Skocz do zawartości

Zablokowane Naruto shinobi-arena rpg

Rookia

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł: Naruto shinobi-arena rpg

Gatunek: Rpg arena...(oczwyiscie normalnie walczysz)

Opis: Zaczynasz być shinobi,na początku jesteś academy student,ale równie dobrze niedługo możesz zostać hokage (ogólne przesuwanie się w rankingu);dobierasz sobie 3 shinobi i walczysz pokolei...

Spis postaci:

Na początek do wyboru:

Naruto Uzumaki

Sasuke Uchicha

Sakura Haruno

Choji Akimichi

Ino Yamanaka

Shikamaru Nara

Shino

Kiba Inuzuka

Rock Lee

Neji Hyuuga

Do oblokowania:

Kakashi

Zabuza

Haku

Kankuro

Temari

Orochimaru

Secret Ninja...

Download: http://www.speedyshare.com/547367279.html (dla zielonych wchodzisz w link i jest tam Naruto shinobi-arena.exe klikasz i ci sie sciaga)... :]

Rozmiar pliku: 1,07 MB (bajtów: 1 129 305)

Autorzy:

Programowanie: Rookia

Fabuła: Rookia

Grafika: Rookia,mała pomoc g-Enjoy

Muzyka: W wersji testowej/demo nie ma takiej rzeczy jak muzyka,dźwięk...(oczywiście w wersji "normalnej bedą...

Screeny:Prosiłbym przez to nie usuwać tematu ponieważ mam mało czasu i dodam je w najbliższym czasie,po za tym nie chce żeby skreślili tą grę (ja uważam że to jedna z najlepszych gier 2D jakie wyszły)...

A ja tak nie uważam. Brak screenów, to brak screenów, do tego to jest jakiś żart nie gra... Ostrzeżenie !!!

gnysek

Minusy gry:

Chodzenie do góry i na dół(postać nie odwraca się tylko poprostuidzie jakby stała)...zresztą zagrajcie...

Uwaga: Nie wszystkie uderzenia zostały zaprezentowane w wersji testowej,po za tym w wersji testowe jest tylko 1 postać (Sasuke)...

Ps.

W wersji testowej jest 1 combo...:

Klawisz 1 - jeśli jesteś po lewej stronie stojąc...

Klawisz 2 - jeśli jesteś po prawej stronie stojąc...

Yoda wklej screeny skoro już się odważyłeś ściągnąć ten 'szit' xD

Bo ja się puki co boje o moje zdrowie xD

@Down

O $#%@#%^!#@^#%#$%$%@ moje oczy... Minęło już jakieś 15sekund a ja dalej widzę na zielono :X

Dlaczego ja prosiłem o sscreen'a :((

Rookia napisał(a):
Tytuł: Naruto shinobi-arena rpg

[

Screeny:Prosiłbym przez to nie usuwać tematu ponieważ mam mało czasu i dodam je w najbliższym czasie,po za tym nie chce żeby skreślili tą grę (ja uważam że to jedna z najlepszych gier 2D jakie wyszły)...

ile masz lat? ja uważam,że to jedna z najgorszych badziewnych niby gier,której świat nie miał nigdy ujrzeć,od swonika produkcje są lepsze...

Cytat

Gosciu a co jest w tym fajnego? tylko latasz po planszy (bez grawitacji) gdzie sprit chyba wogole jest z gry platformowej... A jesli uwazasz ze to jedna z najlepszych gier 2D jakie wyszly -> porownaj to do mojej gry shaman king tourney of spirits:

https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...;hl=Shaman+king

Nie mowie ze moja gra jest dobra, tylko porownaj sobie te 2 gry i powiedz czy naprawde twoja jest najlepsza 2D ;P

PS. Nie reklamuje swojej gry bo i tak wydalem to demko rok temu, tylko chce pokazac na czym Rookia stoi...

Matt.

Webzir napisał(a):
Najlepsza gra 2D, jaką widziałem:

-Niesamowita grywalność!

-Piękna grafika

-Dużo leveli

-Niesamowicie ciekawa!

To są tylko niektóre z jej minusów. :)

1/5, 1/10, 1/100, 2/1000 :)

-ciekawa fabuła

1/10000000

Ja myśle, że on chciał pokazać wam tylko jak on umie robić animacje.. i na czym polega jego gra...

Daje 2/5

Decyzje podjąłem, ponieważ:

1.gwiazdka - staranność

2.gwiazdka - animacje

3,4,5. 3 braki gwiazek: dźwięk,fabuła,niedokończony pomysł

Zrób więcej combo,background taki jak normalnie bedzie w grze i radze zamknąć temat,bo ośmieszasz się i nasze forum...

(sorry za brutalne słowa ,ale już wiem od nie dawnaże życie jest bardziej brutalne niż myślałem)... <_<

• 3 tygodnie później...

Ja, jako jeden z licznej grupy fanów Naruto, gdy patrze na takie coś to aż scyzoryk sie w kieszeni otwiera. Ja szukam jakiś pretekstów aby podać wyższość Naruto nad Bleach (Bleach to dobre animu ale Naruto miało tą magie która mnie przyciągnęła i probuje ją odnaleźć), a Ty mi wyskakujesz tutaj z czymś takim. Domyśl sie jaka ocena (jakbyś był niekumaty, to podaje, 1/5)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...