Floodnik Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Borek za bardzo się śpieszy :P Właśnie update co 10 min. nie powinno być, trzeba bardziej się skupić gdy poprawia się błędy, a nie na szybko aby tylko skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Kurde to chyba mój koniec z Almorą ;/ Mam 256 MB ramu i co. Wchodze niewiem ile mam tych FPSów chyba z 1 a kiedy próboje zrobic disconnekt to te 10 sekund u mnie to 2 minuty były. A pod koniec rozłączania się nagle FPSy rosną na połowe niema lagów i się odłączam. Szkoda że Almora ma aż takie wymagania no ale cuż powodzenia Borek w robieniu Almory ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 oby nazwa tego update brzmiała almora - online 0.666 devil version bo inaczej odchodzę z gmclanu xP nie narzekajcie na ciągłe update chyba że chcecie żeby almora w ogóle zniknęła z waszego życia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Zaznaczę jednak, że ładowanie zostało naprawdę poprawione. Mam 1gb ramu i ładowanie trwa już około 30 sekund, podczas gdy wtedy była to ponad minuta. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 ehhh te updaty. sciagam jednego, wlaczam i sie lacze a tu nagle pisze mi ze nie ma serwa...........jak tu sie nie wnerwić 8o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartholl Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Do upadu 0.66 było wszystko bardzo dobrze. Przynajmniej u mnie. A od 0.66 nie da się grać !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 nie narzekaj, mi tam obojętne, bylebym się podłączył do serwera a nie.....o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 ranma jakiego masz lucka i lvl ze masz takie wypasne itemki ? :] PS mi 66 jak 62 chyba tak samo sie wczytuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Bartholl nie stresuj się tak bo się pogniewamy... Jak już mówiłem nie poganiaj/wyzywaj borka bo to jego projekt i on z nim robi co chce... EDIT A od 0.66 nie da się grać !! to tak jak byś wyzywał borka za to co robi... że psuje grę i w ogóle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartholl Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Bartholl nie stresuj się tak bo się pogniewamy... Jak już mówiłem nie poganiaj/wyzywaj borka bo to jego projekt i on z nim robi co chce... W moim poscie ani nie poganiam ani nie wyzwam borka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 5 razy wlaczalem Almora wkoncu po tym updacie 665 laduje sie szybko ! Chcialem zagrac to serwer off... ;( Ale moze nie warto porzucac projektu gra juz sie wlacza o wiele szybciej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 a ja ma pytanie skąd ma sie luck(szczęście)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 @Kendzop: 22 bodajże, ale jeszcze dużo pooddawałem, jakiś Hell Helmet bodajże oraz parę itemów typu magiczny ring i zbroja jak creepowałem w teamie dzisiaj i byłem pierwszy do zbierania.:P A i wyskoczył mi zupełnie za darmo flame sword, hiehie. :) A luck mam dokładnie jedną zieloną gwiazdkę. Tylko, że dzisiaj jakieś głupoty były i na przemian miałem raz czarną a raz zieloną. Stig świadkiem. Borek już wywalił kompletnie skrypty złodziejstwa i przyśpieszył regenerację reputacji (jednej gwiazdki) z 2,5 godziny do 40 minut, więc powinno być znacznie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Dokladnie... jak sie podwyzsza szczescie i reputacje? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Normalnie, trzeba odczekać swoje i nie kraść (teraz już to nieważne). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 ja przez tego glupiego buga na poczatku gry mam 5 czerwonych gwiazdek ;/ i dropie mi kasa tylko lol ;/ max skull helmet za 4,2k wydropil :( PS jak pozbyc sie czerwonej gwiazdki i zdobyc zielona ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Pamietam z poprzedniej wersji(0.5x), że szczęście podwyższało sie za pomoca Wisdom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 to bylo bez sensu bo wisdom ladowali magowie, i dosyc ze przez te wandy mieli duzo wiecej hp od rycerzy to jeszcze luck niesamowity, uwazam ze teraz postacie sa dosyc zbalansowane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 yhm, mam zacząć rozdawać ostrzeżenia znów ? to nie chat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 No nie wiem. Na http://almora.jconserv.net się skarżą, że od 0.66 magowie stali się zwykłymi śmieciami i teraz robią sobie warriorów. :) @Gnysek: Póki nie ma głupich postów w stylu "a mi nie działa", "dajcie to czy tamto", to można puścić taką dyskusję... chociaż w sumie od tego jest inny temat raczej (dyskusje o grze). ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 No to chyba nie wiedza co mowia. Magowie zadaja takie ciosy (i czeste criticale) ze warriory to sie moga wypchac. Nie dosc ze taki warrior przyjmuje cale ciosy na siebie to jeszcze zadaje 15-20 obrazen (na moim przykladzie) lecz czesciej nie trafia... Magowie jak widze zawsze trafiaja i atakuje z taka szybkoscia ze to bania mala... EDIT: Oczywiscie nie wiem jak to bedzie po tym najnowszym updacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Jest juz 0.666, lol niezly numerek, serwer ON... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Serwer online dla wersji 0.666 BETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Official Almora Test Server - Server for testing 83.17.239.227: Online (version: 0.666 Beta; players online: 0; message: New version! 0.65 PORT [ 14804 ]) Prosze Państwa- chyba mamy nową, lepszą, satanistyczną Almorę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Wszystkie posty o 18:40 I co z tego :/ ? Warn za robienie z tematu o Almorze czata. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Moje błagania Borka o wersje evil 0.666 się spełniły :> oby Bóg był z nami i dał nam pograć w cudowną almorę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Przepraszam Was drodzy Almorowicze, ale chcę jak najlepiej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 A gdzie link do downloadu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ło jezu Borek przemówił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Hahahahaha !!! Świetnie to brzmi- Wersja Evil- zachowam sobie ten patch na kompie... tak dla potomnych :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi