Maximal Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 BTW czy mozna dawac na lige gry ktorych sie nie opublikowalo a zrobilo kiedys tam?? :P 9. Nie można zgłaszać gier/programów wykonanych przed ustaleniem tematu (czyli po prostu nie wolno cwaniakować ;p).Czyli nie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Na pewno wezmę udział w tej turze =) ... tylko pomysł muszę doszlifować ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A może być przygodówka-horror? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Mam nadzieję że tak bo moja gra jest Mrroczna i wszędzie ciemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 W mojej też - zgapiacz xD nie no - żarcik... A w mojej bedzie dużo krwi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A moja będzie kreskówkowa ;p... już mam menu! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A ja mam już 3 backgroundy, inventory i poruszanie... najorzej będzie z zagadkami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A mam pytanie jeśli tu się opublikuję demo tej gry a kiedyś fulla na gotowe gry i programy to się liczy??? Oczywiście oceniacie demo a nie fulla! Czy trzeba opublikować tu fulla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 ja Chyba jeszcze nie biorę bo mam problem z inwentoryty ale.... miejmy ndzieje że to nie jest jedna z ostatnich tur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A mam pytanie jeśli tu się opublikuję demo tej gry a kiedyś fulla na gotowe gry i programy to się liczy??? Oczywiście oceniacie demo a nie fulla! Czy trzeba opublikować tu fulla? Nikt ci nie broni zacząć robić tej gry teraz i potem kiedyś jej dokończyć - ba nawet lepiej jak się stanie, bo liga 24 ma was rozruszać. Nie można jednak na odwrót - dawać czegoś, co się już dawało, bądź co się od dawna robi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 @up Czyli mogę dać na konkurs demo tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Masz dać grę. Nieważne, ile będzie trwać, zresztą w parę dni nie machniesz kilkugodzinnego kolosa XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Op mam już dużo - prawie cały silnik :D TYlko z zagdakami i lokacjami to słaboooo... ale mam cała sobotę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ok zdecydowałem odpalam na liste mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Niech to miałem usterki z netem przez dwa dni, na szczęście udało mi się je rozwiązać. Niestety w tym czasie wystartowała nowa tura. Więc nic nie oddam. :.( . Ok powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 http://www.box.net/shared/5hucm9vg98 elooo http://87.98.209.102/download/?file=arcadepix - czcionka do ściągnięcia (sry ^^"?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Tadaaam! :D https://gmclan.org/up2576_4_fotd1.html Kurde ale to jest krótkie - ale tak: jest pare lokacji (a raczej jedna długa) jest pare przedmiotów i pare zagadek na poziomie przedszkola - więc chyba się liczy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ludzix, nie wiem co ty brałeś bądź piłeś, ale wytłumacz mi o co w tym chodzi. \; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ludzix, jakiegoś fonta brak czy cu? Bo w ogóle napisów nie widzę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ludzix, nie widać u ciebie tekstu (chyba, że go nie ma) i w sumie nie wiadomo kiedy gra sie zaczyna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Holy fuck, zapomniałem XDDDDD http://87.98.209.102/download/?file=arcadepix Nie bijcie ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 O kuffa :P Ludzix, poczucie humoru masz niezłe, ale jakby gra była w game makerze zrobiona i nieco dłuższa - to by było jeszcze lepiej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 O kurde! Rzeczywiście ta gierka jest fajna! :D A yoda to jakieś byle co wrzucił. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 @up: a przeszedłeś chociaż? :P NIgdy wcześniej nie robiłem przygodówek a tak wogóle to nie miałem pomysłu - wrzuciłem bo szkoda nie wziąć udziału a miałem czas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Tak sobie myślę, że gdyby wrzucić na Ligę grę z błędem, który uniemożliwia jej ukończenie, dostałaby 1. miejsce za długość :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ech nie zdążę zrobić gry w 2 godziny więc nie biorę udziału :( Czekam na kolejną turę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Bączek :) nie śmiać się :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 gry Ludzix'a nikt nie przebije XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 @Kasa: Archiwum jest popsute @Ludzix: Twoja gra roxi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Archiwum jest popsute nie może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi