Nikas Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Tytuł:Escape from the Island Gatunek:Platformowo-logiczna(?) Opis: Otóż leciał sobie kiedyś pewny człowiek,ale jak to bywa,rozbił się..nie niebędzie krwi i czarnych buszmenów! :D naszym zadaniem jest wyprowadzenie go z wyspy,ale kto wie czy dotrze do domu...? Download: http://www.gmclan.org/up1486_4_Escape_from_the_Island.html rozmiar:1150kb Autorzy: Programowanie:Nikas Grafika:Nikas(101% moja,chyba się troche z nią podciągnąłem,przyznajcie :) Muzyka:(tsukuru archive) Fabuła:Nikas Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/1486/EftI_fajny_scrrrrren.png http://www.gmclan.org/uploader/1486/EftI_ulubiony_lvl.png Dzięki dla stiga który pomógł mi poprawnie napisać jeden kod :) oraz oczywiście dla LionX który zrobił mi "wchodzenie po drabinie" Dzięki Wam!! PS.gra ma 10 lvli :D a najciekawsze zaczynają się od 7 :) moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 A gierka estetyczna, w miarę grywalna, choć maska jest źle ustawiona i można się niekiedy zaklinować. Zasługuje na takie 3/5. Popraw tę maskę dorób więcej lvli to będzie 4. :) @Down: Klawiszem R można przechodzić do next roomu. <- Nie zapomnij o tym. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 OK,dzięki max :) wiem że się gracz klinuje bo się do tyłu wygina,no ale wiesz...gościu stary to bądż wyrozumiały XD EDIT: a muzyka pasuje do gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Kolejny bug: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Max wiem...bo jest tak że ten głaz ma taki wysoki mask,bo inaczej gracz by go przeskoczył :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Zrób że jak go przeskoczy to laser przebije kamień i gościa na pół a krew zaleje połowę ekranu. Joke! A tak na serio to może zrób ten kamień w wielkości maski? @Down: Z tego co pisał to chyba wie o tym bugu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Gra dosyć grywalna no i grafika jest ładna ale jest trochę bugów. Jeden z nich: Jak poprawisz klinowanie się postaci i zrobisz tak aby ruchoma platforma poruszała się razem z bohaterem to umieszczę twoją grę na mojej stronie w dziale "minigier". EDIT: Dam ci 4* bo mam taki kaprys EDIT2: Aha muzyka pasuje @UP: Wcześniej waszych postów nie było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Snake:ale ja nie umiem zrobić z tymi platformami :P PS.to dla mnie zaszczyt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Denne zakończenie, w dodatku z błędami ortograficznymi O; Gra bardzo prosta, i żadnej logiki w niej nie widzę. Maxpayn, ja mam lepszego! O:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Eee tam, ja dam ci najwyżej 2+* :P (Sorki, ale jest dużo bugów i dlatego dostajesz taką słabą ocenę ode mnie) Surowy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Mnie bardziej wpienia takie szybkie robienie gry wręcz na chama, byle tylko mieć skończoną grę na koncie. Brak intra, menu olane, muzyka wrzucona 5 minut przed wysłaniem. Nie można było poświęcić jeszcze paru tygodni na dopracowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Snake:ale ja nie umiem zrobić z tymi platformami :P Poustawiaj graczowi i platformom dobre maski :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 No więc, widać, że gry coraz lepsze, lecz ta gra powinna dostać miano bety (bo ma tyle bugów, o których już wspomniano ;p) Grafika: 3/5 Coraz ładniej. Grywalność: 4/5 Hmm... Wciąga :D Muzyka: 2/5 Wnerwiająca 3+4+2=9/3=3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Wiem wiem,będzie nowa wersja z poprawionymi tymi nudnymi lvlami ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Gra fajna Grafa: 4/5 Muza: 5/5 Gryf: 3.5/5 Zrób system życia Dodaj bagrołnd Zmień te platformy(przykład Marka) Ogół: 4 stars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Gra nie jest zła, ale grafika...Muzyczka fajna xD Hmm 2/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 A co do platform: http://64digits.com/games/index.php?cmd=vi...ame&id=4333 Gra nie jest zła ;p 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Gra bardzo mi się podoba, fajna grafika, dopasowana muzyka, grywalna, ale jest kilka wad : -dorób tytuł w menu (nad start) -popraw bugi -dodaj kilka leweli Ogólnie gra mi sie podoba i daje 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Fajna gra - wciągnęła mnie - ale platformy jeżdżące sux - musze sam po nich chodzić a to one powinny mnie wozić ;p poza tym dobrze nawet - +3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Fajna gierka więc daje jej 20/10 ale tutaj mamy limit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legalize Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Fajna gra choć niektóre levele są naprawdę nudne :P Bugi są ale autor obiecał że poprawi levele więc i bugi wyeliminuje :jezor: Ogólem gra wciągająca 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Fajna gierka więc daje jej 20/10 ale tutaj mamy limit.Dedaj plox >:[ Co do gry zasługuje z czystym sumieniem na 2,wstawie 3 bo dobry humorek i dosyc fajnie się grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CReeT Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Moim zdaniem doskonała gierka :) ale jednak przydałoby się więcej levli i troche bardziej wymagające poziomy, czuję niedosyt i czekam na kontynuację :D ... Daje 4 gwiazdki ponieważ świetnie się bawiłem uciekając z tajemniczej wyspy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Nikas, to kiedy dasz poprawioną wersję ? xP jeśli w ogóle robisz bugfixy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Snake: narazie męcze się z platformami,a jutro wyjeżdżam i wracam w niedziele o 22:00 Dlatego teraz się zbytnio za to nie biorę,ale jak wrócę to tak. PS.narazie poprawiłem lepszą śmierć,a jak wrócę to nowe lvle,woda(chyba),platformy,nowe lvle i niszczenie potworków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 fajna gra :P grafa 5/5 nie zmieniaj :] dzwiek 4/5 gryw 4/5 ogolem 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Nic ciekawego... 3/5 Na prawdę na odwal się... Te drzewka... 1 minuta w paintcie i lepsza zrobisz... I z tego pośpiechu nawet zapomniałeś usunąć łażenia po roomach... (klawisz R) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Mi się szczerze mówiąc podoba, że Nikas robi lepsze gry i grafe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Bardzo fajna gierka. Ciekawa fabuła, grywalność dosyć wysoka i ta graficzka - fajna ;) Można to rozbudować.. Bardzo fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 2.9/5 [R] = next lvl? lol ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi