Shylios Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Nazwa: MEGA SYF GADU WRITER Opis: Syfi komuś gg Obsługa: Wpisujemy text, niciskamy OK a nastepnie włączyma okno GG ofiary XD Download: MEGA SYF GADU WRITER Screen: Prosty ale może się komuś porzydać ;p Co proponujecie jeszcze dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Prosty ale może się komuś porzydać ;pDo czego, zapytuję? :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Czy ja wiem xD -do syfienia gg xD Dlatego pisze może xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Fajne, co dodać hmm...a co można było, a wiem zrób zmienianie opisu ofiarze, albo dodaj bota...ee co ja mówie to jest syfiarz gg więc zmienianie opisu...albo u ofiary albo taki sam jaki ma ofiara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 O, to ja sobie przekieruje wiadomości takiego numeranta na jego numer. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Ej no Shylios odblokuj mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Nie bo spamujesz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 W sumie program tylko wkleja text i symuluje naciśnięcie enter :P jednak fajna zabawa tak spamować ludzi ;D Połowie osób komp nie wyrabia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 W sumie ciekawy programik. Ale ileż można się nim bawić... jeden ? dwa dni ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Fajna zabawka xD Fajnie sie syfi komuś gg xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Fajny programik! Zespamowałem mojego kolegę Czarnego i odpisał mi "wal się pało!" 6/6 :D Dodałbym tam obsługę protokołu GG!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Fajny program, tak zespamowalem kogos ze mi kompa zacieło :lol2: 6/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 To mi przypomina automat do piano kristal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Działa podobnie ale na piano cristal grać nie umie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 hmmmm, a niema czasem jakiegoś limitu znaków godzinowego na gg ? kiedyć coś takiego niby było (tak samo jak problem z wysyłaniem adresów internetowych w ilości ponad kilka na godzinę i potem nie dochodza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 150 wiadomości na 1 minute = ban na 24 godziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Dawno dawno temu napisalem taki program, i z tego co pamietam jest tez limit chyba 3 wiadomosci na sekunde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Moge dodać twój program do mojej strony do downloadu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Fajny program ale nic takiego nadzwyczajnego ;) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Koledze zespamowałem tak, że jego komputer http://solo.design.ru/pd/gameover.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 hmm... Nawet ciekawe :) 4/5. PS.: Ale ciekawe kto mi zawsze na mojej stronie syfi shoutboxa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Offtop(sorki)@Kasa: O to nas nie pytaj tylko dawaj warny(na swoim forum oczywiscie i bany). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ten program nie umie spamować na stronach ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ale bedzie mogl jesli sie uzyje gmsql lub 39dll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 To Shylios zrób to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Nie :D -nie chce mi sie tyle bawić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Wiec ja to zrobie xD (tylko w sumie po kiego grzyba?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 jesteś tyle wart co ten program-gówno, same pustaki robia tu jakieś gówna ale spierdalający cd-rom albo walące gruche gg dzieciuchy p...... nie wchodze na to coś dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Offtop(sorki)@Kasa: O to nas nie pytaj tylko dawaj warny(na swoim forum oczywiscie i bany). Yea! kasa100 warnerator- mastah - admin - będzie walił warnami mauahahah! :D (Sorry za offtop ale musiałem xD ) @PsichiX: Ranmus już coś takiego zrobił ;) Poza tym czy to ma sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 jesteś tyle wart co ten program-gówno, same pustaki robia tu jakieś gówna ale spierdalający cd-rom albo walące gruche gg dzieciuchy p...... nie wchodze na to coś dla dzieci Sorka za :offtopic: lowrider za szybko zdobywasz te warny, przeklinasz, po co ci to??Niedlugo poprostu chyba będziesz miał chyba :bann: chłopie...dorośnij. EDIT: hah. I tak nie aktywuje cię na mojej stronie, pod nickiem he***yh**j(sorki za offtopic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi