Konrad-GM Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Tytuł: AnimCreator Gatunek: Program Opis: Program do tworzenia animacji (Sprit'ów) :) Download: Tutaj v1.1 Rozmiar pliku: 986 KB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: - Grafika: Ja Muzyka: - Screeny: Tutaj Enjoy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Mmmmm.... Niezłe 5 Gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Trochę cięzki w obsłudze - ciężko sie pokumac co czemu służy :) Dałbyś pod F1 jakiś helpik mały czy co... Omg zapomniałem o ocenie xD 4/5 bo nie jest superowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 SUPEREK tylko help by się przydał !!! 4/5 :) pozdro Mimek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Czemu AnimCreator jak animować się nie da? i co to może? tylko zmienić tło? max mogę dać ci 3 gwiazdki bo nie widzę błędów i ładnie wykonane ale mało przydatne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 xD niewykombinowałem jak to działczy :D więc aktualnie ocey niedaje może jakiś help czy przynajmniej confing dać <_< mam teraz drugiego painta :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 @Sasuke-Kun: Wcale to nie jest paint ;) Niedługo zrobię update z możliwością depth'a i z tutkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 UP cieszę się (że mam uleprzonego photoshopa :lol2:) a i już conieco rozpracowałem jak na moje możliwości to będzie 5 gwiazd więcej niemam :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 ode mnie oczywiscie 5 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 nie wiem jak to działa xD zrobilem 2 kosci ale po co xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nie zakumałem o co chodzi ;]. Przydała by się również przenoszenie sprite'ów za pomocą metody drag&drop. Daję 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Fajne ale ja raczej nie skorzystam z tego ;) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ekhem. O co w tym chodzi xD ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Może program niezbyt użyteczny, ale fajny i ładnie wykonany dodaj jeszcze helpa i bedzie extra :) Daje 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Nie zajarzyłem oco chodzi albo program jest całkowicie nieprzydatny. Poco np loadować jakieś obrazki i łączyć go z drugim dodając ramkę. Nie zauwarzyłem nawet żadnego narzedzia do rysowania. dam 2 gw tylko za to że jest w miarę ładnie wykonany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi