Rookia Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Tytuł: Naruto shinobi-arena rpg Gatunek: Rpg arena...(oczwyiscie normalnie walczysz) Opis: Zaczynasz być shinobi,na początku jesteś academy student,ale równie dobrze niedługo możesz zostać hokage (ogólne przesuwanie się w rankingu);dobierasz sobie 3 shinobi i walczysz pokolei... Spis postaci: Na początek do wyboru: Naruto Uzumaki Sasuke Uchicha Sakura Haruno Choji Akimichi Ino Yamanaka Shikamaru Nara Shino Kiba Inuzuka Rock Lee Neji Hyuuga Do oblokowania: Kakashi Zabuza Haku Kankuro Temari Orochimaru Secret Ninja... Download: http://www.speedyshare.com/547367279.html (dla zielonych wchodzisz w link i jest tam Naruto shinobi-arena.exe klikasz i ci sie sciaga)... :] Rozmiar pliku: 1,07 MB (bajtów: 1 129 305) Autorzy: Programowanie: Rookia Fabuła: Rookia Grafika: Rookia,mała pomoc g-Enjoy Muzyka: W wersji testowej/demo nie ma takiej rzeczy jak muzyka,dźwięk...(oczywiście w wersji "normalnej bedą... Screeny:Prosiłbym przez to nie usuwać tematu ponieważ mam mało czasu i dodam je w najbliższym czasie,po za tym nie chce żeby skreślili tą grę (ja uważam że to jedna z najlepszych gier 2D jakie wyszły)... A ja tak nie uważam. Brak screenów, to brak screenów, do tego to jest jakiś żart nie gra... Ostrzeżenie !!! gnysek Minusy gry: Chodzenie do góry i na dół(postać nie odwraca się tylko poprostuidzie jakby stała)...zresztą zagrajcie... Uwaga: Nie wszystkie uderzenia zostały zaprezentowane w wersji testowej,po za tym w wersji testowe jest tylko 1 postać (Sasuke)... Ps. W wersji testowej jest 1 combo...: Klawisz 1 - jeśli jesteś po lewej stronie stojąc... Klawisz 2 - jeśli jesteś po prawej stronie stojąc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 gdzie gra do pobrania? I SS!!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 albo ja jestem slepy albo TY bie podales linka do download:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Gdzie screeny!!!!! :ranting2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 kolejny buracki wybryk, nie mam czasu nie ma screenów,nie ma uploader,normalnie mnie dźwiga jak widze takie coś a potem się ściąga i jest syf w archiwum albo linka dam jutro tzn za rok,nawet nie wiem co ściągam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 O matko co za szit - nic tam nie ma tylko łazisz postacią z góry na dół, mój boże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 A ja bym jeszcze poprosil o sterowanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Yoda wklej screeny skoro już się odważyłeś ściągnąć ten 'szit' xD Bo ja się puki co boje o moje zdrowie xD @Down O $#%@#%^!#@^#%#$%$%@ moje oczy... Minęło już jakieś 15sekund a ja dalej widzę na zielono :X Dlaczego ja prosiłem o sscreen'a :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 było ciężko ale przeżyłem. http://img169.imageshack.us/img169/1208/lolgw9.png screen XD co do testu przydała by się grawitacja,a jeżeli chcesz w 4 strony to skombinuj inne sprity xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 http://img134.imageshack.us/img134/2253/dastn3.png jeden wystarczy aby przedstawic cala gre :P 1/5 :] chyba nie musze pisac czemu? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rookia Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 to wrsja demo jeszcze najgorszego gatunku demo.... bo sie spieszylem bpowinienem zrobic tlo uzyte w grze i wgole dorobic combo ;p ale wiecie jak sie czlowiek spieszy to go pan bog nie cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 nie, lepiej niech nie dodaje grawitacji wtedy wypadniemy poza dolną krawędź całkowicie pustej planszy... tak swoja droga nie wydaje się wam że czegos tej "grze" brakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Tytuł: Naruto shinobi-arena rpg [ Screeny:Prosiłbym przez to nie usuwać tematu ponieważ mam mało czasu i dodam je w najbliższym czasie,po za tym nie chce żeby skreślili tą grę (ja uważam że to jedna z najlepszych gier 2D jakie wyszły)... ile masz lat? ja uważam,że to jedna z najgorszych badziewnych niby gier,której świat nie miał nigdy ujrzeć,od swonika produkcje są lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Już gry Kasy są lepsze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 jedna z najgorszych badziewnych gier Ty to nazywasz grą??? Raczej symulator chodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 @Fallord co chcesz od gier Kasy, nie sa najgorsze :P @Topic GRA DO BANI. Nie wiem po co ludzie umieszczaja takie gry na gmclan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 czyli o co chodzi? jakis gosciu latajacy po rommie gdzie na ma obiektow i jest badziewne tlo? Rookia dobrze Ci radze, zamknij temat i zacznij pracowac nad tym demkiem do momentu az bedzie mozna powiedziec ze jest grywalne. good luck :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 @Topic GRA DO BANI. Nie wiem po co ludzie umieszczaja takie gry na gmclan... Uwierz mi, kasa dawakiedyś podobne gierki xD @Fallord co chcesz od gier Kasy, nie sa najgorsze No i nie najlepsze, za to jest ich dziesiątki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 ostrzeżenie i bez gadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Badziew jak ich pełno... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 A ja bym prosił o zamknięcie tematu :) Ta gra... to nie jest gra. Poruszanie się bezsensownie bez celu to nie jest rozrywka. Po prostu nie ma co tu oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Co to za "gra"... brak mi słów. To ja już gry robiłem w PowerPoincie i były lepsze od tego syfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Screeny:Prosiłbym przez to nie usuwać tematu ponieważ mam mało czasu i dodam je w najbliższym czasie,po za tym nie chce żeby skreślili tą grę (ja uważam że to jedna z najlepszych gier 2D jakie wyszły)... Gosciu a co jest w tym fajnego? tylko latasz po planszy (bez grawitacji) gdzie sprit chyba wogole jest z gry platformowej... A jesli uwazasz ze to jedna z najlepszych gier 2D jakie wyszly -> porownaj to do mojej gry shaman king tourney of spirits: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...;hl=Shaman+king Nie mowie ze moja gra jest dobra, tylko porownaj sobie te 2 gry i powiedz czy naprawde twoja jest najlepsza 2D ;P PS. Nie reklamuje swojej gry bo i tak wydalem to demko rok temu, tylko chce pokazac na czym Rookia stoi... Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Najlepsza gra 2D, jaką widziałem: -Niesamowita grywalność! -Piękna grafika -Dużo leveli -Niesamowicie ciekawa! To są tylko niektóre z jej minusów. :) 1/5, 1/10, 1/100, 2/1000 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Najlepsza gra 2D, jaką widziałem: -Niesamowita grywalność! -Piękna grafika -Dużo leveli -Niesamowicie ciekawa! To są tylko niektóre z jej minusów. :) 1/5, 1/10, 1/100, 2/1000 :) -ciekawa fabuła 1/10000000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ej a moze on zapomnial cos pozmieniac :P moze on chcial zaczynac z inego rooma i niewie jak to zrobic ????// Apropo gry (Silnika Platformowki z drabina) daje 1,5/5 za zamieszczenie :P i za checi napisania tematu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja myśle, że on chciał pokazać wam tylko jak on umie robić animacje.. i na czym polega jego gra... Daje 2/5 Decyzje podjąłem, ponieważ: 1.gwiazdka - staranność 2.gwiazdka - animacje 3,4,5. 3 braki gwiazek: dźwięk,fabuła,niedokończony pomysł Zrób więcej combo,background taki jak normalnie bedzie w grze i radze zamknąć temat,bo ośmieszasz się i nasze forum... (sorry za brutalne słowa ,ale już wiem od nie dawnaże życie jest bardziej brutalne niż myślałem)... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Czyli jak ja zrobie gre, która bedzie sie skladala z pustego okna wypełnionego jakims niezbyt gryzącym oczy tłem tez dostane gwiazdke za starannośc? btw, te "jego" animacje wygladaja jak wyciete z jakiejs gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Łaj? - zielone, oczo***ne tło - nic poza jakimś idiotą posuwającym się po planszy i robiącym głupią animację. To wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UNOisMAD Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja, jako jeden z licznej grupy fanów Naruto, gdy patrze na takie coś to aż scyzoryk sie w kieszeni otwiera. Ja szukam jakiś pretekstów aby podać wyższość Naruto nad Bleach (Bleach to dobre animu ale Naruto miało tą magie która mnie przyciągnęła i probuje ją odnaleźć), a Ty mi wyskakujesz tutaj z czymś takim. Domyśl sie jaka ocena (jakbyś był niekumaty, to podaje, 1/5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi