Marek.S Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam. Wykonałem przykład dialogów, tzn. rozmowa dwóch osób w grze, a z resztą sami zobaczcie i oceńcie :P Może przykład nie jest najwyższych lotów ale co niektórym może się przydać :) Pobierz ...Marek.:whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Fajny ten twój przykład ;) ps zrobisz mi mmorpg z użyciem 39dll ? <lol2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Przesadziłeś trochę z tym adminem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Najbardziej spodobała mi sie muzyczka XD Szkoda że nie można wybierać to co chce sie powiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 borocasso dziękuję ci że odkopałeś przykład :) tak szybko znikną z nowości że nikt nie zdążył tu zajrzeć :P Tymon początkowo miał być Ranmus i lowrider ale potem ktoś mógł by mieć do mnie pretensje, więc jest jak jest :P Micanser podsuwasz mi pomysł na kolejną wersję ^^ ...Marek.:whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 lowrider czemu z tego kolesia wszyscy sie naśmiewają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 @UP: No to poczytaj jego posty(Oraz Shoutbox'a) xP Przykład ciekawy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Fajny przykładzik a na dodatek ładnie opisany. W następnej wersji zrób aby można było wybierać co chcesz powiedzieć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Całkiem niezłe :) Coś mi to przypomina tylko niepamiętam co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 No a ja jestem ciekaw, kiedy powstaną pierwsze przykłady gdzie NPC zada pytanie i zależnie od tego jak odpowiemy wydarzy się inna akcja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 No a ja jestem ciekaw, kiedy powstaną pierwsze przykłady gdzie NPC zada pytanie i zależnie od tego jak odpowiemy wydarzy się inna akcja :] no niezła gadka może bym spróbował zrobić takie coś, a ten przykład dobry... nie wiem czemu ''mnie nie wsadziłeś'' do niego przecież na gg pisałem że nie będe mieć Ci za złe cokolwiek powiem w tym przykładzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Jedyną osobą z której chciałem zadrwić to noobek który nic nie wie, łamie bezsensownie regulamin oraz prosi o gotowy silnik gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi