny, ale jak się nie poprawisz, to będziesz je zbierał i zbierał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 ;) :) :D :P :] :lol: :jezor: Pozostaje tylko kwestia tych zmiennych emocji ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi