Jakim Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dzięki, miło słyszeć - chociaż nie wiem, skąd skojarzenie z dżunglą :). Jakim - Autodestruction Destrukcja jest formą tworzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Bardzo przyjemnie się tego słucha! Jak zwykle świetna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Miło słyszeć :D. Jakim - Determination Niestabilność emocjonalna jest źródłem wszelakiej twórczości :thumbsup:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jakim nie przestaje - tym razem glitch/dance do poskakania przed monitorem. Nospread, pójdzie chyba na jakieś democompo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jakim & Wing - Attractor Funkowy, spontaniczny chiptune; dużo się dzieje :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 dobra robota, podziwiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Dzięki! Jakim - Evilness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Czy to dla Japana może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nie. Wolny twór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Cóż, brzmi jak coś co by się wpasowało... Bardzo dobre, pare razy już odsłuchałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 trochę kojarzy mi się z pierwszym deus exem, w sumie nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomash Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 a tworzysz coś jeszcze czy to już historia? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Aha. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32182 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zawsze miałem dwie lewe ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Bardzo :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hustawka Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Rzeczywiście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 No cóż :X. Game'owy utwór: Jakim - Sneak Attack Za jakiś czas będzie nowy album (nie ma opinkalania się). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Ostatnio stworzyłem z Mordim żywy, funkowy utwór, a kolega dograł solo na elektryku. Oto efekt: Jakim & Mordi - Funk Overload (feat Damian Parcel) Jakim poprawia jakość brzmienia 8|. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jakim - Anisotropy ft. CornyDrum'n'bassowy kawałek zrobiony na ProTrackerze (8bit, 4 kanały) z wokalami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 ogólnie przyjemny ale: -zbyt monotonny, to samo tempo non stop - brak przejścia w moment zwolnionego rytmu. -i czasem zaczyna mielić jakby miał zaraz wskoczyć dubstep ale nic z tego nie wychodzi i wraca z powrotem do równego bitu i imo nie ładnie to brzmi A na początku czułem jakbym odpalił jakiegoś bejsa sprzed 10 lat, co dla mnie na plus:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 No, to nie jest dubstepowe na dzisiejszą modłę, stare poczciwe dramenbejsiki się nieco loopowały, to, o czym piszesz, to teraz dzisiejsze neurofunkowe dubstepy czy coś, mnie takie wariacje nie leżą :P. Dzięki za review! Na razie eksperymentuję z nowymi stylami i newskoolem (na oldskoolu mimo wszystko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Jakim & Corny - Happy Birthday Fei! Życzenia urodzinowe na bazie pomysłu "zamień dur z molem i wprowadź grobową atmosferę" :x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Poprawiłem swoje brzmienie (IMHO). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Poprawiłem swoje brzmienie (IMHO). Świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dzięki :). Nagrałem dziś i zmontowałem zglitchowany videoart, zapraszam do obejrzenia i odsłuchania: PS Są cyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 I po Riverwashu. Czwarte miejsce (na sześć ;)) w chiptunie: Zrobione w całości na partyplace. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 A co to za soft? W tym się gran na żywo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Och, nie :). To tylko wizualizacja do pliku NSF (z muzyką dla NES-a). Moduł został zrobiony w ciągu czterech godzin (z przerwami) na partyplace, na FamiTrackerze, IMHO jedynym sensownym trackerem do tworzenia modułów tego rodzaju na windozie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jakim idzie w mikrotonalne eksperymenty. Poza tym: techno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Wow prześwietne, skojarzyło mi się z utworami Rom Di Prisco ale z jego prywatnymi albumami a nie muzyką wydaną dla gier NFS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi