radSun Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Tytuł: Dark Pacmon Gatunek: maze?/labirynt Opis: Pacmon był zawsze dobry! Aż do tej chwili. Wredna kulka sprawiła że zmienił się w zabójcę! A poza tym trzeba nazbierać jak najwięcej kasy aby zająć pierwsze miejsce na TOP 20 :D Download:LiNk Rozmiar pliku: 1.8 MB Autorzy: Programowanie: RadSun Fabuła: RadSun :D Grafika: RadSun :D :D Muzyka: znaleźne Screeny: A tak poza tym ^^ to dawno mnie tu nie było :rolleyes: :bye1: Gierka zrobiona w niecały dzień. Link do Top Scores: >>>>> :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 nawet fajne. daje 3\5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Jakie brutalne -.- . Ale fajny pomysł z przekazywaniem danych :) . 3/5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Fajny ten pocmon. A po za tym jestem dwunasty buahahah! ;3 Ok dostaniesz dziś ode mnie czwóreczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ciekawie wykonane :). Dobra muzyka, wszystko ładnie, tylko zastanawia mnie po co jest czas? Spadł mi do zera i grałem dalej :]. Nie podoba mi się tylko grafika. Brzydka taka ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Bardzo fajny pomysł i wyniki online bardzo fajne postarałeś się. Jednak grafika słaba i po co ten czas?? Ale masz 4 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ciekawie wykonane :). Dobra muzyka, wszystko ładnie, tylko zastanawia mnie po co jest czas? Spadł mi do zera i grałem dalej :]. Nie podoba mi się tylko grafika. Brzydka taka ;). Czas to pieniadz :P Im szybciej sie przedzie tym więcej kasy. Jak byś przeczytał info to byś wiedział BTW gratulacje dla ArcyruSa [ 92345 ] :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Czas mi sie skończył i grałem dalej xD Grafika jest beznadziejna Dzwiek jest słaby Muzyka taka średnia Gryw całkiem dobry... przy grze trzyma głównie chęć bycia pierwszym na high-scores ^^ Gra pozatym jest troszke nudna i 4 poziomu (jak sie nie myle) nie da sie przejść, nadodatek gra bardzo obciąża kompa... Daje EDIT: Menu jest neczytelne gdy te napisy sie bardzo trzęsą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Podoba mi się to: -pomysł -muzyka(jak by była gra na czas) Nie podoba mi się: -grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Co za ... nabiłem 9 tys pkt i mi się nie zapisało ;( a pozatym tak 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 @syliusz: a moze ocena? :] grafa 3/5 dzwiek 4/5 gryw 4/5 ogolem 4/5 fajna gra i dobry pomysl z "szalem" :D powodzenia przy dalszych produkcjach :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Jak byś przeczytał info to byś wiedział Właściwie to nie przeczytałem info bo nie chciało mi się siedzieć nad menu i rozszyfrowywać tych trzęsących się napisów :) Tylko pytanie jedno mam: bardziej opłacalne jest przechodzenie plansz w jak najkrótszym czasie czy też pozostanie w niej i zebranie (zabicie) wszystkich ludków? 4 poziomu (jak sie nie myle) nie da sie przejść, Ja doszedłem dość daleko i na pewno 4 poziom jest do przejścia :). Co za ... nabiłem 9 tys pkt i mi się nie zapisało ;( Dużo to nie jest, więc żadna strata :P. @syliusz: a moze ocena? Po co ocena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Kilka porad: -W szale pacmon szybciej się porusza i zdobywa więcej punktów. -Zjadanie ludzi spowalnia cię. -W 4 poziomie oczyść sobie drogę a potem biegnij do drzwi. Do tych drugich można dobiec tylko w szale. -6 poziom jest chyba najtrudniejszy bo biegają tam sobie 4 duchy. -Pomarańczowe duchy giną od laserów,mieczy i ciebie gdy wpadniesz w szał bojowy :D -Czerwone są nieśmiertelne i szybsze od ciebie -Jest 11 plansz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Fajna gra tylko, że ten poziom z kluczami nie da się przejść(popraw) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 a ja wyczajiłem błąd: Na niekrórych planszach im dłużej się gra tym wolniej ono chodzi. w trokcie startu jakiegoś roomu mam max fps ale jak zaczyna się kończyć czas to nawet spada do 1fpsa. Rada: Sprawdź w debugu na których planszach wraz z upływem czasu rośnie ilość obiektów. Bo to jest spowodowane funkcją inctance_deaktivate i activate. Niepoprawne ich użycie skutuje właśnie takm czymś. Wiem bo sam miałem identyczny błąd w mojich grach. (Prawdopodobnie obiekty się tylko aktywują a nie deaktywują i aktywują) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Fajna gra, tylko grafika troszkę słaba. 3/5. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja ocenie dopiero jak zostanie poprawiony błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ha, ha jestem 19 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A ja miałem ponad 7000 i mi nie zapisało <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieuatoryzowany Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Całkiem fajne, czadersko się grało xp gdyby grafika była trochę lepsza, dałbym więcej, a tak to daję 3/5 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Nawet fajne :) Dom Ci 4 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja zauważyłem, że w niektórych miejscach znajdują się dodatkowe punkty życia i paru ludzi, ale takie miejsca są otoczone ścianą. Da się do nich jakoś dotrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Nawet niezłe. Grafika: 3/5 Muzyka: 4/5 Grywalność: 3/5 Ogółem: 3,3.. a niech bedzie 4/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Fajna gra tylko, że ten poziom z kluczami nie da się przejść(popraw) 4/5 Ten poziom da się przejść, tylko nie jest to łatwe. W 4 poziomie oczyść sobie drogę z ludków a potem biegnij do drzwi. Do tych drugich można dobiec tylko w szale. a ja wyczajiłem błąd: Na niekrórych planszach im dłużej się gra tym wolniej ono chodzi. w trokcie startu jakiegoś roomu mam max fps ale jak zaczyna się kończyć czas to nawet spada do 1fpsa. Rada: Sprawdź w debugu na których planszach wraz z upływem czasu rośnie ilość obiektów. Bo to jest spowodowane funkcją inctance_deaktivate i activate. Niepoprawne ich użycie skutuje właśnie takm czymś. Wiem bo sam miałem identyczny błąd w mojich grach. (Prawdopodobnie obiekty się tylko aktywują a nie deaktywują i aktywują) Nie używam w tej grze nawet aktywacji i deaktywacji. Liczba obiektów się nie zmienia. Ale sprawdzając wyczaiłem inny błąd :D Krew się nie usuwa tylko coraz bardzie zmniejsza alpha. Może to przez to że jest dużo krwi która wykorzystuje przezroczystość. Ja zauważyłem, że w niektórych miejscach znajdują się dodatkowe punkty życia i paru ludzi, ale takie miejsca są otoczone ścianą. Da się do nich jakoś dotrzeć? Niestety nie EDIT: wrzuciłem nową wersje, niczym się nie różni oprócz tego błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Może to przez to że jest dużo krwi która wykorzystuje przezroczystość. no widzisz ale beze mnie to byś nawet nie szczaił się że masz błąd. (Czasem warto mieś wolnego kompa) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A ja miałem ponad 7000 i mi nie zapisało <_< Widocznie nie zmieściłeś się w TOP 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Sorry myślałem że pierwsze miejsce to 9000 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Dobra skoro nie zacina się już ta gra przez to niedopatrzenie to mogę ocenić. Grywalność: 3 Dźwięk : 2 Grafika : 1 (wybacz ale naprawę kiczowata.) ocena 2+ W grafice nie podobają mi się ściany te przekreślone strasznie psują ogólny wygląd. (to chyba niejest trudno poprawić nie? Przecierz to jeden sprajt.) i duszki mogły by mieć animacje. gdyby nie grafika to byś miał 3. EDIT: Młahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahła pirewszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Sorry myślałem że pierwsze miejsce to 9000 :P Twój wynik z 7450 kasy jest na 58 miejscu. Na dole jest 'Pokaż wszystkie wyniki'. EDIT: Młahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahłahła pirewszy gz :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 He, he 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi