PsichiX Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Tytuł: THE STIX Gatunek: Strategiczno-przygodowa Opis: Gra pierwotnie na konkurs Ligi 24, niestety nie zdążyłem jej oddać na czas. W grze musimy zlikwidować (na wiele różnych sposobów) białego stickera - władcę Stickville, oraz nie dać się złapać policji, która będzie nam depczeć po piętach, aż nas dopadnie. Gra nie jest szczytem moich możliwości - co się będę tłumaczył, w końcu to tylko 48 godzin (niecałe). Ale i tak życzę miłego grania i coraz lepszych sposobów unicestwienia celu. Download: DLOAD (1.0 old version) Update v1.1 DLOAD Rozmiar pliku: 1.88 MB Autorzy: Programowanie: PsichiX Fabuła: PsichiX Grafika: Różne źródła Muzyka: Różne zasoby Screeny: Dam jutro - na tym kompie nie odpale 3D xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Gra fajna - jak wszystkie twoje - fajne te karabiny xD POstaci też wygladaj ciekawie - te stixy :P Brak menu! -5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 chyba nie muszę mówić? 5/5 jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 4++/5 super gierka, nie dam maxymalnej ilość bo lipna fabuła i ludzik wolno chodzi, a i z muzyką się nie popisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 ta gra jest chora, zagrałem w nią po paleniu,chlaniu i tabletach i mi odwaliło, to coś niebieskie wyglądało jak pająki, przestraszyłem się 5 za schizy...................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 eee... eee... nie postarałeś się :( lipniaste toto 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Z tego co się orientuję to gry przygodowe polegają na czym innym. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 @Up , popieram xD. A mi się nie podoba. 3/5 Bo coś lepszego niż catch the clown ale nic fajnego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Jedynie wykonanie dobre 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Wow extra ta gierka, szkoda, że niezdążyłeś na lige 24 bo uwazam, że wygrałbyś na sete :) Szkoda, ze niema menu i muzyki ale i tak daje 5/5 :D Daj kiedyś jakis przykład podbnej gry na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 4/5 wykonanie bdb ale dla mnie nie jest za bardzo grywalna :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ehhh,Twoja żadna produkcja niestety nie przypadła mi do gustu,tak samo jak ta :( Niestety.2 gwiazdki.Wole grać w gry 3D LionX'a :) Lepiej pograc w dobra gre 2D niż w słaba 3D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Super silnik, tylko za duża częstotliwość myszki ;P i centrum camery powinno być troszkę wyżej ;) no i grafika ludzika mi za bardzo do gustu nie przypadła jak na razie 4 gwiazdki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Wykonanie dobre, ale pomysł i fabuła... a i dźwięki, (:P) a no i brak muzyki (:angry:) są POOR. 3/5 le étoile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Hmm, wiedziałem że gra nie przypadnie do gustu wszystkim, mam świadomość że nie jest najlepsza, bo grywalność przyznam słaba (grafika z resztą też nie do końca dopracowana), ale jak mówiłem za dużo czasu zajęło pisanie silnika więc efekty nie są najlepsze. Co do przygodówki - pierwotnie gra nią była, ale... czas gonił więc trzeba było zrezygnować z kilku rzeczy :P Tak więc sam tą grę oceniam na... 2 xD (bo grając na spokojnie znalazłem kilka niedociągnięć utrudniających grę - oczywiście już je poprawiłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 jak dla mnie mozna by z tego zrobic ######sta gre. Podobaja mi sie te 2 uzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 miałeś dziś dać skriny. (sory za offtopa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Gra taka łoo, grafika wymiata (:P), ciekawa fabuła, ale słabo rozwinięta. Dźwięki - trochę nie pasuje to "Au, au". AI policji słabe, innych zresztą też ;p Postaraj się bardziej i dopracuj tą gre RATING: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Sory ale ten przyklad, który przerobileś ma "© Copyrighta". Wiesz ze to nie do konca legalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 GRAFIKA - 8/10 DŹWIĘKI I MUZYKA - 7 GRYWALNOŚĆ - 7 OCENA - mimo wszystko 5/5 (gra jednak wyróżnia się spośród przeciętnych gier) Troszkę niedopracowana ale rozumiem że to miało być na ligę więc czasu mało, więc wybaczam ;) Wow extra ta gierka, szkoda, że nie zdążyłeś na ligę 24 bo uważam, że wygrałbyś na sete smile.gif No nie wiem czy by wygrał za bardzo przygodówki mi to nie przypomina ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 PsichiX pliska dopracuj ta gre graficznie, dodaj kilka misji, powiększ mape itp. jakos fajnie nazwij i daj na umploadera, bo bardz podoba mi się ten silnik i pograłbym sobie w to, ale narazie to nudne troche :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Fajna gierka tylko grafika ludzika jest taka sobie. 5-/5 Mam nadzieje ze ulepszysz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 A ja napisze coś innego niz poprzednicy, nie kończ tego! Chcę abyś w końcu wymyslił coś orginalnego i grywlanego, abyś mógł zaprezentować swój slinik 3d od jak najlepszej strony, aby się przyjemnie grało, bo sądze że nie opłaca ci się tego kończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 abyś mógł zaprezentować swój slinik 3d od jak najlepszej strony jego silnik? please... ściągnął gotowy i teraz go przerabia... czyjś silnik (z copyright). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Czego się spodziewacie robione przez tylko 48h. Jak dla mnie sam silnik jest super ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 ja ciagle widze w tym silniku i nawet grze potencial ;) tylko duzo duzo zmian by sie przydalo, napewno zmniejszyc szybkosc biegajacych ludkow, albo zeby nie dobiegali na zderzenie czolowe tylko staneli troche dalej i strzelali.. takie male gowienko a juz by klimat poprawilo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Mincaser, ku twej woli gry nie koncze xD... A tak serio to i tak nie mam zamiaru konczyc tej gry, poniewaz pracuje nad 4 swietnymi grami (moim zdaniem), ktore wyjda na XenoN'ie (FOX, ProLogos, Revenge oraz Evolution - wyjda wlasnie w tej kolejnosci). Mysle ze beda swietne (co najmniej dobre), poniewaz beda dopracowane do najdrobniejszych szczegolow, wiec mysle ze co poltora roku (maximum co 2 lata - nie przestraszyc sie, inne gry robiono 10 lat!) gry ujrza swiatlo dzienne. Ale zeby kompletnie nie rezygnowac z tej gry to powiem ze w ProLogos bedzie udoskonalony (czyli malo z pierwotnej wersji zostanie) system ze STIXa. @Peterz_pl: Sory ale ten przyklad, który przerobileś ma "© Copyrighta". Wiesz ze to nie do konca legalne? jego silnik? please... ściągnął gotowy i teraz go przerabia... czyjś silnik (z copyright). O zgrozo! <_< Toż ty nie doinformowany jestes (przeciez trabie o tym na lewo i prawo - gdzie sie da xD ) :lol: Widze ze nie wiesz ze gra jest robiona na moim silniku (XenoN), a jedyne co nie moje w tej grze to textura sciany budynku oraz asfalt, znalezione gdzies w internecie, reszta jak najbardziej jest moja. Wiedz ze nie nawidze przerabiac przykladow, a silnik od podstaw jest robiony przeze mnie! Na dowod kilka linkow: Pierwotna wersja - bardzo stara... FOX robiony na XenoN'ie Info o silniku - na razie bardzo skromnie Progs do robienia gier na silniku - zje**ny interface Tak wiec prosze cie, nigdy wiecej mnie nie obrazaj mowiac ze silnik nie jest moj! :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Dam 4/5, bo mi się twoja gierka nawet podoba. ;p Szkoda tylko, że taka krótka. Jak demo. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Total Shit. Sticki w 3D?! Co to ma wogóle być?! I sposoby zabijania - 2. Zastrzelenie i pobicie. I jak schowasz broń to policja cię nie ściga tylko stoi, chociarz widziała jak przed chwilą zabiłes 5 ludzi. 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 No to masz tu poprawiona wersje 1.1: THE STIX v1.1 Link tez w pierwszym poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi