Pieter Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 O fuck ale żeś mi d*jebał noramlnie jesteś śmieszny jak duży liść i masz podniete, że oglądałeś Shreka 3. Chciałbym zobaczyć jak się wyzywasz z Kubą Wojewódzkim. Aha, fajnie na swoim avatarze wyszedłeś. nie było męskich, to już wcześniej było niż ten cały szrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Trochę to głupie, ale: Na apelu, nie miałem co robić, więc słuchałem MP3 (ksiądz gadał coś, że "Lochy i Smoki" to gra gdzie dzieci mordują rodziców czy jakoś tak). Patrzę na bok, a tam kolega na telefonie gra w Icy Tower. Zapominając, że ten gwar na sali, który słyszę, to MPTrójka, powiedziałem (dosyć głośno, żeby "przekrzyczeć gwar") - "O, Icy Tower!". Koledzy zaczęli chichotać, a wokół jacyś uczniowie zaczęli się na mnie gapić. Dopiero po paru dobrych sekundach, zorientowałem się, że coś palnąłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Hehe, no ta sytuacja jest dosyć zabawna, przyznaje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Nasz ksiądz wczoraj na lekcji "trzeba kotlety wpier...zjadać" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 nauczycielka wczoraj na lekcji sie bardzo ale to bardze "zdenerwowala" wiem krzyknela swoim francuskim akcentem -f*cking get out of my classroom you sh*tty person!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 -f*cking get out of my classroom you sh*tty person!!! chyba to sobie wymyśliłeś bo to zdanie jest błędnie wypowiedziane(o ile mi się dobrze zdaje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 to "person" na końcu nie pasuje do całości i tyle ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Fucking na początku też ######ście pasuje : O Widać, że kleju dorwał google translate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 -.- to bylo na lekcji francuskiego... nie zrozumialem co do konca powiedziala, bo gryzmolilem w zeszycie, napewno uslyszalem od niej f*** i s*** i ze mowila do tego gostka @Flaczek - zamknij sie jak nie wierzysz ze do angielskiej szkoly chodze to tu masz jej strone http://www.durham-johnston.durham.sch.uk/ super tutaj sa mundurki :) wzuc w youtube a je zobaczyc bo to niezbyt latwo opisac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Chodzisz do angielskiej szkoły i nawet nie rozumiesz ze słuchu? Że już o kleceniu zdań nie wspomnę. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ithardo Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 My z kumplami robiliśmy większe przypały. Raz puszczliśmy fajerwerki na przerwie, nieraz na boisku umawialiśmy się na solo z inną klasą, rzucaliśmy krzesła z schodów albo w szkole było miejsce dla nauczycieli gdzie se mogli spokojnie zapalić i nie nauczyliśmy się na klasówkę ,więc baba poszła se zapalić amy zablokowaliśmy drzwi i pod koniec lekcji ją uwolniliśmy a ona nam strasznie dziękowała....tego było dużo :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Hah to ostatnie to dobre xP u nas w szkole też była palarnia ale niestety nie szło ją zablokować ;[ klamka była zablokowana. Za to kiedyś przyniósł ktoś klamkę i poszliśmy szaleć w piwnicach :D jakie zdziwienie było nauczycieli of W-Fu kiedy wyszliśmy spod klapy na środku dużej sali gimnastycznej podczas lekcji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalbum Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 kiedyś jak byliśmy na wycieczcie to gołąb na***ł na głowę naszej pani :D do dziśiejszego dnia z tego lejemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 taaaa to ja opowiem co dziś powiedziała pani od geografii : typek gadał a ona do niego : "wyjdź i wstań" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 @Up: Rofl :D Uczeń A - Twoja stara ma c**a Uczeń B - Na pewno większego od twojego! <- Super riposta XD Dwóch gości się biło, jeden miał siniaka pod okiem, drugi miał rozcięcie na policzku, ciekawe jak powstało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 przed chwila, nauczycielka mowi do najlepszego ucznia z informatyki: -nacisnij ten oto guzik z napisem RESET... (bo mu sie zwiesil)- wlaczyl jednak menedzar zadan, wylaczyl explorera i wszystko bylo w porzadku, teraz musi zostac po szkole za "wywyzszanie sie nad nauczyciela" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 @Up: omg... kobiety i informatyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Heh lekcja niemeckiego, piszemy lekcja, numer lekcji i temat(wszystko po niemiecku) akurat to była lekcja 6 więc pani tłumaczy wymowe "sehs" a mi się sztrzeliło i to na cały głos "sex" cała klasa brecht, a ja powiedziałem "przepraszam" i pani jescze raz wytłumaczyła wymowe tego słowa xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 rzucaliśmy za okno wodę, ciastka itp. fajnie odlatywały :D Zamiast sie cieszyc , ze masz co jesc , to Ty jeszcze tym rzucasz. Dalbys biednym jak masz zamiar marnowac. a jak byliśmy na peronie to zobaczyliśmy jakąś klęczącą tam rumunkę więc zaczęliśmy w nią z okien nawalać ciastkami, bułkami, skórkami od banana itp. :D była niezła polewka. Moze w Ciebie by tak porzucac skorkami od banana ? pamiemtam jak kiedyś jechaliśmy wgóry z kolegami na zieloną szkołę podczas jazdy pociągiem były jaja rzucaliśmy za okno wodę, ciastka itp. fajnie odlatywały :D a jak byliśmy na peronie to zobaczyliśmy jakąś klęczącą tam rumunkę więc zaczęliśmy w nią z okien nawalać ciastkami, bułkami, skórkami od banana itp. :D była niezła polewka. a jak się nam nudziło orzed lekcjami to podchodziliśmy do okien i rzuclaiśmy przyborami różnymmi szkolnymi w ludzi :) Popros kolegow aby rzucali w Ciebie cyrklami, a Ty biegaj wokolo szkoly. Mysle ze wtedy bedzie przesmiesznie. Jestem zszokowany tym co tu powypisywales, zero szacunku do ludzi i jedzenia, dzieki ktoremu zyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Ja rzucałem kolegami. Fajnie latają, ale lądować nie umieją. Ofc to żart. Cała ta śmieszna sytuacja Jalbum przypomina mi dzieci z czwartej klasy szkoły podstawowej. Raz taki dzieciak, rzucał CEGŁAMI w osoby od siebie starsze. Rzucił w swojego brata i miał taką szramę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Ja rzucałem kolegami. Fajnie latają, ale lądować nie umieją. I mi przypomniales jak moj najlepszy kumpel zginal w 3 klasie... (moze nie najlepszy ale zawsze kumpel) Jakis gosc go zepchnal na pasy na czerwonym switle :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 @Up: Współczuję. I co z tym gościem zrobili? Mam nadzieję, że go też wypchnęli na ulicę na czerwonym świetle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 no jak to co, sprawa w sądzie o morderstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Tak, a po niej jedyne co pewnie dostał, to nadzór kuratora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 albo poprawczaka do 21 roku życia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Może nie w szkole, ale bardzo blisko. Jest u mnie taki agent w klasie( pochodzi z okolicznej wsi, jest uzależniony od bukmacherstwa - przegrał już około 250 złotych), założył się ze mną przy wszystkich, że wypije 0.5 litra i jako, że jeden z kumpli miał aukrat ślub w weekend, wziął Pana Tadeusza, do busa i tam spożył połówkę popijając różową oranżadą. Ja z nimi nie jechałem, bo gdzie indziej mieszkam. Kumpel wyszedł z busa i go złapało, przeszli jakoś jeszcze 200-300 metrów mostu, no i hop,już go znosili pod most, chodzą głosy, że ostatnie co powiedział gdy kontaktował to"sorrrry chłopaaki żeee siee tak najeebaalem" i od tamtej pory już tylko przytakiwał.No i sru od 7.20 leży, śpał, miał świńska czkawkę, obrzygał się cały różowymi rzygami(pił różową oranżadę), zresztą kolegę też obrzygał. Cały czas kumple z jego wsi byli przy nim na wszelki wypadek, no i o 10.30 zmyłem się ze szkoły, a ten na chwiłę się ocknąl i mówi"do sttttsssów idę", niby próbował stać ale tak naprawdę tylko się kulał, przychodzę za godzinę i ku mojemu zdziwieniu STAWIAŁ PIERWSZE KROCZKI, a potem poszło już z górki. Powiecie, że musieliśmy się o coś wartościowego założyć - jestem mu winny 5 złotych(zgadnijcie na co, a jakże na STS'y). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 @Up: Nie załapałem chyba O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Jest u mnie taki agent w klasie( pochodzi z okolicznej wsi, jest uzależniony od bukmacherstwa - przegrał już około 250 złotych), założył się ze mną przy wszystkich, że wypije 0.5 litra i jako, że jeden z kumpli miał aukrat ślub w weekend, wziął Pana Tadeusza, do busa i tam spożył połówkę popijając różową oranżadą. Do tego momentu zrozumiałem, dalej już za cholerę nie wiem o co chodzi. Vianom, może ty te pół litra wypiłeś i to w momencie pisania posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Mamy dość fajnego nowego księdza i opowiada różne fajne rzeczy: (nie dokładny cytat, ale sens zachowany) Przylazł kiedyś ktoś do konfesjonału i mówi "Proszę księdza, a bo ja oglądałem filmy dla dorosłych...", a ksiądz na to, co on ma na myśli mówiąc "filmy dla dorosłych". Dostał piękną odpowiedź: w11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Przylazł kiedyś ktoś do konfesjonału i mówi "Proszę księdza, a bo ja oglądałem filmy dla dorosłych...", a ksiądz na to, co on ma na myśli mówiąc "filmy dla dorosłych". Dostał piękną odpowiedź: w11. Nie ma to jak tajemnica spowiedzi <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi