Maximal Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Start tury: 27.09.2007 - 19:06 Temat: Gra przygodowa Czas: 48h Uwagi: Zaczynamy od czegoś prostego i przyjemnego. :) Oczywiście nikt nie każe Wam tworzyć od razu całej fabuły, wystarczy kilka lokacji, przedmiotów i zagadek. Czas przedłużony ze względu na rok szkolny i lamenty niektórych userów. ;p Powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 oo mam fajny pomysł :P startuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ej! Ja wcale nie lamentuje! xD Heh, wykorzystalem swoją zdolność przeczuwania, więc fabula od kilku godzin zalatwiona - zostaje kod. I jak rozumiem to XenoNa juz nie moge uzyc? (pytanie kontrolne, ale chyba juz znam odpowiedz... :unsure: ) Powodzenia reszcie! (przyda sie wam :P :] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Może coś spróbuje wydłubać - ale najpierw muszę sę uporać z błędami w Islandzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Och, jaki fajny temat, a mam kupę czasu. Startuję. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A mam pytanie: jeśli napisze silnik od nowa (a raczej tylko te przydatne funkcje do tej gry) to będzie się to zaliczało do udziału w lidze?? (co prawda spedze na tym kilka godzin, ale wyrobie sie). Da rade wtedy? :)O ile nie będziesz perfidnie kopiował kodu, nie widzę żadnych przeciwwskazań. :) O. :P Raduje się me serce, albowiem temat się Wam podoba. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Eh, no przyznam takiej odpowiedzi sie nie spodziewalem :) No to do dziela! PS. A temat na prawde trafiony - zupelnie jakbys czytal w myslach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A ja tym razem nie startuje, bo nie mam pomysłu, i nadal gry nie dostałem, więc jestem obrażony XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 kurde ja nie startuje bo demko to ja robie 2 lata he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Kur...de :P akurat teraz :( Jutro wyjeżdżam na weekend i kupa :( powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 (zeby nie bylo tak milo ze kazdemu sie podoba) przygodowka? ueeee ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Nie chce mi się. Zresztą nie mam oryginalnego pomysłu to nawet nie startuję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 KURDE!!! projekt upadł :( niestety 1 przygoda i co dalej ?? nic nie robie :( a tak BTW: ale mam doła :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A można robić w programach typu AGI Studio, dedykowanym do robienia przygodówek z własnym językiem skryptowym ;P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 z dupy wyciągnięty temat, kompletnie nie mam pomysłu. życzę powodzenia innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Marmot: W regulaminie stoi, że można... więc można. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A dla mnie znów temat sie nie podoba xD same jakieś takie dajesz flaki z olejem xD, daj w końcu coś co by miało w sobie trochę akcji man! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A gdzie byłeś, jak robiliśmy remake'i Cairo? xD Toż to kipiało od akcji. ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A ja tym razem nie startuje, bo nie mam pomysłu, i nadal gry nie dostałem, więc jestem obrażony XD Miej pretensje do tych bab z poczty. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Nareszcie udało mi się złapać konkurs ale 28 czerwca o 12.48 .... Przygodówka ... Postaram się nad grafikom ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Jutro wyjeżdżam na weekend i kupaPrzecież oryginalnie było 24h, więc i tak mógłbyś wyrobić się do dziś wieczorem >=O W regulaminie stoi, że można... więc można. ;pWow, nie tylko GM? No to startuję ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Jeśli myślisz że możesz robić gre w rpg makerze, to masz racje, możesz, jednak zapewne dostaniesz mało punktów. (1-Nie napiszesz silnika gry. 2-Wiele osób nie przepadam za grami z rpg makera, no chyba że naprawde zrobisz coś świetnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Chrzanić punkty, tu chodzi o dobrą zabawę ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (1-Nie napiszesz silnika gry. 2-Wiele osób nie przepadam za grami z rpg makera, no chyba że naprawde zrobisz coś świetnego) jeszcze trzeba dolozyc 3-trzeba zainstalowac program aby sobie pograc w ta "gre" xD a ja nie startuje z prostej przyczyny: z dupy wyciągnięty temat, kompletnie nie mam pomysłu. a poza tym robie inna gre w ktorej jest duuuuuuuuzo akcji :twisted: BTW czy mozna dawac na lige gry ktorych sie nie opublikowalo a zrobilo kiedys tam?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 3-trzeba zainstalowac program aby sobie pograc w ta "gre" xDBłąd - to kłóciłoby się z punktem regulaminu: używać tylko własnych grafik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 lol, a ty robiąc grę w gm piszesz silnik gry? nie. więc nie szalej miśku. btw w RM da się zrobić bajerki typu własne systemy menusków, dialogów, blablabla. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Eeee, może jeszcze zdąże xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 O fajnie opublikuje tu swoją grę. Biorę sie za robienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Już 30% zrobiłem :) oczywiście startuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Miło słyszeć, że Liga24 powraca. ;] Szkoda, że dopiero teraz zauważyłem. Dałbym coś, bo według mnie fajny temat. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi