dziadekkleofas Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ja już mam nawet plan na grę. :) Będzie pod tytułem "Cario 2 Forever". :] Sam bym czegoś takiego nie wymyślił! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A ja całkowicie nie mam chęci na robienie czegokolwiek i nie mam dobrego pomysłu... Ale może coś wyskrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 a ja mam tą ture w D! O! i tak nie wygram. :P (jestem opstymistą.) xD ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A ja całkowicie nie mam chęci na robienie czegokolwiek i nie mam dobrego pomysłu... Ale może coś wyskrobie. O_o Przecież ty masz pierwsze miejsce w rankingu, tuż przed Jaklubem. Puść coś i zgarnij grę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Połowa tematów które wymyślacie są denne troszku,a ten to już wogóle,i tak każdy(no może ponad połowa),bedą bazować na gotowych silnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 O_o Przecież ty masz pierwsze miejsce w rankingu, tuż przed Jaklubem. Puść coś i zgarnij grę! Wiem, ale nie mam żadnego dobrego pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Wiem, ale nie mam żadnego dobrego pomysłu. To zrób klona Cairo i módl się, żeby reszta nie była wiele lepsza. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 eeee szkoda, że ja nie mogę zagrać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 i kurde ja, jeden z moich lepszych tematów i masa czasu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 proponuję special stage #1 tylko dla moderatorów, adminów itp., a tematy w ankiecie wybiorą sami uzytkownicy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 proponuję special stage #1 tylko dla moderatorów, adminów itp., a tematy w ankiecie wybiorą sami uzytkownicy :P A potem damy wam temat "Symulacja życia komórki ludzkiej z uwzględnieniem jego preferencji seksualnej i politycznej, mutujący się w skutek promieniowań radioaktywnych.". :P Może się ugadam z Maximalem, to postaramy się coś wam takiego urządzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ta, a kto będzie brał udział poza Gnyskiem ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A ja już nic nie zdążę zrobić :( Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A ja mam już praaawie gotowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 @Huderlord Tego samego dnia się zerejestrowaliśmy :D 16-December 05 HuderLord **** |Użytkownicy|16-December 05 GM Master the Minotauro |Użytkownicy| 16-December 05 Snake ** |Użytkownicy| 16-December 05 Email Poster Radek222 |Użytkownicy| 16-December 05 Nie tylko ty ale chyba tych dwóch odeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 http://www.gmclan.org/uploader/863/cario_24.rar Ponieważ spodobał mi się silnik który napisałem wykorzystam go prawdopodobnie niedługo w jakiejś grze. Wiem że ta gra jest strasznie krótka, ale całkiem trudna (czasami trzeba nawet logicznie pomyśleć XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 @Micanser Fajna gra :) Taka "Logiczna Zręcznościówka" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ok macie tu coś ode mnie :P Tytuł: CarioBall [3D] Opis: Latasz Lincolnem w kulce, omijasz przeszkody i musisz dojść do przejścia a także zbierać kryształy aby być pierwszy na liście "Highscores CarioBall". Gra ma także własny edytor mapek :P Powodzenia... w przebijaniu mojej produkcji xD Download: CarioBall EDIT: Poprawiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ok macie tu coś ode mnie :P Tytuł: CarioBall [3D] Opis: Latasz Lincolnem w kulce, omijasz przeszkody i musisz dojść do przejścia a także zbierać kryształy aby być pierwszy na liście "Highscores CarioBall". Gra ma także własny edytor mapek :P Powodzenia... w przebijaniu mojej produkcji xD Download: Do poprawy xD O jakby tak dodać opcje obrotu kamery w edytorze, a może i w samej grze, to już co prawda nie na lige, ale jako normalna gra - całkiem oryginalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Oh ho, pierwsza gra przyszła o północy. Gościu miał jeszcze 12 h na dorobienie tego co gnysek zasugerował. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Heh, a ja jak zwykle wyrobie się tuż przed czasem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Oh ho, pierwsza gra przyszła o północy. Gościu miał jeszcze 12 h na dorobienie tego co gnysek zasugerował. Ja przecież dałem już wczesniej grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ok macie tu coś ode mnie :P Tytuł: CarioBall [3D] Opis: Latasz Lincolnem w kulce, omijasz przeszkody i musisz dojść do przejścia a także zbierać kryształy aby być pierwszy na liście "Highscores CarioBall". Gra ma także własny edytor mapek :P Powodzenia... w przebijaniu mojej produkcji xD Download: CarioBall EDIT: Poprawiłem :P Przez twoją gre, komp mi sie zaciął. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Cairo 4: https://gmclan.org/up739_3_cairo4.html Miłego grania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Oh ho, pierwsza gra przyszła o północy. Gościu miał jeszcze 12 h na dorobienie tego co gnysek zasugerował. :) Na szczęście zmieniły się tylko tekstury :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Mam całe 25 min. może coś zrobię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zaraz dam w edicie swoją gre, mam wolny transfer wiec musze troche poczekać EDIT: Prosze o 5 minut na załadowanie jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi