Jedi_Master2 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ponieważ mam zamiar nagrać płytę (muzyka Rap) chcę byście ocenili mój kawałek i zoabczyli czy to się do czegoś nadaje. Jest to kawałek o Legii Warszawa (najlepszy polski klub jak dla mnie :D) UWAGA!!! W tym kawałku padają wulgaryzmy! https://gmclan.org/up1777_8_Ma_ryja___Legia.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Denny tekst, za dużo przerw, za długi początek. Vocal fee :P Ale podkład nawet fajny :D PS. Nie lubię Hip-Hopu. HH sux. PS2. Nie lubię Legii. Legia sux. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Wokal nie jest zbytnio melodyjny i odciąga od słuchania. Tekst powiem szczerze, to porażka. :) Na siłę wstawione przekleństwa do reszty to pogrążają. Proponowałbym napisać nowe słowa i poprawić trochę śpiew. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 do dupy :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 No te przekleństwa są...Mogło ich przynajmniej nie być, ale przynajmniej do takiego typu utworu to może być.Najgorzej to nie jest, ale następnym razem się o wiele bardziej postaraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 apropo przekleństw: taki kawałek. Trzeba zmiażdżyć kompletnie konkurencję. Vocal: postarałem się wo warunki prawie takie jakie są w studiu. Lepiej się nie da. P.S ten wokal nie ma być melodyjny! Jak czytałem opinie na stronie Liroya to jeden człowiek napisał "na bestselerze (płyta Liroya) było za dużo śpiewnych refrenów!". Więc oparłem sie o to. Inne: LEGIA GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HH rządzi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Eee, oparłeś sie na opinii JEDNEGO fanatyka Liroya, który mógł być 10-latkiem nie wiedzącym nic o muzyce, rajcującym się przekleństwami? Ogólnie: żałosne. Gdyby nie denny tekst, na siłę wpychane przekleństwa (żeby było "cool") i słaby wokal, dałbym 3/10. A tak, szkoda słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Mi sie nie podoba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Badziewny tekst, za długi początek, no i za dużo przekleństw. Jak zamierzasz nagrać płytę, to popracuj nad tekstami, bo obecny żadnej klasy sobą nie reprezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Też umiem hiphopować! Joł madafaka Oddawaj składaka Ale będzie draka Obczaj mój fristajl Pis ałt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 do dupy - zero gwiazdek. dobre dla skejtów co podstawowki nie skonczyli i na ławeczce browce walą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 do dupy - zero gwiazdek. dobre dla skejtów co podstawowki nie skonczyli i na ławeczce browce walą. a co ma skate do rapu? jaki raper rządzi tutaj a nie w kraju k.... zacznij pisać rymy tylko na haju Twój refren to porażka która się nie rymuje nie wiem co sobą chłopaku na GMC reprezentujesz mówisz że ktoś daje czadu tworzysz zdania bez ładu monotonia wulgaryzmy- niszczysz się lirycznie pogrzebałeś swoją karierę rapera błyskawicznie taniego gadania do majka nikt nie chce już słuchać wolę swój fristajl na bani niż z drużyny czarnucha będe bardziej metalowcem niż woock z imunitetem jak tusk przez Twój hip-hop e-jay bit, który j... mi mózg pociągam za liryczny spust słowa wyrzucam z ust Twoje gówno zero na pięć, nie trafia w mój gust Twoje rymy to nie potęga i nikt tego nie zmieni chłopaku nie wymiękaj tylko głucha baba Cię doceni więc nie nagrywaj więcej zapamiętaj,że od tego marudzenia w głowie p... się lepiej zacznij robić gre teraz włącz game makera w Polsce wq...mnie że każdy udaje rapera Korodzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 a co ma skate do rapu? jaki raper rządzi tutaj a nie w kraju k.... zacznij pisać rymy tylko na haju Twój refren to porażka która się nie rymuje nie wiem co sobą chłopaku na GMC reprezentujesz mówisz że ktoś daje czadu tworzysz zdania bez ładu monotonia wulgaryzmy- niszczysz się lirycznie pogrzebałeś swoją karierę rapera błyskawicznie taniego gadania do majka nikt nie chce już słuchać wolę swój fristajl na bani niż z drużyny czarnucha będe bardziej metalowcem niż woock z imunitetem jak tusk przez Twój hip-hop e-jay bit, który j... mi mózg pociągam za liryczny spust słowa wyrzucam z ust Twoje gówno zero na pięć, nie trafia w mój gust Twoje rymy to nie potęga i nikt tego nie zmieni chłopaku nie wymiękaj tylko głucha baba Cię doceni więc nie nagrywaj więcej zapamiętaj,że od tego marudzenia w głowie p... się lepiej zacznij robić gre teraz włącz game makera w Polsce wq...mnie że każdy udaje rapera Rapera udajesz ty! Taki z ciebie jebany skórwysyn. Ja cenzur nie wstawiam bo się admina nie obawiam. Pierdolę twoje gadki jebane szmatki. Twoja matka to wariatka głupia pinda lafirynda, którą każdy na ulicy w pizdę zapina. Ja twoje głupie teksty kiedy chcę sobie dymam. Wyrwę ci łep i zrobie se z niego kondona! Twój ryj to wielka zmora z bajora. Po ruchaniu twój łep wrzucę do śmieci i będą się nim bawić twoje dzieci YO! Możesz ze swoją siostrą robić GO GO! Pierdolę takie lezby jak ty, lubię takie raperskie gry! Jesteś jak telewizja TRWAM: POPROSTU NA CIEBIE SRAM!!! MUZĘ BĘDĘ DALEJ GRAŁ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Bardziej podobają mi się rymy lowridera <_< i przynajmniej jest jakiś większy sens... Jedi_Master2 Wiesz za mało (jak dla mnie) o rymach i rytmice. Muzyka Ci nie przeszkadzała wcale... Może zacznij od wierszyków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Rapera udajesz ty! Taki z ciebie jebany skórwysyn. Ja cenzur nie wstawiam bo się admina nie obawiam. Pierdolę twoje gadki jebane szmatki. Twoja matka to wariatka głupia pinda lafirynda, którą każdy na ulicy w pizdę zapina. Ja twoje głupie teksty kiedy chcę sobie dymam. Wyrwę ci łep i zrobie se z niego kondona! Twój ryj to wielka zmora z bajora. Po ruchaniu twój łep wrzucę do śmieci i będą się nim bawić twoje dzieci YO! Możesz ze swoją siostrą robić GO GO! Pierdolę takie lezby jak ty, lubię takie raperskie gry! Jesteś jak telewizja TRWAM: POPROSTU NA CIEBIE SRAM!!! MUZĘ BĘDĘ DALEJ GRAŁ!!! po pierwsze łep to łeb, Ty go nie masz jeśli rymujesz na moją matke, po drugie sam się wyruchałeś tym tekstem, po trzecie bo się admina nie obawiam mam nadzieje że tutaj skończyłeś już kariere... KONIEC GRY koleś za dużo gadał agresją naładowany marnie rymy składał nie był akceptowany mówił: lubię raperskie gry i chodził dumny jednym durnym tekstem wbił sobie gwóźdź do trumny i jaki morał z tego- nie zostaniesz raperem przez pysk niewyparzony możesz zostać tylko durniem na zawsze skończonym każdy chce być raperem nie każdy na to zasługuje memento mori to pierdoli Ty kapitulujesz... o telewizji trwam rymujesz, Rydzyk zlałby Cię po pysku "to jest moje rozgrzeszenie" nie będziesz miał z tego zysków nie będzie teledysków fur suk... kurde gdzie są narkotyki ? zostałeś kozłem ofiarnym dla gmclanowej publiki marny smarkacz z zapędami na eminema zero porównań metafor flow jak ściema wulgaryzmy tu i tam-powielany temat pewnie nagra marny kawałek na mikrofonie za złamaną dychę bo szatan powiedział mu poczuj teraz sq... pyche teraz już cały świat stoi dla Ciebie otworem idź do psychologa, przywitaj się z doktorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 lowrider 2:0 Jedi Master oo low, widać masz talent :) może zajmij się rapowaniem :P Rapera udajesz ty! Taki z ciebie jebany skórwysyn. Ja cenzur nie wstawiam bo się admina nie obawiam. Pierdolę twoje gadki jebane szmatki. Twoja matka to wariatka głupia pinda lafirynda, którą każdy na ulicy w pizdę zapina. Ja twoje głupie teksty kiedy chcę sobie dymam. Wyrwę ci łep i zrobie se z niego kondona! Twój ryj to wielka zmora z bajora. Po ruchaniu twój łep wrzucę do śmieci i będą się nim bawić twoje dzieci YO! Możesz ze swoją siostrą robić GO GO! Pierdolę takie lezby jak ty, lubię takie raperskie gry! Jesteś jak telewizja TRWAM: POPROSTU NA CIEBIE SRAM!!! MUZĘ BĘDĘ DALEJ GRAŁ!!! Żałosne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 A kolega Jedi_Master dostał 7 dni na ochłonięcie. Może wykorzysta ten czas na zerknięcie do słownika. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 lowrider 2:0 Jedi Master oo low, widać masz talent :) może zajmij się rapowaniem :P Żałosne... REANIMACJA jedi master dalej rymujesz, nie wiem co zamierzasz ? nie jesteś czarny nie dotykaj zachodniego wybrzeża mój rym źrenice rozszerza szybciej niż atropina szybki skutek,jedziesz po rodzinie- to przyczyna wszystko zamazane, nie jasne kto zabił skurwysy...? może jesteś w agoni, martwy niczym Elvis Presley czy Tupac nie chce żebyś nie żył dalej reanimuje Twojego trupa ale to nie pomaga do bachora gada się jak do słupa nikt nie wierzy w to że umarłeś, tylko ja w to uwierzyłem żebyś nie zdychał tak szybko transfuzje wcześniej przeprowadziłem kroplówka obok krzywej mordy to nawet miłe, koniec Twojej kariery przygotuj się teraz na stagnacje czas na eutanazje czas na gejmklanowe owacje teraz kończę tą akcje clownie gejmklanowy dla takich jak Ty w wytwórni czeka palec środkowy nikt nie słyszał nigdy takiego lamusa R.I.P pozdrów w niebie Notoriusa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 będe bardziej metalowcem niż woock z imunitetem jak tuskEee, wtf? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 70 % warn... ready to ban życie to rosyjska, życie to gra wygrywasz lub przegrywasz tylko raz (ban) dzisiaj żyjesz, jutro umierasz admin zabił dziś jedi frajera... Był smarkaty, mało wiedział, chciał za dobrze rymować wziął lirycznego gnata, nowej gry chciał spróbować przystawił gówno do łba nie miał tyle odwagi by spudłować dostał bana, w zad zbyt mocno go kopało życie stoczył się na dno a myślał, że jest na szczycie poznał przerażająca symetrie, poznał swoje odbicie usłyszał swoje alter-ego : "instynkt mordercy płynie w moich żyłach chciałbym mieć broń,która lowridera by zabiła mój mózg nie pracuje,dusza cierpi,wszystko się poje... tak od życia szlag 7 dni ban na gejmklanie to za mało, bo i tak życie będzie kopać mnie stale po dupie czas na rachunek sumienia za myśli i słowa głupie..." nie może wejść tutaj (ban) coś go wygina zniszczony przez los krzyczy-to adminów wina ludzie go nie doceniają psychicznie się znęcają słyszą marny wokal i uciekają wpakujcie mu 20 kulek w miejsce to samo i tak nie poczuje bo mózg mu wyprano niech każdy z Was podejdzie do tego logicznie śmierć mózgu u niego stwierdzili klinicznie różnica między nami jak bloods kontra crips, za track ocena niedostateczna walka na rymy to opcja naprawdę dla mocnych niebezpieczna dla tego beztalencia reanimacja jest konieczna mam nadzieje,że powróci i zesra się po każdym komentarzu wtedy będę pluć na jego grób na cmentarzu godność?... honor? będzie patrzeć na cywilizacje ze zdziwieniem ogromnym strachem ogromnym obrzydzeniem śmierć wciąż go dogania wielkimi krokami teraz w domu umiera w rzeczywistości ze swoimi ambicjami nie będe więcej pisać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravh Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Trzy do zera Wisłe opierdoli Nieno rozwaliło mnie to poprostu. Zobaczymy za tydzień zmieciemy was z boiska. ;) Legia huju daje czadu dawno się tak nie uśmiałem. :lol2: EDIT: @lowrider fajne teksty :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 HATRICK 3 razy dostał, nieprzygotowany na hatricka teraz siedzi z banem na kiblu i pod siebie sika każdy mówi:"po co o legi dziadostwo nagrałeś w szatni przed rozgrzewką pupy szybko dałeś" roznosiłeś popcorn na stadionie by patrzeć na swoich idoli kupujący kibic za to że przeszkadzasz Cię opi....olił z szalikiem wyblakłym zasuwał ostro przez życie nagrał w końcu kawałek, który okazał się marnym wyciem meksyk, czeski film,mydlana opera- kolejne zamieszanie każdy kpi z tej mp3-ójki na gameclanie kolejny dzień,kolejne kart rozdanie same dwójki nigdy nie ma jokera kibic który nagrywa, jego rap wciąż umiera jesteś niebezpieczny aż się Ciebie boje zap... po scyzoryk, stań teraz za lirojem ja zaśpiewam marnie zostawcie tytanica zakompleksiona porażko mikrofonu nie wiesz co to krytyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 podkład fajny ale początek za długi i słowa jak by była cenzura to by było słychać tylko piip piiiiiiiiiip pipipipipi :blink: :boxed: :lol: :D :) :mellow: :( :crying: i słowa nie najlepsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Rapera udajesz ty! Taki z ciebie jebany skórwysyn. Ja cenzur nie wstawiam bo się admina nie obawiam. Pierdolę twoje gadki jebane szmatki. Twoja matka to wariatka głupia pinda lafirynda, którą każdy na ulicy w pizdę zapina. Ja twoje głupie teksty kiedy chcę sobie dymam. Wyrwę ci łep i zrobie se z niego kondona! Twój ryj to wielka zmora z bajora. Po ruchaniu twój łep wrzucę do śmieci i będą się nim bawić twoje dzieci YO! Możesz ze swoją siostrą robić GO GO! Pierdolę takie lezby jak ty, lubię takie raperskie gry! Jesteś jak telewizja TRWAM: POPROSTU NA CIEBIE SRAM!!! MUZĘ BĘDĘ DALEJ GRAŁ!!! O boże aż mi żal serce ściska jak to czytam. Przecież to nie ma żadnego sensu.<.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 nie jesteś czarny nie dotykaj zachodniego wybrzeżaomg "MUZĘ BĘDĘ DALEJ GRAŁ!!!" jest najlepsze, i brzmi nawet lepiej od "eJay zrobi to za mnie!" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Sluchalem tych rymow Jedi, i wnioski są proste, lowrider Ci zrobił liryczną chłoste, utopił w rzece gdzie wody jest do kostek, nie trzeba umiec bluzgać nie trzeba robić siary, stary czuje ze Twoim idolem jest mezo i inne trzecie wymiary, wiec poczuj czwarty wymiar - czyli wymiar kary, bez zbednego czary mary wez to czlowieku na bary, albo pojdz do idola i zrob pokazówe, wojewodzki zjedzie cie jak psa ja wiem to na stówe, albo skoncz z rapowaniem i robieniem z siebie wariata, posrane przesłanie wysyłasz do całego świata, posłuchaj mądrych słów zielonego brata, usiądź w fotelu wygodnie i odpal grubego bata, lekcja pierwsza której Ci potrzeba, wzność rymy na wyżyny, Twoje rymy są niżej niż gleba, to tylko podwaliny, lekcja druga - sluchaj uwaznie i kiedys sie uda, nie zrobisz z siebie tupaca chocbys czynil cuda, bo w Twoich rymach jest glupota i obluda, mnostwo bluzgow i ogolna nuda, dlateo czlowieku zanim sie wezmniesz za robienie muzyki, potrzebna jest dobra nawijka, nie przeklenstwa i krzyki, nikt nie slucha, nikt do tego nie przyklada ucha, nikogo nie rusza, nikt palcem nie kiwnie, chcesz robic dobrą muze, a wychodzi przeciwnie, nadajesz sie do tej muzyki, dokladnie jak kaczor do polityki, nie wazne czy asz plecy albo wszedzie wtyki, To najgorszy rap z całej galaktyki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 to co propagandza tylko ze ja to skroce do jednego slowa ----> sux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 ja bym się na waszym miejscu zaczął bać, Jedi Master na wygnaniu, jak na prawdziwego muthafuckin' niggera przystało, przygotowuje taki diss, że wypierdzieli was z kapci :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 słuchając "byty" jedi-ego to zygać mi się chcę @low i propa: zajebyste bity ;p EDIT: to jest zycie nie masz nic do gadania każdy cię zjedzie gdy zapodajesz kiche propa i low, to wlasnie oni zjechali jak ulicznice, na bani. Ty tylko piszczałeś niczym baba, jak przybijali, cię słówkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Starczy już, bo zaraz dostanę zapalenia spojówek ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi