Vianom Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jesteśmy na międzyszkolnym turnieju piłkarskim. Całe założenie taktyczne naszego wf-isty - "grajcie i wygrajcie" Podczas całego turnieju powiedział dosłownie takie zdania( nic więcej) - "dobrze Adi, dobrze" , "zmiana(gdy zmieniało sie zawodników) i "oja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Mamy nauczycielkę Ukrainkę, która uczy nas...angielskiego. W pierwszej klasie miałam identyczną sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jesteśmy na międzyszkolnym turnieju piłkarskim. Całe założenie taktyczne naszego wf-isty - "grajcie i wygrajcie" Podczas całego turnieju powiedział dosłownie takie zdania( nic więcej) - "dobrze Adi, dobrze" , "zmiana(gdy zmieniało sie zawodników) i "oja" Wiesz, za dużo i tak by do was nie dotarło, a na ćwiczenie taktyki potrzeba czasu... A najbardziej nielubianą Ukrainką uczącą mnie angielskiego była pani Nadia w podstawówce. Mało co nas uczyła i czytała na lekcjach "VIVĘ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Nielubiana u nas to była nauczycielka geografii z gimnazjum ;[ Kumpeli brakowało czwórki z geografii do paska na koniec gimnazjum, ale ta baba na prośby wychowawczyni odpowiedziała tylko "Weź przestań :D" (emotka to jej wyraz twarzy gdy to mówiła). Cała nasza klasa i nie tylko do dziś jej nie lubi (łagodnie mówiąc). Najśmieszniejsze co u nas zobaczyłem to "aladynki" XD Dziewczyna na w-fie założyła takie czarne spodenki, które uciskają w nogawkach i pasie, a reszta jest luźna, jak spodenki Alladyna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Najśmieszniejsze co u nas zobaczyłem to "aladynki" XD Dziewczyna na w-fie założyła takie czarne spodenki, które uciskają w nogawkach i pasie, a reszta jest luźna, jak spodenki Alladyna :D Normalne spodnie, czego chcesz? Też takie mam na w-f. :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Masz na myśli takie? Kupię sobie kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Wiesz, za dużo i tak by do was nie dotarło, a na ćwiczenie taktyki potrzeba czasu... No sorki, przecież to ty byłeś z nami, gdy od samego początku roku szkolnego trenowaliśmy 2 - 3 razy w tygodniu na sztucznym boisku(specjalnie rezerwowanym dla naszej szkoły) i wiesz lepiej. Tak po za tyn turniej wygraliśmy :) Po prostu zaskoczyła nas stremowana postawa wf-isty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 @Woock: Tak, takie :D Tylko krótsze i czarne. @Dziab: Nie mówię, że są głupie czy coś, tylko mnie bawi ich wygląd i nazwa :D Takie mam poczucie humoru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 No, to taka mała historia: Ja, mój najlepszy kolega i dwóch innych kolegów rozmawiamy. Nie pamiętam o co poszło, jednak dla zabawy popchnąłem mojego ulubionego kolegę, a on dla żartów uderzył mnie parę razów. Ja mu oddałem i on mnie walnął trzy razy. Kiedy mnie walił, za nim stała dyrektorka. (przyszła kiedy mnie walił :D) Ja do niego: -Julek za tobą pani dyrektor! A on na to: -Eeeee uważaj bo ci uwierzę! I Julek wali coraz mocniej, aż w końcu dyrektorka powiedziała "ekhy ekhy". On się odwrócił i wszyscy w śmiech :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Kiedy mnie walił, za nim stała dyrektorka. (przyszła kiedy mnie walił ) Fajnych masz kolegów...o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Ojej, nolajf? Tylko że takie coś to normalka, przynajmniej w mojej szkole, ale jestem pewien, że w innych też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Wiek: 11 lat Wiek: 12 lat Przejdzie im ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Wam niestety nie :) . I dobrze, zawsze przyda się jakiś nolajf, żeby w szkole można było się z kogoś pośmiać :) . Coś jeszcze osiem, czy koniec spamowania? Wiek: 12 I to naprawdę komiczne - śmieję się ze starszych ode mnie ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 No sorki, przecież to ty byłeś z nami, gdy od samego początku roku szkolnego trenowaliśmy 2 - 3 razy w tygodniu na sztucznym boisku(specjalnie rezerwowanym dla naszej szkoły) i wiesz lepiej. Tak po za tyn turniej wygraliśmy :) Po prostu zaskoczyła nas stremowana postawa wf-isty. Wybacz, nadinterpretacja. Masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Od kiedy osoba niebijąca przyjaciół to nolife? O_O" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Może nie wie jakie to fajne bić kumpli, więc nie korzysta z życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Osiem, ja tam wolę ćwiczyć z kolegami, niż walić w poduszki w domu krzycząc "JAM JEST BRUCE LEE KARATE MISTRZ!!!"... NOLIFE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Osiem, ja tam wolę ćwiczyć z kolegami, niż walić w poduszki w domu krzycząc "JAM JEST BRUCE LEE KARATE MISTRZ!!!"... NOLIFE! ale co ćwiczyć? : o Przecież takie przepychanki w szkole, to nawet bicie nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Cóż, ja wolę z przyjaciółmi spędzać czas na np. rozmowie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Cóż, ja wolę z przyjaciółmi spędzać czas na np. rozmowie ;x Sory, ale tylko nolajfy spędzają czas na czymś tak obrzydliwym jak rozmowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Dziab: Osobiście nie jestem fanem głupich przepychanek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 No pewnie, najlepiej to się lać po mordach jak kolega z kolegą :) (ironia jak by ktoś nie zajarzył ;o ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 ja ostatnio koledze łokcia w twarz sprzedałem i ma bulwe na poliku :P bo sie grubas na mnie rzucił za to że napisałem obok jego podpisu na koszuli kol ktora dala zeby sie podpisac - 'gruby' ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Kiedyś w szkole podstawowej kolega przyniósł na lekcję angielskiego zdalnie sterowany samochodzik. Jeździł nim po ławkach i po klasie. Nauczyciel się zdenerwował, zabrał samochodzik i położył u siebie na biurku. Ale pilota zostawił! Po chwili nauczyciel się odwraca do tablicy, a kolega wyjmuje pilota i zaczyna jeździć samochodzikiem po całym biurku. Następnie samochodzik ucieka z biurka na ławkę, z ławki na krzesło, z krzesła na podłogę i wraca do właściciela :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 @UP:Przynosicie zabawki do szkoły!? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 @UP:Przynosicie zabawki do szkoły!? :oPozwól, że uczynię Ci post Korodzika jasnym:Kiedyś w szkole podstawowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 A teraz odpowiedź 47X8: "Bo u nas przynosimy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 nie u mnie, ale kolega z którym teraz chodzę do gimnazjum opowiadał mi jak to w podstawówce, na Niemieckim gostek co siedział przed babką wpulał loda i ukrył przy jej biurku(biurka ma dużo wyższe), no i ona się wkurzyła i tak nagle jebut (nie wiedziała że tam jest lód) cała ręka w lodzie, cała klasa się śmieje, a babka(na naszych lekcjach to w kolegów rzucała ich piórnikami)takim płaczliwym głosem:przestańcie... ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 I co, że to takie fajne było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 I dobrze, zawsze przyda się jakiś nolajf, żeby w szkole można było się z kogoś pośmiać . Coś jeszcze osiem, czy koniec spamowania? Pental, zauważyłem, że Ty ostatnio często używasz pojęcia nolife. Czuję, że ktoś Ci w ten sposób dokucza i musisz odreagować. Rajt? Nie przejmujesz się, głowa do góry. Chcesz rangę "gmclanowy nolife"? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi