szymek11116 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Tytuł: Zbieracz trójkątów Gatunek: zręcznościówka Opis: Poszedłeś do sklepu po ketchup i jak wracałeś do domu zgubiłeś się.Musisz szybko wrócic do domu zanim zapiekanka spali się w piekarniku. Są kody ale ich nie zdradze. Powiem tylko że w * się wpisuje kody ;P Download: Click Rozmiar pliku: 2099KB Autorzy: Programowanie: szymek11116 Fabuła: szymek11116 Grafika: szymek11116 Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Łokropność beznadzieja żal.doda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jak to moj dziadek mawial: "loczojebne to..." :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jestem zażenowany ortografią... Nie "wrodzy" czy "wrogi", tylko "wrogowie"... W grze najbardziej nie podoba mi się brak maski bohatera i to, że nie przy ruchu bohatera nie zostały użyte funkcje place_free lub place_meeting. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Szit totalny. Nie dość, że mało plansz (taaak, demo!), prawie żadnych obiektów a przy połowie pierwszej planszy się nudzi. 1/5, 1/10, 1/100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ja radzę posiedzieć trochę dłużej przy jakiejś grze... i mieć dobry pomysł... Bo ta fabuła jest do kitu xD 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 no nudne i brzydkie, co sie tu rozpisywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Bez komantarza :sp_ike: 1/5. Po prostu beznadzieja :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Kolejna (trzecia? czwarta?) twoja gra z beznadziejną grafiką i fabułą, która wogóle nie wciąga. Wiesz, może się weź za jakiś inny gatunek gier? Może Top-Down Shootery? Chyba, że cię na nic więcej oprócz tych gier nie stać. 1.5/5 - 0.5 za upór osła w tworzeniu takich gier. Niech ci będzie. Dam 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Cóż, Shocker51374, brutalne ale prawdziwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 takie gry nie wywierają na mnie wrażenie i rzadko je oceniam żeby nie psuć wiele znaczącej gwiazdki dla autora która dla mnie nic nie znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Przez takie podejście jak u niektórych osób na prawdę nie mam ochoty zajmować się tym "syfem", ani tworzyć czegokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMasoon Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jak to mawiał mój przyjaciel... i prawda w tym jest słuszna, gra ta brzydsza jest od pleśni, niczym klozetowa muszla :) Tak mnie zainspirowałeś swoją grą, że napisałem ten krótki wierszyk powyżej. A tak poważnie, to gdybym miał teraz 2- miesięczne dziecko to odpaliłbym mu tę grę dla ogólnego rozwoju psychointelektualnego (bo chyba dla ludzi w tym wieku przeznaczona jest ta gra...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 a jak mawiał za to mój stary kolega idź pan w c*** z taką grą w której o nic nie biega.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Co to za szajs :o? Daję 1/5, bo nie zasługuje ona na nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Czytajac nazwe tematu przeczytalem 'Zwieracz trójkątów' xD ale jak zagralem to nie bylo nic co by mnie zatrzymalo na dluzej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Hmm... co Ty tam wsadziłeś że to waży całe 2mb ? Chyba że backgrund tyle waży ... Za "oryginalność" i pomysł 1/5 + 1/5 za wykonanie = 2/5. P.S. nie piszcie tylko "1/5" i na tym koniec posta ... W niczym to nie pomaga ... Wyrażając krytyczne zdanie pozwalamy twórcy dowiedzieć sie co w grze jest nie na miejscu, pamiętajcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Chyba że backgrund tyle waży ... Wydaje mi się, że po prostu gra jest robiona w GM7. P.S. nie piszcie tylko "1/5" i na tym koniec posta ... W niczym to nie pomaga ... Wyrażając krytyczne zdanie pozwalamy twórcy dowiedzieć sie co w grze jest nie na miejscu, pamiętajcie Nie chcę wypominać, ale ty nie napisałeś dużo więcej. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nawet story do tej gry nie pasuje... Taką grę można zrobić w mniej niż 5 minut, a szkoda. Dam 1 gwiazdkę bądź 1 trójkąta xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Hmm paint(też go używam xD)...Fabuła po prostu ssie po całej linii i ta cała gra...1/5... EDIT: Wymyśliłem wierszyk: "Gra mnie wp******a i łeb mnie nap*****a." xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Cóż gierka.. Taka brzydka.. Bez sensu.. 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jak Dla Mnie To Tu Jest Troche Elementów Pac Mana (nawet Easy Man Jest Lepsze) A co do gry 1/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Głupie :sp_ike:. Daje 2/5, że coś zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Bez oceny no comment fatalnie... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi