don_soyer Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 dajesz rade. może nie jest to cud, wiadomo, momentami jest raz za nisko raz za wysoko, ale ogólnie... aż uszy się cieszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Dzięki :). Jeśli ktoś lubi funk rock, zapraszam do odsłuchu nowego utworu. Instrumentów żadnych nie mam, więc wszystko jest oparte na synthach. http://soundcloud.com/jakim/stay-away MP3: http://jakim.pl/pl/music.html#Stay_Away Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Podoba mi się, lepsze od pierwszego forfitera :P Jednak ciągle czekam aż nie będziesz musiał pakować tyle synthu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 http://soundcloud.com/jakim/screaming-conscience MP3: http://jakim.org.pl/player/mp3/Jakim%20-%2...0Conscience.mp3 Elektroniczny jam. Myślę, że mimo usterek może się spodobać :). Wesołych świąt :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Hmm... dziwne... ale nawet ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Holy phuck. Skąd ten talkbox? :DDD Jakiś gotowy, czy cu? Jedyne czego mogę się przyczepić to perka. Mocny bass drum by się przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Własny preset do Guitar Rig 4 z pedałem wah-wah sterowanym na podstawie amplitudy wejścia + LFO na zwykłym samplu pod nazwą "Saw Pad". Gitary nie mam, a nawet jakbym miał, to grać nie umiem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Oglądając , naszła mnie spontaniczna myśl... czego rezultatem jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Oglądając , naszła mnie spontaniczna myśl... czego rezultatem jest: Hehe, dobre :thumbsup: Ale czasem za cicho on gada w porównaniu do muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam ponownie. Tym razem coś elektronicznego, ambientowa, ośmiominutowa podróż, w moim mniemaniu dosyć klimatyczna (co prawda wolno się rozkręca). Gdyby ktoś chciał wykorzystać ten track w grze, służę uprzejmie. Jakim - Dead Plants MP3: http://jakim.pl/player/mp3/Jakim%20-%20Dead%20Plants.mp3 Dziękuję za każdy komentarz :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Cześć, tym razem postanowiłem się nieco postarać i stworzyć coś potencjalnie użytkowego - klimaty fantasy z orkiestracją. Jestem w stanie sprzedać ten kawałek za, powiedzmy, 500zł; ewentualnie za tę samą sumę stworzyć coś podobnego. MP3: Jakim - Forgotten Woods Najlepiej słucha się umiarkowanie głośno ;). Pozdrawiam i do następnego razu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Podałeś nam mp3 którą chcesz sprzedać? U be trollin', bro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Podałeś nam mp3 którą chcesz sprzedać? U be trollin', bro! Prawa autorskie pl0x? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Jeśli się nie mylę, to zostawiając otwarte drzwi, niekoniecznie zezwalasz na włamywanie się do Twojego domu, nie? ;) A na dzisiaj: powrót do trackera, tym razem funk rock z gitarowymi solówkami - nagranymi przez Pip Malta ;). Jakim & Pip Malt - Search Effort XM: http://jakim.pl/pl/music.html#Search_Effort ...i poza tym jakieś 5 innych utworów napisanych w przeciągu 24h, ale tym to może już Was nie będę męczyć ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Jakim & Pip Malt - Search Effort Pozytywne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dzięki! Dziś NES-owo, a mianowicie chiptune w staroszkolnym stylu: Jakim - A Guy Walks Into A Bar Pozdrawiam. Do użycia w grze, przedtem jednak - kontakt ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Huh, zaje****e, tylko trochę krótkie. Spodobało mi się 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 No, króciutkie, ale lepiej zostawić niedosyt niż przesadzić i znudzić słuchacza ;). Powrót do trackera v2: http://jakim.org.pl/player/mp3/Jakim%20-%2...onal%20Void.mp3 Instrumentalna ballada pop/rock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam ponownie i sorry za doublepost, ale ostatnio mam za dużo czasu i go inaczej nie umiem spożytkować ;). MP3: Jakim - Black Dust Klimaty postapokaliptyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 http://soundcloud.com/jakim/call-to-fight IMHO jeden z moich lepszych utworów: orkiestrowo-epicko-growe klimaty. Sample, bez wtyczek - czysty Renoise. Życzę miłego odsłuchu ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Bardzo fajny klimacik :D Dobre bębny i jest mocne uderzenie czyli to co lubię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 dobre dobre, twórz dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Dzięki, oczywiście, że będę :D. Dziś pracuję nad coverem Since I've Been Loving You (Led Zeppelin), niestety nie mam wokalisty, a sam śpiewać nie umiem ;(. Niemniej - melodie (poza solówką) są. Tymczasowo wstawiłem samego Planta, chociaż co prawda tylko na jedną frazę :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Jakim - Asbestos Factory Funky chiptune - C64 (SID 8580). Enjoy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jakim - The Chase Goa trance/techno/electronika - oparte na jednym motywie. Wersja przed liftingiem brzmienia. Taki tam odmóżdżacz ;). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jakim - Asbestos Factory :lubieto: ahh poprawiło mi to dzisiaj humor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 The Chase wymiata. :D @up 8bit rlz :] EDIT: Takiego rodzaju muza, byłaby niezła do jakiejś gry, pełnej adrenaliny(chodzi o tą ostrzejszą część). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dzięki za odsłuch, doceniam! A co do The Chase, z nudów postanowiłem zmontować video do tego - z użyciem animacji Mr. Freedom (tak jakoś mi podpasowały ;)): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Całkiem fajna animacja.W +2:21 minucie ta część animacji nieźle odwzorowuje głębie dźwięków. Niektóre animacje, zbyt często się powtarzają tuż koło siebie, jednak tak czy siak jest niezły utwór. :D EDIT:Dobrze wybrałeś moim zdaniem co do typu animcji i kolorystyki, żadne jakieś tam kręcone filmiki nie byłyby do tego dobre. Powiem więcej, to jest idealne pod tą muze, jednak to moje zdanie niewiem jak z innymi. :) PS: Jakbym kiedyś potrzebował podobnego utworu do gry, skomponowałbyś? :rolleyes: Tak pytam, bo mam pomysł na strzelanke w stylu, rozwałka bonusy itp. rzeczy z chodzeniem po ścianach jak w matrixie i zwolnionym tempie.Wyobraź sobie twoją muze, kiedy postać biegnie do ściany, i kiedy wyskakuje już na nią, już prawie jej dotyka, zwialnia wszystko razem z The Chase. :D Oczywiście narazie mam na głowie projekt, ale kiedyś tam...może zaczne ją robić(tą gre) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dzięki za odsłuch, doceniam! A co do The Chase, z nudów postanowiłem zmontować video do tego - z użyciem animacji Mr. Freedom (tak jakoś mi podpasowały ;)): Nuty w tym stylu były w NFS: High stakes, dobra robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi