PoxiPol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Happy? Dobrze ze mam Mozille :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A u mnie na parapecie w szkole rosły grzyby,i to nie byle jakie,wyobraźie sobie grzyba na ok.10 centymetrów. Rósł jakoś w szczelinie między ścianą a parapetem,robiliśmy zdjęcia,może jeszcze jakiś kumpel ma takowe. No. Nie wspomnę o pijawkach na ścianie w starym składziku szkolnym i białe pająki,heh,to były czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wybudowali nowa szkole dla nas, i zrobili wycieczki dla chętnych, ja tam nic nie miałem do roboty wiec poszedłem. Przeszliśmy szkole pokazali nam tam rożne pokoje i pokoiki, w tym samym czasie wszystko kręcili aby poedytowac i zrobić filmik który zostanie puszczony na apelu. Gdy byliśmy w jednej z pełni wy meblowanych klas, pytania zadane przez uczniów były odpowiadane przez głowę szkoły. Tam kilka pytań było, aż wreszcie padło: "Jak beda wyposażone klasy?" (What do the classrooms look like) Ten tam wymieniał interaktywne z komputerem tablice, jakieś tam ławki, i doszedł do krzeseł. Teraz przejdę do apelu, usiedliśmy prawie CALA szkołą w 1 sali i oglądaliśmy filmik, (oczywiście o tej nowej szkole), wreszcie jest kawałek gdzie head master tłumaczy wyposażenie pokoi, tamte pytania są, i wreszcie mówi o krzesłach: "To są nowe krzesła, o wiele droższe od poprzednich, są lepsze dla waszych pleców, i co najlepsze, nie można się na nich huśtać" (Nie będę na angielski tłumaczył) I wtedy pyk kamera na mnie jak się huśtam na nowym krześle :_ Nie ma takich krzeseł, na których nie można by się było huśtać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Otorz krzesla z odpowiednia rozlozana waga, moga byc trudne do chustania. I takie wlanie byly. Kazda noga jest osobno, nie ma wygietych pregow, dastepne utrudienie bo nogi sa prosto. Duzo jest mozliwosci, i nie mow ze nie ma takich krzesel. Przykrec sobie do ziemi i sie zachustaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Otorz krzesla z odpowiednia rozlozana waga, moga byc trudne do chustania. I takie wlanie byly. Kazda noga jest osobno, nie ma wygietych pregow, dastepne utrudienie bo nogi sa prosto. Duzo jest mozliwosci, i nie mow ze nie ma takich krzesel. Przykrec sobie do ziemi i sie zachustaj. Ach, wystarczy je wyrwać z podłogi lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Powodzenia w wyrywaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 w prima aprilis: qmpel podchodzi do drugiego: - Twoja stara nie pracuje w burdelu........ prima aprilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Michał, jesteś żenujący. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Kawał jest żenujący, nie wiemy jaki on jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Też, skoro jego coś takiego śmieszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Kawał jest żenujący, nie wiemy jaki on jest :) Wiemy. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 I tym oto (nie)chwalebnym off-topem, zaliczyłaś 700 post w tym temacie, dziab. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 I tym oto (nie)chwalebnym off-topem, zaliczyłaś 700 post w tym temacie, dziab. A wcale nie :/ Bo 701! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ahahah a mój kuzyn takie coś: podchodzi do nauczycielki: - ładnie dziś pani wygląda - dziękuję hehe - prima aprilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 U nas w sql moja nauczycielka(A. Pałka) co lekcje mówi ponad 100 razy słowo "słuchajcie". Jak nie chcemy mieć lekcji to jeden z nas wywinie jakiś numer a potem ona drze sie przez całą lekcję kiedy my ucieszeni w kąciku siedzimy i gadamy sobie xD Mam też takiego kolege (błazen klasowy) co ukradł z sali plastycznej spray i podpalał sciane w szkole na w-f :D Wkłada szpilki do zamków w drzewiach przez co niekiedy mijają nam lekcje :) Ale najlepsze było wtedy gdy on i jego kolega wzieli skądś prezerwatywę, wlali tam dużo wody i znosili to po schodach i wtedy im pękł wylało się pełno wody. Potem przyszła do niego pani która jak się zdenerwuje to rzuca czym popadnie. Weszła do klasy podeszła do niego i zaczeła się drzeć. Ten nic nie reagował i jeszcze sie troche śmiał wtedy ona mu sprzedała liscia w czoło a potem jeszcze jednego w twarz. Złapała go za bluzkę i szarpała wtedy on sie zdenerwował i powiedział: "dostanie pani!" a ona wzieła go złapała za bluzkę i wytargała go z klasy i do dyrektora. Ale tam były jajca xD On ma braci jeszcze gorszych a w domu to jedna patologia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Nauczyciel używa przemocy wobec ucznia w szkole za małe przewinienie? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 I dobrze, trzeba nauczyć moresu tych małych chuliganów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 I znowu niszczenie cudzej wlasnosci jest dla was smieszne. Do tego wypelnil prezerwatywe (p. ż.) woda, potem znosili to (p. n.) i potem on (p. m.) mu wybuchl? Czyli nalozyl i mu czlonek nie wytrzymal cisnienia czy co? Naucz sie rozpoznawac rodzaje we wlasnym jezyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Naucz sie rozpoznawac płci we wlasnym jezyku. Naucz się rozpoznawać płeć, Poxipol, nie płci. :) A tak w ogóle to rodzaje, nie płeć. :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Co? Ja zadnego bledu nie popelnilem :P To sory, widzialem ze cos jest nie tak, ale juz machnalem na to reka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Wkłada szpilki do zamków w drzewiach przez co niekiedy mijają nam lekcje Lol, u mnie też. A dodatkowo w piątek miał być sprawdzian z religii. Ok, to jest dzwonek na przerwę przed religią. Wchodzi gościów z reli i kładzie sprawdziany na stole. Podwaliliśmy po jednym sprawdzianie na grupę i jakoś poszło ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Coś tu cicho.. Od trzech lat (tzn. od początku gimnazjum) nie dostałem ani jednej uwagi... Do dzisiaj... Ach, idę się pociąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To tak samo jak ja, ale dostałem pierwszego warna od 2 lat. :P A u nas w szkole coś kurde nic się nie dzieje ostatnio. Myślałem, myślałem i nic nie przyszło mi do głowy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To tak samo jak ja, ale dostałem pierwszego warna od 2 lat. :P A u nas w szkole coś kurde nic się nie dzieje ostatnio. Myślałem, myślałem i nic nie przyszło mi do głowy. :D To ja Cię zraportowałem. Dziękuj mi! :* A ksiądz dziś na nas na religii nawiszczał za to, że powiedział jeden kolo do niego: "Nie szukasz przypadkiem jakiejś dziewczyny? Mam kilka na zamówienie, prawie za darmo." xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To ja Cię zraportowałem. Dziękuj mi! :* A ksiądz dziś na nas na religii nawiszczał za to, że powiedział jeden kolo do niego: "Nie szukasz przypadkiem jakiejś dziewczyny? Mam kilka na zamówienie, prawie za darmo." xD Dorośnijcie wreszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 To ja Cię zraportowałem. Dziękuj mi! :* A ksiądz dziś na nas na religii nawiszczał za to, że powiedział jeden kolo do niego: "Nie szukasz przypadkiem jakiejś dziewczyny? Mam kilka na zamówienie, prawie za darmo." xD Następna gówniarska odzywka... odrobina szacunku ludzie! Młodzież teraz jest aż zbytnio arogancka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Na lekcji reklamy. Nauczyciel: - Środki narkotyczne mogą wywołać wizje. (do kolegi) Ty miałeś kiedyś wizje? Kolega kręci głową. Nauczyciel do całej klasy: - Kto miał wizje? ... Kolega wpisał taką oto odpowiedź na klasówce z PO: "Substancje żrące mogą wyjarać japę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Na lekcji reklamy. Nauczyciel: - Środki narkotyczne mogą wywołać wizje. (do kolegi) Ty miałeś kiedyś wizje? Kolega kręci głową. Nauczyciel do całej klasy: - Kto miał wizje? Dobre, nie powiem. XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Mamy nauczycielkę Ukrainkę, która uczy nas...angielskiego. A że czasem po polsku nie umie się wysłowić, to pęki niezłe są. Ale najlepsze są jej uwagi: "26.02.09 Uczeń Wlaźnik" "29.02.09 Uczeń Górzyński pali faje na lekcji" "14.03.09 Klasa biega po klasie" "15.03.09 Uczennica Kęciek je kanapki na lekcji i rzyca cyrkielem w tablicę" a potem na koniec roku wszyscy dziwią się że ja z kumplem z ławki mamy po 5 ocen w dzienniku a inni po 11 z czego 9 to jedynki. ----- Język polski. Kumpel siedzi cichutko w ławce. Nagle wyjmuje z teczki "Tajgera" otwiera i pije. Babka: -Schowaj puszkę, nie będziesz mi tu na lekcji pił -A pani to żre tiktaki całą godzinę i jest dobrze! potem przez parę minut pracować nie byliśmy w stanie... Zresztą tych jej cytatów jest więcej: "Trup nie ma orgazmów" "Tak się drzwi nie zamyka", gdy ktoś trzasnął oknem Ja zasłynąłem z tej akcji: ta sama babka od polaka zamiast mówić do mnie "Robert" mówiła "Robek". W końcu nie wytrzymałem, walnąłem pięścią w stolik i powiedziałem: "Co z pani za polonistka, skoro prostego imienia nie umie pani wymówić? Co ja pani chłopak jestem że mówi pani do mnie <Robek>?" zatkało ją, ale w końcu nauczyła się mojego imienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 na niemieckim mówiliśmy ostatnio o rekcji czasownika. Paru chłopców się zaczęło zlewać. Jedna dziewczyna usłyszała ich brechty i się pyta : "Proszę pani, to w końcu rekcja czy erekcja czasownika ?" Padłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi