Threef Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Rzadko podwajam/obniżam o połowę tempo perkusji, nie lubię tego typu zmian. Mi nie pasowało to w tamtym fragmencie. Było tak dziwnie. :P A Niedługo sam spróbuję coś skleić, ale nie prędko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Jakim - Teeny-Weeny Dance Trochę densowego, synthowego (FM) brzmienia z (+wstawki SID) na compo WeCan. Nie jest to w 100% final, więc jakbyście mieli jakieś ciekawe propozycje, mogę uwzględnić :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Średnio mi się podobają twoje utworki, wszystkie mają dla mnie zbyt lekkie brzmienie. 0:58 jak zrobiłeś tego sampla? Jakiś vst? "OftenHide Tour" całkiem nieźle wyszło ale za 8bit nie przepadam bez pixelkowego tła gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Tak, to wtyczka VSTi: QuadraSID. Nawet dobrze odwzorowuje poczciwego SID-a (no, może tylko za mało szorstki w brzmieniu jest :)). Dzięki za review. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Cześć ponownie. Tym razem mam do zaprezentowania utwór z gry (niewydanej) z użyciem klasycznych instrumentów: Jakim - Enidust Theme 1 Mam nadzieję, iż lepiej brzmi w porównaniu do ostatniego tego typu utworu. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jak bym grał w jakiegoś jRPG, wspaniale to brzmi. Lokacja: ucieczka z lochów jakiegoś zamku. Nie mam słów genialne po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Kupiłeś mnie tym kawałkiem - nawet obeszło się bez jakimowania <3 Pobaw się jeszcze trochę w te klimaty plz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Simply... WOW :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Dzięki, ludziska. Mam nadzieję, że z gry coś wyjdzie i moja praca nie pójdzie na marne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Jakim - Japan Fruits Do gry typu Fruit Ninja. Miks elektroniki z orientem na życzenie twórcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dawno niczego nie wrzucałem. Jakim - Mechaniczny blues Coś bluesowo-ambientowo-elektronicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 to twoja muzyczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Yup :P. Jakoś średnio tam pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Jakim - Isolation Dzisiaj coś innego, może trochę "płytkie", ale mam nadzieję, że chociaż klimatyczne ;). PS Cziptunowy album w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Od 1:48 zaczęło się to co lubię :D i 3:10 też mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Dzięki! A tu coś do wykorzystania, stary (2012 lol) symfoniczny projekt: Jakim - Over The Abyss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Dla tych, co znają (i lubią jej oryginalny styl) Vi Hart. Oryginał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Eksluzywnie, chiptune na WeCan 2013, na który niestety nie jadę (ale z tego, co wiem, jedzie Bagniak) na Commodore64, a jakże: Jakim - Floppie SID będący lekkim hołdem dla dyskietek (0:52) ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoo Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Super gratuluje, ja tez kończe projekt, jak tylko podciągnę jeszcze troszkę to się tutaj pochwalę. Pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jakim - Facing The Madness Powrót do ModPługa, nieco trudniejszy w odbiorze kawałek stylizowany na utwory klasyczne. 28 kanałów, bez VST(i). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jakim - Social Moron Kolejny wytraczony utworek. Stworzone w trzy godziny w ramach konkursu. Demoscenowo i trackerowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Melancholia... Jakim - You Know How It's Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Combo post! Dwa żywiołowe cziptjunki, jeden z OHC (One Hour Compo), drugi spontanicznie napisany zamiast napieprzania analizy zespolonej: Jakim - Time To Do Something Jakim - The Opened Doors (OHC) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Fraktale! Jakim - Fractal Evolution - FLAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Fraktale! Jakim - Fractal Evolution - FLAC Nie wiedziałem, że robisz też taką muzyczkę. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Kiedyś tam dla Uzjela: Jakim - Space Grinder Soundtrack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hustawka Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Dzięki! Dziś utwór na rozgrzewkę przed pracą z soundtrackiem. Jakim - The Magic Is Around Us Poszedłem w brzmienie i mniej banalne melodie, z bluesowym touchem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Jakim - Inner Child Radosny cziptunek, powrót po przerwie do klasycznych trakerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Wow, to brzmi świetnie. Zaczyna się trochę cienko (mówię o moim guście ;x) ale potem sama rozkosz dla słuchu. Wyobrażam to sobie w grze platformowej która dzieje się w dżungli. Nie, nie wiem czemu, ale takie od razu miałem skojarzenie, pierwszą myśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi