Jakim Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Mój najlepszy (według mnie) moduł do tej pory: Jakim - Feel the Funk FUNK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 No teraz jest "pro" jak to mówią ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ładnie, niezłe itp. itd. i like it :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Dzięki za komenty :). A teraz coś true pro :). Jakim - Deep in the Nowhere Status: unfinished. Tak więc jakby ktoś miał jakieś sugestie dotyczące tego nietypowego połączenia brzmień i instrumentów - jestem otwarty :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 DO 30 sekundy nudne. Potem się fajne rozkręca. Ale i tak wkurza to monotonny odgłos tła. Ale ogólnie good :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Dobry kawałek jak dla mnie tylko te smyczki nie wpasowały się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Dobra, tym razem coś z innej beczki :). Jakim - Sands of Time (ogg) Jakim - Sands of Time (mp3) HELL YEAH. Gitary bez gitary - pewnie trochę mechanicznie to brzmi, ale co tam ;). Wersja mp3 jest mniejsza i w nieco gorszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Tak troszkę te... pianino/fortepian czy co to nie pasuje, ale poza tym, fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Wzruszające i ckliwe, nieprawdaż? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Mój najlepszy (według mnie) moduł do tej pory: Jakim - Feel the Funk FUNK! wymiatacz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Jakim - Predictably unexpected Jakim - Predictably unexpected (trippy edit) Specjalnie dla Ciebie funk + trippy edit tego samego ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jakim czemu nam nie pokażesz tych hardkorowych kawałków typu "TERROR TWOJA MAĆ"? :D Bo widzę, że na last.fm słuchasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Wiecie nie chciałbym się wcinać, ale chciałbym żebyście ocenili mojego vocal covera happysad - w piwnicy u dziadka: my broken voice orydżinal version Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Erm...ale przecież możesz założyć nowy temat, czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Niby tak, ale po co skoro to tylko jeden kawałek ( przynajmniej na razie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Bo tutaj Jakim pokazuje tylko pozytywną stronę swojej twórczości, a nie tą drugą: tajemniczą,mroczną i dziwną ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Wzruszające i ckliwe, nieprawdaż? :) Całkiem niezłe, ale ciągle brakuje mi tego czegoś... chciałbym zobaczyć jakąś aranżację składającą się z większej liczby instrumentów pokroju skrzypce, kontrabas, bębny, trójkąt, klarnety. :) Tak czy siak chyba już wiem u kogo potencjalnie zamawiać muzykę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Wiecie nie chciałbym się wcinać, ale chciałbym żebyście ocenili mojego vocal covera happysad - w piwnicy u dziadka: Nie lubię Happysadu, więc ciężko mi oceniać, ale Twój wokal jest zdecydowanie bardziej anemiczny :). Jakim czemu nam nie pokażesz tych hardkorowych kawałków typu "TERROR TWOJA MAĆ"? :D Nie chcę straszyć ludzi, odważni wygooglują sami :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jakim - Predictably unexpected Jakim - Predictably unexpected (trippy edit) Specjalnie dla Ciebie funk + trippy edit tego samego ;). jak dla mnie kozak. podoba mi sie ten styl (i nie wiem czemu skojarzenia mam z koncertem WWS) A z ciekawosci wyguglowalem terror twoja mac. wytrzymalem 40 sekund :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 A z ciekawosci wyguglowalem terror twoja mac. wytrzymalem 40 sekund :) :D Jakim - The Junkyard Opera Ludzix, przebij to :). Jest to soundtrack do dema, wrzucę je później w Kąciku Demoscenowym wraz z linkiem YT i tak dalej. Tymczasem enjoy i takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jako kompozycja wypas. Sample niestety nie są pierwszej świeżości. Do tego dochodzi "dziwna akustyka"- nie wiem jak to określić :D. Nie mniej jednak bardzo udany kawałek. Gratki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Wiem, wiem, nie miałem czasu na szlif, spieszyłem się z tym niemiłosiernie :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 http://8bc.org/music/Jakim/Copycat/ Kto lubi chiptune? :) Funky, jazzy, groovy etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Wytrzymałem cały song Terror Twoja Mać. Zarąbisty :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 http://8bc.org/music/Jakim/Copycat/ Kto lubi chiptune? :) Funky, jazzy, groovy etc. Jak się słucha twojej muzyki - to aż same pomysły do głowy przychodzą - wena! B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Zarąbiste, ale słuchając przez słuchawki ze zbyt dużą głośnością powoduje ból głowy :( Ale jest super :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danon Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam chciał bym was prosić o ocenienie mojej nowej piosenki http://wyslijto.pl/plik/x6rbjthul5 pracowałem nad nią tylko godzinę i wiem że nie jest doskonała, dlatego mnie interesuje wasze zdanie co o niej sądzicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Na przyszłość polecam używać bardziej trwałych serwerów do przechowywania utworów - plik został usunięty. Po dłuższej przerwie postanowiłem wyskrobać coś w trackerze - jazzik, a co ;). Jakim - Breakin' The Wall http://www.youtube.com/watch?v=CiR8w70Fhmk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 jesteś najlepszy na gmclanie i ogólnie jeśli chodzi o niekomercyjnych, których słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Naprawdę miło słyszeć, motywujące są takie słowa :). http://www1.zippyshare.com/v/18976062/file.html a tu trochę grania live (00:16) - miałem zimne ręce, więc wyrównałem automatycznie nuty :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi